Jump to content
IGNORED

Globalni shopping vodic

Leia

Recommended Posts

Posted
gde su one zene sto su pricale o vecernjim haljinama i bozicnim balovima? sta se nosi, sta gledati, dibidus ne znam odakle da pocnem i gde to da kupim, a treba mi :( ajde msm, daj neki savet.
dok se gospođe ne vrate sa balova i svečanih prijama samo da prijavim ovo...ulovila izmišljene cipele, marka Red or dead (?!), dućan Schuh, 60?1100062920m1_exlg.jpgnajbolja stvar je što im je boja kombinacija crvene, ružičaste i narančaste :wub:
Posted
gde su one zene sto su pricale o vecernjim haljinama i bozicnim balovima? sta se nosi, sta gledati, dibidus ne znam odakle da pocnem i gde to da kupim, a treba mi :( ajde msm, daj neki savet.
za tebe - crni smoking!ala YSL!tako ja tebe vidim, za sad, izveceri u tajnosti :rolleyes: razmisljam..
Posted
Nikako, ne slusaj zlonamerne angry.pngSiroko plisirana haljina, u crvenoj boji, cipele pozajmi od Nicolete.edit: i kapica -_-
neozbiljan si, idi po dzemperic da se ne prehladis po krstima wink.gif pacculetta - ujtru ce da te ceka moj izbor :)idem da spavam
Posted (edited)

osh suknjicu ili kapicu?ili smoking :wub:

Edited by msmodesty
Posted
Mislim da se to odnosilo na haljinu <_<
joj prestani da kvotujes sta ne postoji, to si izmislio i nije bila haljina nego plisirana suknja
Posted
Ama gore uska, korset haljina, plisirana od struka do kolena angry.pngedit: oce Deda Mraz da pobrise za mnom?
pa ne ide paculla na alpe da jodluje pa da se tako maskira
Posted

nemojte bre da se svadjate, ima da odem u suskavoj tresi u kojoj trcim :P

Posted
pa ne ide paculla na alpe da jodluje pa da se tako maskira
:rolf::rolf:
Posted
Eto ti sad. Ne delim svaki dan stylish savete za dz, a ti tako. Znas kad bi se Keri Bredso maskirala u taj tvoj YSL kostim? Nikad!
vidi se da su za dz, saveti :lol:
Posted (edited)
Eto ti sad. Ne delim svaki dan stylish savete za dz, a ti tako. Znas kad bi se Keri Bredso maskirala u taj tvoj YSL kostim? Nikad!
bghost, jesmo mi ovde dosli da se druzimo ili vredjamo? kakva keri fuckin' bredso?:P Edited by paculla
Posted

@paculla => kad god ne znas sta ces tu jeLBD20logo.jpgA uvek mozes da dodas neke shiz cipele, nakit i ovogodisnji must have - pismo tasnu :)

Posted (edited)

apotekarice angry.png kakav je ovo genericki proizvod, daj konkretne slikeedit: sa ostatkom posta sam promasila topik

Edited by morgana
Posted
apotekarice angry.png kakav je ovo genericki proizvod, daj konkretne slike
hm, ja (ali to sam samo ja) bih se ove godine opredelila za malu crnu sa sljokicama, posebno sto je u pitanju ngd, kad "sve ide", a nosila bih je na mat crne carape, plus lakovane platforme. Mislim da je u ovom slucaju nakit izlisan.Nesto poput ovoga:alice2011012867_prod_medium.jpgPlus - dva modela koja su mi se na prvu loptu dopala:tory-burch.jpg255485.jpgAlternativno - tulipan suknja s belom kosuljom, gomilom ogrlica (namerno bih pomesala stilove) i "dekolte" cipelicama (sto bi rekli italijani - mnogo mi se svidja taj naziv)Kors_beigtopblackskirt_dress_025_20.jpg