hattori Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 marvin ga pokvario! tacno sam znao!sledeca faza je pisanje ozbiljnih postova od po 5 strana...<_<
teacher Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Bilo ranije, zvalo se monodrama. Ovaj Ivanović je zlo.
Lloyd Wyman Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 odgledah celu ivanovicevu emisiju na youtubetu. ne sramim se priznati, dopala mi se.ovaj teacherov klip me podseca da humoristicke predstave iz komunistickog vremena kada su radni kolektvi po direktivi isli na gledanje.
April Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Josip Pejakovic je bio drugorazredni zabavljac za bosansku dijasporu u Sloveniji...daleko ozbiljniji domet dokacio je Zijah Sokolovic. Na zalost, iz nekog razloga na YT postoje samo losi amaterski snimci tih nastupa; cesto sam sumnjao da on sam ne zeli dobar video da bi ljudi dalje dolazili u pozoriste da ga gledaju, a ne da ga gledaju kod kuce; pri tome taj multitalentovani covek zeli da proba sve, od standup-a na kom je stvorio ime, preko filma, sitkoma do decijeg programa, pa se ni u pozoristu ne moze precesto videti.http://www.youtube.com/watch?v=ZdS2cvpgIQU&feature=related
loser Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 odgledah celu ivanovicevu emisiju na youtubetu. ne sramim se priznati, dopala mi se.ovaj teacherov klip me podseca da humoristicke predstave iz komunistickog vremena kada su radni kolektvi po direktivi isli na gledanje.pa gde tebi da se ne dopadne,cigan mala se skupila :D
BarryWhite Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 U prve dve emisije trece sezone gosti ce biti Nadja Higl i igraci FKP ( ne znam kojim redom ce biti emitovane ).
Odd_Job Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Auuuu, jebemti, nasmeja me večeras. U sv.sl. (mada ume da omane) jedini duhoviti čovek na televiziji u Srbalja.
Milosh76 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Auuuu, jebemti, nasmeja me večeras. U sv.sl. (mada ume da omane) jedini duhoviti čovek na televiziji u Srbalja. :rolf: Svaka cast na ukusu... jel ti je smesniji kad imitira LGBT populaciju ili Palminog simpatizera ili huligana sa juga/severa?
Odd_Job Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 :rolf: Svaka cast na ukusu... jel ti je smesniji kad imitira LGBT populaciju ili Palminog simpatizera ili huligana sa juga/severa?Ma opusti se, ne kapiraš ti to
Milosh76 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Ma opusti se, ne kapiraš ti toNemas pojma koliko mi je drago sto ne razumem Kesicev humor... ;)
Odd_Job Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Nemas pojma koliko mi je drago sto ne razumem Kesicev humor... ;)Čuj, nije Konan O'Brajen, ali je za sve ostale koji se bave tim poslom u Srbiji (npr. Brakus , ili Ivan Hoklica Ivanović) izmislio humor.
Zgubidan Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=JAdWgtL1MP8Zbog ovoga mu svaka čast. I zboghttp://www.youtube.com/watch?v=sSeVE8JkHTI :D Generalno, FR je miljama daleko od Dezinformatora.
Recommended Posts