darling Posted February 13, 2020 Share Posted February 13, 2020 (edited) sta si sad obesio ovog ruznog kris mi nije uzor, on je kao s druge planete, nedostizan, tako da njega samo volim da gledam, i kad slucajno nekad ima majicu na sebi, premotavam, nije mi to to eo ti sta radi u zgibu, pa gledaj gde su ti slabe tacke i sta moras da forsiras. Edited February 13, 2020 by darling Link to comment
Godfrey Posted February 13, 2020 Share Posted February 13, 2020 ty ty Od Chrisa, kapiram da je ovo dovoljno što se sklekova tiče Link to comment
Zli Gli Posted February 13, 2020 Share Posted February 13, 2020 Jako vam je gadan ovaj tetovirani peskiric, jakoSent from my SM-G960F using Tapatalk Link to comment
mustang Posted February 13, 2020 Share Posted February 13, 2020 za utehu zli, svaka budala se danas tetovira Link to comment
Zli Gli Posted February 13, 2020 Share Posted February 13, 2020 Ma to da, svi su prsli s tim tetoviranjem, nego nije ni lep ni prezgodan kako napisase gore Link to comment
mustang Posted February 13, 2020 Share Posted February 13, 2020 meni je totalno neinteresantan sorry Link to comment
darling Posted February 13, 2020 Share Posted February 13, 2020 odlicno, ima vise za mene i godfrija Link to comment
mustang Posted February 13, 2020 Share Posted February 13, 2020 3 minutes ago, darling said: odlicno, ima vise za mene i godfrija hahahah, samo napred Link to comment
Zli Gli Posted February 13, 2020 Share Posted February 13, 2020 A jebem mu, to je ko da kazes da smo ljubomorni na onog pokojnog Zyzza ili kako vec bese, onaj feminizirani Kristijano Ronaldo vezbackog sveta sto je bio popularan neko kratko vreme pa umro, Bog da mu dusu prosti. Ovaj tetovirani freak prvo izgleda kao da se keva dohvatila s nekim kosookim, drugo niti je masivan da bi bio neka pojava, niti izdefinisan ludacki pa da mu se zavidi na tome, plus ima prirodno jako ruzne asimetricne trbusnjake, a ne deluje ni nesto visok. Kad ste pisali gore savrsen lep divan sjajan, ja guglao i ocekivao nekog Kena jbt a ono neki omaleni americki Kinez, verovatno drogos. Zadrzite ga vas dvoje opusteno Link to comment
Godfrey Posted February 13, 2020 Share Posted February 13, 2020 Ja nisam rekao da je lep, meni nije Složio bih se za ovo ostalo, osim što "niti je masivan" ne vidim kao minus, naprotiv. Link to comment
darling Posted February 13, 2020 Share Posted February 13, 2020 pa nisam ni ja. ne znam gde su procitali. ja sam napisala da mi je nestvaran, bas zbog tih tetovaza izgleda ko bice iz svemira. gledam ga ko opcinjena, iako uopste nisam iz njegovog departmana telovezbe, niti volim tetovaze niti mi izgleda kao idealno musko telo. a mogu i majka da mu budem sve u svemu, ko sto sam vec napisala, ljubomora. Link to comment
Zli Gli Posted February 13, 2020 Share Posted February 13, 2020 Meni izgleda ko klasican retard drogos, na takve nikad nisam ljubomoran. Sto se tice tela, nekad mi je idealan bio ovaj nas eks takmicar u bodi klasik kategoriji, Vladica Jovanovic, mada je i on nabacio suvisnu masu nakon sto je prestao da se takmici. I onaj Toza Milenkovic bio dobar u bodi klasiku, kasnije u bodibildingu bezveze. Link to comment
darling Posted February 13, 2020 Share Posted February 13, 2020 zjbvm se s tim ljubomoran. ne verujem da bi narkoman mogao tako ozbiljno da vezba (ako je drogos narkoman?!) Link to comment
Zli Gli Posted February 13, 2020 Share Posted February 13, 2020 Ma i ja se s tim drogos zajebavam, meni su svi tetovirani drogosi. Jasno je da je lik posvecen i fokusiran i u formi ali i puknut u mozak cim se tako unakazio, jbg. Link to comment
Recommended Posts