Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

šah je šah

Featured Replies

fKd5Pkk.gif

wow kakva odbrana erigaisia

Edited by 189-

• Replies 2.9k
  • Views 180.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• "Hans nije varao, jer varanje ne postoji, samo je koristio neke metode na granici dozvoljenog, i to ne stalno, samo par poteza, a to je manje od 3% poteza u partiji, što mnogi smatraju dozvoljenom pom

• Stigao sam na četvrto kolo i prošetao sam salom prvih 25 minuta, na metar od Magnusa i ostalih velikana. A pre kola naleteh u prolazu na naše šahistkinje, pa im dobacih "Napred, Srbija!" (valjda nisam

• Sa olimpijskim šampionom  

Posted Images

m1YZZZ2.gif

tu se ne vidi ali artemiev je imao manje od dva minuta na satu nakon 15. poteza i uspeo je da preokrenehail (uz naravno veliku pomoc erigaisia).

2UqANgB.gif

ziga ziga

ludi rus je od 14. poteza igrao sa minutom na satu

Jeste, ali realno je nutkao remi i dobio je isključivo zbog toga što Magnus odbija remije makar sa crnima i kad svesno tim odbijanjem dovodi sebe u inferioran položaj.

Egzekucija je svejedno bila atraktivna, treba reći i da je imao dovoljno vremena da poređa poteze u glavi, jer je Magnus počeo da troši dosta svoga vremena.

Baš je super turnir ovo što uspevam da ispratim.

ovaj mali turcin od 14 godina je na pola poena od prvog mesta i ima legit sanse za podijum.

i dobio turcin erdogmus erigaisia i vrlo je moguce da igra protiv magnusa u sledecoj rundi. jos dve runde do kraja.

magnus dobio neimanna.

magnus rutinski i pored pomracenja protiv artemieva.

bezveze sto su svi isli na remi jer neveruju da mogu do prvog mesta pa nisu hteli rizikovati. mamedyarov napravio veliki blunder i dao pobedu neimannu koji je sada izjednacen sa artemievim za drugo mesto.

steta za malog kana, lagano je hteo da magnus igra marsala, ipak magnus lagano iskulirao.

btw, za njega je sahtjar pre 2 ili 3 godine pricao da je mu je nestvarno kako dete moze tako da igra. i'm a super grandmaster, i'm not playing bad and this 10 yo kid is beating me at blitz.

okrecem nekoliko stranica i vidim uglavnom da pricate o turnirima: hikaru/magnus super! mene ovo mnogo zabavlja u poslednje vreme. odn. gledam mozda nekih godinu dana i bas sam navucen, a zbog toga sam poceo da igram online sah i to one brzinske od 3 min. no...

meni je ova ekipa ono.. strava i evo nekoliko video snimaka koji su gold. trash talk na sve strane, a u pozadini 'the great carlini' dobacuje.. vrh!

okacicu usput mozda jos neki video, da ne spamujem, ali volim da gledam anu cramling, gotham chess..

gukesh izgubio od sklokina - dvanaestogodisnjeg fm-a kralj

sta radi magnus lolol

nakon ovoga iznad, izgubio je od caruane nakon sto mu je top visio a danas u prvoj partiji je opet srusio figure i probao ih vratiti na mesto ali je bilo nelegalno sto je dirao i sat i izgubio.

I na kraju ce se ugurati i nekako osvojiti

arjun the madman ziga

7aGmfdd.gif

Edited by 189-