Jump to content

google chrome i ostali google proizvodi

Featured Replies

Chrome-> Extensions-> Nothing.This extension does nothing.Instalir'o, radi savrseno.

• Replies 441
  • Views 48.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• https://killedbygoogle.com   šta ovi ljudi mogu da priušte sebi, pa to je fantastično.

• To je isto što i sa mog linka iznad. Mislim da će i tome brzo doakati. Za mene su Google ovim uništili Youtube. Nadam se da će niknuti alternativni video sajtovi.

• https://www.theguardian.com/australia-news/article/2024/may/09/unisuper-google-cloud-issue-account-access   Kakvi carevi. Izgleda da je ovo sto zovu private cloud bila neka vmware lift and s

Posted Images

Meh, ja ipak najtoplije preporucam:No YouTube CommentsNema vise antijevrejskih tirada ispod spotova Leonarda Cohena... fuck'em

• 1 month later...

Može li se i kako sačuvati chrome sa par extenzija i svim bookmarskima, za novu mašinu? Tipa neki cfg, i sl?Bookmarks kontam da će se exportuje, više me zanima za ostale settingse?

Dev build, al valjda ima i u stejblu sad?post-349-12969376391212.jpg

Dev build, al valjda ima i u stejblu sad?post-349-12969376391212.jpg
Ima, tnx. ;)
  • 4 weeks later...

Nakon skoro 10 godina Opera-e ja se konvertovao. Doduše, rabim SRWare Iron, al' to je to. Još bookmarks-e da stave gde treba i zadovoljan sam.

• 3 weeks later...

Ovakva ce biti nova ikona. Nisam dizajner, ali nesto mi to nije poboljsanje.chromenewicon.png

nije poboljšanje - promenanije ni meni, ali ko nas pita :)

ovaj iskljucivac jucub komentara je carski add-on :Hail:

Ovo je jos bolje: CommentBlockerUklanja sve komentare sa interneta, bas sve (cak i sa srpskih sajtova). Moze da se trajno iskljuci za retke pametne (dobro moderisane) sajtove. Meni je postao neizostavan, uz Adblock.

Jel uklanja postove sa foruma? :fantom:

Taman posla. :D

Onda nish ne valja. dry.gif

koji twitter plugin koristite? upravo sam deinstalirala chromed bird, poceo je da propusta puno spama.