Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Hard n' heavy department

Featured Replies

3 minutes ago, Sludge Factory said:

ma naravno, meni npr. jeste suv ali nije mi bas zategnut D kao da se nije mnogo radilo na njemu, odnosno moglo je jos, ali meni to ne smeta.

Ima Megadeth kroz svoju istoriji i prog metal elemenata, pank je bio prisutniji do Rust in Peace, posle tu i tamo, uticalo je svasta, menjalo se.

Slazem se da je Ride the Lightning verovatno tu i zbog marketinga i galame, ali ocesace se i album o to.

Zategnut u smislu svirke i samog zvuka gitare, nema sag-a, roka ali ne rola...ako me razumeš. Za zvuk celog albuma se slažem, moglo je to lepše da se isproducira (imo). To je i do ovih modernih pojačala koja koriste, pa se juri malo i zvuk za radio, ima svega. Ali ok, to im je očigledno bila namera.

Edited by Rudolf Pingvinoglu

• Replies 2.6k
  • Views 121.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Sto vise slusam novi Megadeth sve vise mi se svidja, cak i sve eventualne mane i nesavrsenosti (nesavrsenosti u smislu "sta je moglo bolje da zvuci"), cak i Ride the Lightning.

Generalno, mislim da je Dejv dobro na albumu uklopio svoj vokal onakav kakav je sad.

I omot mi se svidja, prvo mi je bilo previse bele boje (da ne kazem previse belogJova), ali sad skroz kapiram koncept i potpuno je adekvatan.

I meni je dobar novi Megasmrt, nema pesme koja se posebno izdvaja, al sve su dobre.

Možda ipak ova, simboličnog naziva

Meni je favorit trenutno Tipping Point, ali menja se to na dnevnoj bazi.

Slažem se sa kolegama, novi Megadeth više nego korektan, prijatan i ripitibilan, izvrteo sam ga bar 10 puta. Da, nema nekog izrazitog hita, ali sve pesme su solidne i na nekom 7/10 nivou. U ovom trenutku favorit mi je I Am War, zaista lepa i melanholična stvar.

627055767_1438467724312256_4887461734163

Nema kolege Kreatora da iskomentariše novi album Kreatora… Meni sasvim korektan uradak, zdrava doza divljaštva protkana pomalo nezgrapnim melodijama, ali fino vozi. Pohvala Miletu, Ventoru i ekipi. U skupu kvalitetom relativno izjednačenih numera bez velikih uspona i padova, za sada se ističe Barbarian, odlična stvar.

On 2. 2. 2026. at 12:52, Nikodije said:

I meni je dobar novi Megasmrt, nema pesme koja se posebno izdvaja, al sve su dobre.

Da li je korektnije reći Megasmrt ili Megasmt, budući da u nazivu Megadeth nedostaje ono A u sredini reči death?