Jump to content
IGNORED

Kesić i Njuz vs Vučić i poskoci

Lezilebovich

Recommended Posts

Posted

Sjeb'o ga taj London totalnosad.gif

Posted

marvin ga pokvario! tacno sam znao!sledeca faza je pisanje ozbiljnih postova od po 5 strana...<_<

Posted

ajoj, resio covek da mre..mogao nam javiti.

Posted
Bilo ranije, zvalo se monodrama. Ovaj Ivanović je zlo.
Posted

odgledah celu ivanovicevu emisiju na youtubetu. ne sramim se priznati, dopala mi se.ovaj teacherov klip me podseca da humoristicke predstave iz komunistickog vremena kada su radni kolektvi po direktivi isli na gledanje.

Posted

Josip Pejakovic je bio drugorazredni zabavljac za bosansku dijasporu u Sloveniji...daleko ozbiljniji domet dokacio je Zijah Sokolovic. Na zalost, iz nekog razloga na YT postoje samo losi amaterski snimci tih nastupa; cesto sam sumnjao da on sam ne zeli dobar video da bi ljudi dalje dolazili u pozoriste da ga gledaju, a ne da ga gledaju kod kuce; pri tome taj multitalentovani covek zeli da proba sve, od standup-a na kom je stvorio ime, preko filma, sitkoma do decijeg programa, pa se ni u pozoristu ne moze precesto videti.http://www.youtube.com/watch?v=ZdS2cvpgIQU&feature=related

Posted
odgledah celu ivanovicevu emisiju na youtubetu. ne sramim se priznati, dopala mi se.ovaj teacherov klip me podseca da humoristicke predstave iz komunistickog vremena kada su radni kolektvi po direktivi isli na gledanje.
pa gde tebi da se ne dopadne,cigan mala se skupila :D
Posted

to je svakako najmanje bitan razlog. :)

• 4 months later...
Posted

U prve dve emisije trece sezone gosti ce biti Nadja Higl i igraci FKP ( ne znam kojim redom ce biti emitovane ).

• 3 weeks later...
Posted

Auuuu, jebemti, nasmeja me večeras. U sv.sl. (mada ume da omane) jedini duhoviti čovek na televiziji u Srbalja.

Posted
Auuuu, jebemti, nasmeja me večeras. U sv.sl. (mada ume da omane) jedini duhoviti čovek na televiziji u Srbalja.
:rolf: :rolf: :rolf::lol: Svaka cast na ukusu... jel ti je smesniji kad imitira LGBT populaciju ili Palminog simpatizera ili huligana sa juga/severa?
Posted
:rolf: :rolf: :rolf::lol: Svaka cast na ukusu... jel ti je smesniji kad imitira LGBT populaciju ili Palminog simpatizera ili huligana sa juga/severa?
Ma opusti se, ne kapiraš ti to
Posted
Ma opusti se, ne kapiraš ti to
Nemas pojma koliko mi je drago sto ne razumem Kesicev humor... ;)
Posted
Nemas pojma koliko mi je drago sto ne razumem Kesicev humor... ;)
Čuj, nije Konan O'Brajen, ali je za sve ostale koji se bave tim poslom u Srbiji (npr. Brakus :isuse:, ili Ivan Hoklica Ivanović) izmislio humor.