Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Automobili na elektricni pogon

Featured Replies

7 minutes ago, copkillah said:

Aha, znači ako ljudi budu masovno kupovali EV, onda će država biti prinuđenda da im stvori infrastrukturu?

jok, nego kažem da ne rasipate energiju na očuvanje arhaičnih tehnologija. bolje umesto toga da se borimo da evropa ne ostane u dvadesetom veku

• Replies 2.4k
  • Views 191.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Stigla Tesla. Očekivao Teslu iz Kine,poslali Teslu iz Nemačke.... prvi utisci fenomenalni ali to je sa svakim novim automobilom. Neverovatno se lako kreće, vrlo je "kompaktna" za automobil te veličin

• Po najnovijim studijama Harvarda i samog Volvoa, kupovina novih elektricnih automobila i njihova ekoloska opravdanost zavisi od toga da li ste konstantni ili povremeni vozac, procentualne kolicine ret

Posted Images

1 minute ago, Pokojni Ruxin said:

jok, nego kažem da ne rasipate energiju na očuvanje arhaičnih tehnologija. bolje umesto toga da se borimo da evropa ne ostane u dvadesetom veku

Eto ni onaj napredniji i civilizovaniji deo Evrope još uvek nije rešio navedene probleme, možda prvo tamo da im pomogneš da se izbore, mi svakako ne možemo da budemo pioniri u tom smislu.

18 minutes ago, JozoMujica said:

Možda u kolima sa SUS motorom, u električnom teško da bi se zagrejali zimi.

fuel-distribution.png

1 minute ago, copkillah said:

Eto ni onaj napredniji i civilizovaniji deo Evrope još uvek nije rešio navedene probleme, možda prvo tamo da im pomogneš da se izbore, mi svakako ne možemo da budemo pioniri u tom smislu.

misli globalno, deluj lokalno

4 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

misli globalno, deluj lokalno

😊🌠💮Ako dovoljno jako želimo, u Srbiji će se materijalizovati ozbiljna infrastruktura za EV💮🌠😊

1 minute ago, copkillah said:

😊🌠💮Ako dovoljno jako želimo, u Srbiji će se materijalizovati ozbiljna infrastruktura za EV💮🌠😊

najpre će se materalizuju 20 godina stari dizeli, ali ajde makar će jožo biti srećan

27 minutes ago, Venom said:

fuel-distribution.png

Michael Jordan Lol GIF

How it started

Zorglub: ne postujem ovde više jer je ovo sve ispod mene i mojega ekskvizitnoga nivoa

How it's going

Zorglub: haha burn burn sick burn haha hrk hrk grok

E ima kod mene na ostrvu tip koji skuplja korisceno ulje iz restorana, vozi neki raspali Mitsubisijev kamionet, bukvalno ova prica:

HRH_1W.gif

ali kad odem na tehnicki, prevrnu mi auto naopacke.

Edited by Lancia

4 hours ago, Engineer said:

I ja imam kantu u rangu firefighterove i nisam se pokajao. Znaš zašto? Zato što je koštala četvorocifren broj evra a prelazim 15k godišnje sa njom.

Ovo su stvari koje mi nisu bitne pri odabiru kola:

• Proizvođač

• Vrsta goriva

• Vrsta menjača

• Boja

• Snaga motora

• Maksimalna brzina

• Ubrzanje

Ovo je ono što mi je bitno:

• Cena

• Mesto na zadnjoj klupi

• Mesto u gepeku

• Da je u ok stanju

ja sam jedva sebe odgovorio da ne kupim gti-a pre koju godinu, ali dobro ja sam entuzijasta i poznavalac

3 hours ago, Venom said:

Nema jebade sa održavanjem u toj meri, manje delova što znači da će se manje kvariti,

Consumer Reports survey finds electric vehicle reliability improving but lagging behind gas models

The reliability of electric vehicles and plug-in hybrids has dramatically improved, narrowing a wide gap with gas-powered automobiles, according to the latest survey by Consumer Reports. But vehicles with internal combustion engines and gas-electric hybrids are still far more dependable, the survey found.

https://apnews.com/article/electric-vehicle-plugin-reliability-consumer-reports-d249508a9cda5b9b4087335474c0449e

Najprodavaniji EV u Srbiji Lynk & Co 02, eto dobar ukus imamo. Mada ova guzica, ne znam sta da mislim.

lynk%202%201.jpg

lynk%202%201111111.jpg

26 minutes ago, Lancia said:

Najprodavaniji EV u Srbiji Lynk & Co 02, eto dobar ukus imamo. Mada ova guzica, ne znam sta da mislim.

Veoma lici na Mustang Mach-E

26000 e