Filipenko Posted August 28, 2012 Author Posted August 28, 2012 Ali koji je to skup gejštine u New England oblastima...
gervasius twinkleminkleson Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Zabavno finale. Glupavo, al zabavno. Kao i citava sezona. A i serija. Neke stvari su mi potpuno neuvjerljive, npr Billova transformacija u najveceg negativca, Norina u pozitivca, sve mi je to prebrzo i traljavo nekako odradjeno. Al dobro, bila je uglavnom dobra sezona [bolja od prosle], samo par epizoda u sredini je bilo dosadno.
lostfanforever Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 (edited) Zabavno finale. Glupavo, al zabavno. Kao i citava sezona. A i serija.true :lol:sledeca sezona je warlow-centric Edited August 28, 2012 by lostfanforever
El Guapo Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Trebalo bi svaka epizoda da bude interaktivna.
MiddleClass Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Dobra sezona... :Hail:Jel naredna sezona potonja ili se to jos ne zna?
copkillah Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 pick your threesome favorites ? Od aktivnih likova ili iz cele serije? Tara i Pem ili Tara i ona što je Džejson bio sa njom, Lizzy Caplan je glumica :D
Filipenko Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 (edited) Hehe, nije Ben mutav... Edited August 31, 2012 by Filipenko
lostfanforever Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 fuuuuj, filipenkov threesome sa benom i zenom mu :lolol:hmmmm let's see: eric i sam (?) inace nisam uopste na ovo mislila nego sam se nadovezala na konstataciju da bi bilo dobro imati interaktivne epizode. mozda bi mogli da biramo njihove threesomes -_-
Mil@n Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Nije loša 6 sezona, ukratko. Čak naprotiv, prva polovina je odlična, jer serija uvek ima taj trip kao da se sve dešava u 24 sata i da je jedna velika celina iseckana na komade, tj, dinamika je jako izražena i nema sporohoda i sličnih smarajućih delova. Ali od kada se u igru umešala Lilit, pa onaj izlet same Vampirske vrhuške na ulice grada i pohod na ljude, tako da ga nazovem, msm, WTF. Par puta su baš upali u jako glupe i patetične momente. Cela ta religijska priča je loše odrađena, rekao bih i nepotrebna, ali ok, zabavno je jer da nije, ne bi spucao sve epizode za 3 dana i manje.
Lrd Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 (edited) Dobro, bre, majku mu, što niko ne javlja vesti?Wallow je Rutger Hauer (!), dolaze nova lica, Alsid i dalje nema košulju...Sezona će imati 10 epizoda jer je Sookeeeh trudna. Sviđa mi se trejler i jedva čekam.https://www.youtube.com/watch?v=tGgt_jllHcA&noredirect=1 Edited May 5, 2013 by Lrd
Recommended Posts