January 29Jan 29 3 minutes ago, Sludge Factory said:ma naravno, meni npr. jeste suv ali nije mi bas zategnut kao da se nije mnogo radilo na njemu, odnosno moglo je jos, ali meni to ne smeta.Ima Megadeth kroz svoju istoriji i prog metal elemenata, pank je bio prisutniji do Rust in Peace, posle tu i tamo, uticalo je svasta, menjalo se.Slazem se da je Ride the Lightning verovatno tu i zbog marketinga i galame, ali ocesace se i album o to.Zategnut u smislu svirke i samog zvuka gitare, nema sag-a, roka ali ne rola...ako me razumeš. Za zvuk celog albuma se slažem, moglo je to lepše da se isproducira (imo). To je i do ovih modernih pojačala koja koriste, pa se juri malo i zvuk za radio, ima svega. Ali ok, to im je očigledno bila namera. Edited January 29Jan 29 by Rudolf Pingvinoglu
February 1Feb 1 Sto vise slusam novi Megadeth sve vise mi se svidja, cak i sve eventualne mane i nesavrsenosti (nesavrsenosti u smislu "sta je moglo bolje da zvuci"), cak i Ride the Lightning. Generalno, mislim da je Dejv dobro na albumu uklopio svoj vokal onakav kakav je sad. I omot mi se svidja, prvo mi je bilo previse bele boje (da ne kazem previse belog), ali sad skroz kapiram koncept i potpuno je adekvatan.
February 2Feb 2 Slažem se sa kolegama, novi Megadeth više nego korektan, prijatan i ripitibilan™, izvrteo sam ga bar 10 puta. Da, nema nekog izrazitog hita, ali sve pesme su solidne i na nekom 7/10 nivou. U ovom trenutku favorit mi je I Am War, zaista lepa i melanholična stvar.
February 3Feb 3 Nema kolege Kreatora da iskomentariše novi album Kreatora… Meni sasvim korektan uradak, zdrava doza divljaštva protkana pomalo nezgrapnim melodijama, ali fino vozi. Pohvala Miletu, Ventoru i ekipi. U skupu kvalitetom relativno izjednačenih numera bez velikih uspona i padova, za sada se ističe Barbarian, odlična stvar.
February 4Feb 4 On 2. 2. 2026. at 12:52, Nikodije said:I meni je dobar novi Megasmrt, nema pesme koja se posebno izdvaja, al sve su dobre.Da li je korektnije reći Megasmrt ili Megasmt, budući da u nazivu Megadeth nedostaje ono A u sredini reči death?