Nicol Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 gde su one zene sto su pricale o vecernjim haljinama i bozicnim balovima? sta se nosi, sta gledati, dibidus ne znam odakle da pocnem i gde to da kupim, a treba mi :( ajde msm, daj neki savet.dok se gospođe ne vrate sa balova i svečanih prijama samo da prijavim ovo...ulovila izmišljene cipele, marka Red or dead (?!), dućan Schuh, 60?najbolja stvar je što im je boja kombinacija crvene, ružičaste i narančaste
msmodesty Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 gde su one zene sto su pricale o vecernjim haljinama i bozicnim balovima? sta se nosi, sta gledati, dibidus ne znam odakle da pocnem i gde to da kupim, a treba mi :( ajde msm, daj neki savet.za tebe - crni smoking!ala YSL!tako ja tebe vidim, za sad, izveceri u tajnosti razmisljam..
msmodesty Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Nikako, ne slusaj zlonamerne Siroko plisirana haljina, u crvenoj boji, cipele pozajmi od Nicolete.edit: i kapica -_-neozbiljan si, idi po dzemperic da se ne prehladis po krstima pacculetta - ujtru ce da te ceka moj izbor :)idem da spavam
msmodesty Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 (edited) osh suknjicu ili kapicu?ili smoking Edited November 23, 2007 by msmodesty
msmodesty Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Mislim da se to odnosilo na haljinu <_<joj prestani da kvotujes sta ne postoji, to si izmislio i nije bila haljina nego plisirana suknja
msmodesty Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Ama gore uska, korset haljina, plisirana od struka do kolena edit: oce Deda Mraz da pobrise za mnom?pa ne ide paculla na alpe da jodluje pa da se tako maskira
paculla Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 nemojte bre da se svadjate, ima da odem u suskavoj tresi u kojoj trcim :P
paculla Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 pa ne ide paculla na alpe da jodluje pa da se tako maskira
msmodesty Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Eto ti sad. Ne delim svaki dan stylish savete za dz, a ti tako. Znas kad bi se Keri Bredso maskirala u taj tvoj YSL kostim? Nikad!vidi se da su za dz, saveti
paculla Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 (edited) Eto ti sad. Ne delim svaki dan stylish savete za dz, a ti tako. Znas kad bi se Keri Bredso maskirala u taj tvoj YSL kostim? Nikad!bghost, jesmo mi ovde dosli da se druzimo ili vredjamo? kakva keri fuckin' bredso?:P Edited November 23, 2007 by paculla
Leia Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 jebote, izbio fajt i na shopping vodicu
apotekarica Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 @paculla => kad god ne znas sta ces tu jeA uvek mozes da dodas neke shiz cipele, nakit i ovogodisnji must have - pismo tasnu :)
morgana Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 (edited) apotekarice kakav je ovo genericki proizvod, daj konkretne slikeedit: sa ostatkom posta sam promasila topik Edited November 23, 2007 by morgana
apotekarica Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 apotekarice kakav je ovo genericki proizvod, daj konkretne slikehm, ja (ali to sam samo ja) bih se ove godine opredelila za malu crnu sa sljokicama, posebno sto je u pitanju ngd, kad "sve ide", a nosila bih je na mat crne carape, plus lakovane platforme. Mislim da je u ovom slucaju nakit izlisan.Nesto poput ovoga:Plus - dva modela koja su mi se na prvu loptu dopala:Alternativno - tulipan suknja s belom kosuljom, gomilom ogrlica (namerno bih pomesala stilove) i "dekolte" cipelicama (sto bi rekli italijani - mnogo mi se svidja taj naziv)
Recommended Posts