goofs Posted October 9, 2019 Posted October 9, 2019 ej, ne dirajte CF pocetnici na CFu rade isto sto i eksperti, samo sa malom ili nikakvom kilazom, pa kad udju u stos i ojacaju povecavaju. nije to toliko nebezbedno ako si kod dobrog trenera. inace, HIIT trening je esencija CFa.
InvisibleLight Posted October 9, 2019 Posted October 9, 2019 Jel radite one njihajuce zgibove?:) Podsetih se, videh na instg pre par dana a.argento, teska prsotina, primila se na cf okacila neki 1/4 zgib, ja iz zajebavanja napisala da treba u celom opsegu d'uradi a ona kaze ' ovo je boomerang app' tj efekat na instg. @d thnx, hocu ja tskvu podrsku:)
ToniAdams Posted October 9, 2019 Posted October 9, 2019 izguglaj, ima krosfit trener na jucubu koji pokazuje kako da se rade propadanja uz njihanje. lazni tegovi su mi ipak glavni dojam, takoreci sinonim za krosfit.
InvisibleLight Posted October 9, 2019 Posted October 9, 2019 Bilo je reci ovde o tim tegovima i mislim da je neko dao smisleno objasnjenje al se ne secam, nek se javi Brt ne mogu propadanje ni njihajuce ni klasik al pogledacu
ToniAdams Posted October 9, 2019 Posted October 9, 2019 ma ne postoji smisleno objasnjenje da tek od 5 kila ima dimenzije onog od 20, a pritom da nije gumiran. meni makar.
mustang Posted October 9, 2019 Posted October 9, 2019 mene je drugarica slucajno na treningu jutros u medjunozje zveknula. kad nisam umrla. na kolena sam pala, suze na oci momentalno. nije cak ni jako al majko mila ala boli imacu modricu garant.
goofs Posted October 9, 2019 Posted October 9, 2019 6 hours ago, InvisibleLight said: Jel radite one njihajuce zgibove?:) Mozes njihajuce, mozes i regularne, sta ti pase. Ja ne volim njihajuce, mada ko zna tu tehniku ume da bude ubitacna, likovi su u stanju da odrade po 50 komada u seriji. Njihajuce propadanje nisam video u zivotu, propadanje se uglavnom radi na karikama i dosta je zajebano, mnogo zajebanije od ravne sipke.
askeladden Posted October 10, 2019 Posted October 10, 2019 9 hours ago, nisam ja said: Šta je sad njihajući zgib? To je ono sto ti upropasti ramena.
nisam ja Posted October 10, 2019 Posted October 10, 2019 Teško je za ramena ali ne vidim da provocira povredu. Samo ne kontam prednost tog momentuma koji se izaziva. Ostajem pri zahtevi da radite front lever. 😁
goofs Posted October 10, 2019 Posted October 10, 2019 To je pocetna varijanta, napredna je takozvani baterflaj-pul-ap. Prednost momentuma je sto u CF takmicenjima vrlo prosto definisan zgib (brada iznad sipke), pa ovim letenjem si u stanju da uradis veci broj ponavljanja za krace vreme, sto je sustina ako se takmicis u CFu. Ako ne, teraj ravne. Front lever je sjajna vezba, ali mislim da pogadja malo drugaciji set misica. Inace, nevezano za CF, po meni najdelotvornije i najubitacnije (samim tim i najteze) vezbe su nestabilne vezbe, tj. sve one gde osim target angazovanja misica moras da ulozis napor i na odrzavanje ravnoteze. Karike i propadanje ili zgibovi, bosu lopte i sklekovi, pilates lopte i izdrzaj/trbusnjaci. Ima likova na YT koji prave set vezbi samo sa onim pilates dildom i gumenom loptom, deluje jednostavno a u stvari je da se useres tesko. Majka za core.
nisam ja Posted October 10, 2019 Posted October 10, 2019 Ma ja FL zadajem zbog težine izvođenja, a ne jer je zamena za zgib.
InvisibleLight Posted October 10, 2019 Posted October 10, 2019 1 minute ago, nisam ja said: Ma ja FL zadajem zbog težine izvođenja, a ne jer je zamena za zgib. mozda, ako prvo savladam L seat @goof ja i ne radim za core nista sem sto mi rade kod sklekova, zgibova, dl-a itd, nema potrebe
Recommended Posts