November 13, 2025Nov 13 2 hours ago, radisa said:Magnus i Debeli su drugari, sanse za to su 0.0001%....Ko je debeli?
November 14, 2025Nov 14 18 hours ago, radisa said:To... Ili Dingom, onomad...Inace, ja bih voleo da Fabi dobije i turnir i da bude prvak na kraju...pa nije isto bas, ding prosto zbog kovida u kini nije imao opciju da igra, hikarua zabole da igra klasikal. fabi igra vrhunski sah vec neko vreme, definitivno je prvi favorit uz arjuna. ja navijam za levona, da ode do kraja na wc i uzme kandidate. kajmer je svoju sansu propustio protiv blubauma kad se ovaj kvalifikovao.
November 14, 2025Nov 14 malo falilo da ga usvoji magnus. jbg, nema fabi sta da trazi u ovom formatu, cim magnus nadje deo svoje igre u bulitu bude gazenje.
November 14, 2025Nov 14 ne znam na cemu je bio danny kada je par puta tokom meca rekao da je bullet 50-50
November 14, 2025Nov 14 ma lupetanje, kao bulit je neizvestan, niko na svetu nije protiv magnusa u online 1+1 50:50, fabi nije ni blizu toga.
November 14, 2025Nov 14 24 minutes ago, nenad said:ma lupetanje, kao bulit je neizvestan, niko na svetu nije protiv magnusa u online 1+1 50:50, fabi nije ni blizu toga.jesi gledao nakon meca intervju sa magnusom kada je danny slucajno obelodanio citavom svetu ime magnusove bebe magnus nije znao kako da reaguje u sekundi
November 14, 2025Nov 14 Cenim da su zbog toga skinuli video, pogledaj lino koji si podelio, pise private.
November 15, 2025Nov 15 Ima ril na YT pod nazivom Daniel Rensch blunders Nije sklonjen od sinoć.Jel nekome opstalo to sa sakrivanjem imena ikad? Edited November 15, 2025Nov 15 by kralj