najgori Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 (edited) znaci puna cena minus pdv? Edited January 19, 2011 by najgori
kapetanm Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Zajebi tu cenu ambalaže. Jel može na monje balonče, na litar ?
Frank Pembleton Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 apsolutno najbolja rakija u srbiji je "gorda"pa nekoliko praznih mestapa ostale....rakija je inace od sljive i potpuno je no comment. recimo da je najblize iskustvu nekog top single malta ili vrhunskog konjaka - ne po direktnom poredjenju nego po nacinu na koji te radi.Jel to ima negde po nekim "merkatorima" "ideama" ili po nekim prodavnicama u centru?
dig_chohano Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 (edited) Zarić iz Kosjerića jebe matere svojom šljivom. Jedino ne znam dal ambalaža odiše traženom sofisticiranošću. Od lako dostupnih, Soko 12 i Soko travka. Edited January 19, 2011 by dig_chohano
čekmeže Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 tuci cu te! znam da je madzarka sljiva! svojim rukama je skupljala za dzibru. u tome i jeste problem, sto imam ja izvore za domace rakije koliko volis. imam dedovacu na prvom mestu, ali za ovo sranje mi treba tako neka sa etiketom i ozbiljnom proizvodnjom inace mi nece pustiti. ima i neka lepa flasa 'barik dunja'. pravi neki radenkovic.Ako skupljate za džibru, kako zovete ono što bacate?
MayDay Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Ako skupljate za džibru, kako zovete ono što bacate?Pa kad sveze sljive skupljas u one velike kace i kad one odstoje i izfermentisu se, to se zove dzibra. ta dzibra posle ide na kuvanje od koga se dobija raki, a ono sto se baca se zove smece. neki kazu i djubre. :D
twisted Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 ne znam za vas, ali ja samo medovaču pijem... flašu mede, flašu kisele... i neki mezetluk pride... preferiram Medovaču podruma Ljubinković iz Bukovca (znam proizvođača lično ) cena je više nego prihvatljiva
yolo Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 (edited) slatko to mnogo. i lose je pijanstvo, gadan mamurluk. Edited January 20, 2011 by gazza1
čekmeže Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Pa kad sveze sljive skupljas u one velike kace i kad one odstoje i izfermentisu se, to se zove dzibra. ta dzibra posle ide na kuvanje od koga se dobija raki, a ono sto se baca se zove smece. neki kazu i djubre. :DMi ono što skupljamo zovemo komina, a ono što bacamo džibra. A može i džubre.Madžarke su najbolje za knedle.
beeva Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 (edited) Mi ono što skupljamo zovemo komina, a ono što bacamo džibra. A može i džubre.Madžarke su najbolje za knedle.Mi prekodrinska braća taj otpad zovemo kratko i jasno - Ćop.Pio neku lozu, proizvodjac sa F. Gore, ubiva.. Edited January 20, 2011 by beeva
najgori Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 najbolju lozu pravi moj stric. ziveli!rakije koje mi najvise odgovaraju u srbiji pravi milan donic. covek je napravio i svoj viski koji uopste nije los. doduse dugo ih nisam pio jer kod kuce pijem lozu.
twisted Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 slatko to mnogo. i lose je pijanstvo, gadan mamurluk.vidiš da sam napisao red mede, red kisele, red mezetluka... nema mamurluka... pa znači nikad :)
kapetanm Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Jel to ona rakija od grožđa ? Meni saopšteno da je različita od loze
Recommended Posts