Jump to content

Kardio i teretana

Featured Replies

kako to mislis pdv? ja nisam platila nista, u posti su mi uzeli 150 dinara, to je bilo sve sto sam platila van kartice. 

a na ime cega tek tih 150din?

meni uvek traze oko 700-800 din sto pripisem pdv-u

Edited by InvisibleLight

zaboravila sam, bio je neki postanski trosak. kupila sam vrecu veja, i za to sam dala dodatno 150 dinara. 

imala si srece

ko ja s majicama, patikama, nikad pdv, a ovde bukvalno uvek, a narucivala sam bar 10 puta

Cek kad se naruci, ide cena paketa+shipping+pdv? 

Pricamo o ceni porudzbine manje od 50e.

taj faktor srece/nesrece me obeshrabruje da ikad ista narucim s neta. sto je u jednu ruku i dobro :)

super je ovaj vej. navikla sam se na ukus stalskog mleka, necu se vracati na tvinlab. 

2 minutes ago, triple_nippled said:

Cek kad se naruci, ide cena paketa+shipping+pdv? 

Pricamo o ceni porudzbine manje od 50e.

meni tako uvek bilo (pdv je na cenu robe, ne na roba+shipping)

@darling - ne znam o cemu pricas, kakvo stalsko, meni ukus ko mleko u prahu iz doba embarga:D al uvek stavim neku vocku

ne znam kakav je neutralni vej od protein.si, sem sto je mnoogo skuplji od ovog

meni ima ukus mleka iz kravine sise, tako ja to zamisljam :D

pijem s vodom. 

nene, ovaj je super, jeftin je, dobro se rastvara, eto i taj ukus sam pobedila, zadovoljna sam, fala ti sto si me nagovorila da ga kupim. 

1 minute ago, InvisibleLight said:

meni tako uvek bilo (pdv je na cenu robe, ne na roba+shipping)

Ima li razlike kad narucujes sa rs ili UK sajta? 

Carina podseća da se za pošiljke čija je sadržina roba kupljena putem interneta, a čija je vrednost veća od 50 evra plaćaju i carina i PDV, dok pošiljke čija je vrednost do 50 evra podležu samo naplati PDV-a u iznosu od 20 odsto. Treba takođe znati da se sva roba koja se naručuje ''online'' carini po jedinstvenoj carinskoj stopi od 10 odsto na utvrđenu carinsku osnovicu.

Nezgodna kupovina online - dažbine veće od cene proizvoda na akciji

Gotovo sam siguran da se vrednost računa tako što se saberu cena i poštarina.

Just now, triple_nippled said:

Ima li razlike kad narucujes sa rs ili UK sajta? 

pa napisala sam pre sat

@darling nisam te nagovorila samo sugerisala :D

evo bas danas na b92 uoci crnog petka 13.

Građani treba da znaju da se za pošiljke čija je sadržina roba kupljena putem interneta, a čija je vrednost veća od 50 evra plaćaju i carina i PDV, dok pošiljke čija je vrednost do 50 evra podležu samo naplati PDV-a u iznosu od 20 odsto.

sad tek nista ne razumem :D

napisala zena da ima razlike, i da se sad vise isplati da se naruci sa .rs. znaci iskoristi popust i kupi sa .rs. 

ja sam proslog meseca s popustom od 33 posto kupila vrecu veja od 2,5 kile. platila sam karticom na blagajni 4000 dinara, i jos sam u posti doplatila 150.

zbog hajpa koji je stvoren, narucio sam 2,5kg unflavored whey-a aka mleko iz kravine sise :)

sa .rs sajta, bas povoljno.

sta ti je marketing, ubacis sise u reklamu i odmah se kupci lepe

pa covek je tripl nipld, vis da je opsednut :D

sto bi volela da postoji istezaonica, da covek ima gde da ide da se isteze i nista drugo ne radi, samo istezanje ol dej long, pa kad stignes. 

Edited by darling