Jump to content
IGNORED

Kardio i teretana

apotekarica

Recommended Posts

Nema plaze i bazena ove godine, ne moramo ni vezbati. Ja sam svake godine tempirao formu od marta do juna, odrzavao se preko leta lagano, a sad je to sve propalo i nema svrhe muciti se dok ne prodje ova situacija.

On 15.3.2020. at 19:35, Host said:

Ajd javi kakvi su. Punjeni su peskom, pa me zanima da li je ravnomerno rasporedjena tezina i da li seta pesak unutar tega. 

stigli tegovi. prvi utisak, 'nako. plasticni tockovi napunjeni peskom. ali dobro, to sam i znao. dobro su napunjeni, pesak ne seta unutar tega. a uvek moze i da se dopuni :)

generalni utisak, koliko para-toliko muzike. zavrsice posao. ni za preporuku, ni za hejt.

hvala ti sto si ostavio link za plastikanere, ti si pokrovitelj mojih kucnih treninga snage u lokdaunu.

odradila prvi, dobar osecaj, skoro kao da je sve u redu :)

tom merik izbacio 1. trening snage bez opreme. bice program od 7 treninga, za sedam dana u nedelji.

Edited by darling
6 hours ago, mustang said:

ja pauziram sa treninzima, trenutno se gojim i vec sam dobila fat :wub:....i tits su mi porasle, so proud of them:wub:

+1

Ja uzeo bucice od druga cim je pocelo ovo vanredno stanje i ostalo, prva dva dana isao sa drugim drugom na trening na nekom igralistu na otvorenom gde ima sipka za zgibove i nesto osnovno pa poneli i bucice, kasnije cim je krenulo losije vreme i ove zabrane bucice parkirao u sobi i nisam ih mrdnuo :D Voljni momenat za vezbanje u stanu = 0

Edited by Zli Gli