December 27, 2025Dec 27 tu se ne vidi ali artemiev je imao manje od dva minuta na satu nakon 15. poteza i uspeo je da preokrene (uz naravno veliku pomoc erigaisia).
December 28, 2025Dec 28 Jeste, ali realno je nutkao remi i dobio je isključivo zbog toga što Magnus odbija remije makar sa crnima i kad svesno tim odbijanjem dovodi sebe u inferioran položaj. Egzekucija je svejedno bila atraktivna, treba reći i da je imao dovoljno vremena da poređa poteze u glavi, jer je Magnus počeo da troši dosta svoga vremena.Baš je super turnir ovo što uspevam da ispratim.
December 28, 2025Dec 28 ovaj mali turcin od 14 godina je na pola poena od prvog mesta i ima legit sanse za podijum™.
December 28, 2025Dec 28 i dobio turcin erdogmus erigaisia i vrlo je moguce da igra protiv magnusa u sledecoj rundi. jos dve runde do kraja.magnus dobio neimanna.
December 28, 2025Dec 28 bezveze sto su svi isli na remi jer neveruju da mogu do prvog mesta pa nisu hteli rizikovati. mamedyarov napravio veliki blunder i dao pobedu neimannu koji je sada izjednacen sa artemievim za drugo mesto.
December 28, 2025Dec 28 steta za malog kana, lagano je hteo da magnus igra marsala, ipak magnus lagano iskulirao. btw, za njega je sahtjar pre 2 ili 3 godine pricao da je mu je nestvarno kako dete moze tako da igra. i'm a super grandmaster, i'm not playing bad and this 10 yo kid is beating me at blitz.
December 28, 2025Dec 28 okrecem nekoliko stranica i vidim uglavnom da pricate o turnirima: hikaru/magnus super! mene ovo mnogo zabavlja u poslednje vreme. odn. gledam mozda nekih godinu dana i bas sam navucen, a zbog toga sam poceo da igram online sah i to one brzinske od 3 min. no...meni je ova ekipa ono.. strava i evo nekoliko video snimaka koji su gold. trash talk na sve strane, a u pozadini 'the great carlini' dobacuje.. vrh!okacicu usput mozda jos neki video, da ne spamujem, ali volim da gledam anu cramling, gotham chess..
December 29, 2025Dec 29 https://youtube.com/clip/Ugkx9aX1rDZCR4T8sWz3i97Khn7R1yawisGK?si=rc42LuB5zXoU42aphahaha. pogledajte reakcije erigaisija i grischukabtw indjic trenutno sedmi.
December 30, 2025Dec 30 sta radi magnus nakon ovoga iznad, izgubio je od caruane nakon sto mu je top visio a danas u prvoj partiji je opet srusio figure i probao ih vratiti na mesto ali je bilo nelegalno sto je dirao i sat i izgubio.