Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

google chrome i ostali google proizvodi

Featured Replies

Nisam video kod sebe to da mozes da iskljucis. Hvala puno za pomoc. :wub:

• Replies 451
  • Views 53.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• https://killedbygoogle.com   šta ovi ljudi mogu da priušte sebi, pa to je fantastično.

• To je isto što i sa mog linka iznad. Mislim da će i tome brzo doakati. Za mene su Google ovim uništili Youtube. Nadam se da će niknuti alternativni video sajtovi.

• https://www.theguardian.com/australia-news/article/2024/may/09/unisuper-google-cloud-issue-account-access   Kakvi carevi. Izgleda da je ovo sto zovu private cloud bila neka vmware lift and s

Posted Images

^^No problem... ;)

• 1 month later...
  • 1 month later...

Juce se prebacio sa Firefoxa, sve deluje u redu osim sto svaki put kad postujem moram da cekam da se stranica ponovo ucita. Je l' imao neko ovaj problem?

• 3 weeks later...

Pre 3-4 nedelje sam počeo da "rabim" Google Chrome (portabl doduše) i naišao sam ja jedan prilično "veliki" problem.Posle jedno 6-7 sati rada toliko optereti memoriju/procesor (jebem li ga sta je u pitanju) da ceo racunar koči. Ne pomaže gašenje Chrome-a već samo restartovanje računara.Obično sam imao otvorenih jedno 4-5 tabova i instaliranih 7-8 ekstenzija...Ali ako to zanemarimo, Chrome prilicno dobro radi, brz je jednostavan i ima gomilu ekstenzija skoro kao i "Lija"

Edited by eye of the beholder

^^Shift+Esc otvara Google Chrome task manager. Kad se otvori izgleda otprilike ovako:google_chrome_free_up_memory.jpgPogledaj uz pomoć ovoga šta ti jede najviše memorije.

eye, i mene muči isti nedaća, ali mi se čini da zatvaranje GC ipak pomaže. Kad sam uočila problem i počela povremeno da zatvaram Chrome na desetak minuta do pola sata, comp mi ne prijavljuje manjak virtuelne memorije.

^^Shift+Esc otvara Google Chrome task manager. Kad se otvori izgleda otprilike ovako:
Kod mene otvara sa Ctrl+Shift+Esc. Neće sa samo ova dva koja si naveo.
Pogledaj uz pomoć ovoga šta ti jede najviše memorije.
I šta onda? Da se zatvori prozor ili tab koji jede najviše memorije, jasno. Ali šta ako mi baš taj treba? Ima li tu nekog dovijanja?
I šta onda? Da se zatvori prozor ili tab koji jede najviše memorije, jasno. Ali šta ako mi baš taj treba? Ima li tu nekog dovijanja?
Probaj ovo:500x_purge-chrome1.jpgedit: Uputstvo.

Edited by Jolly Roger

Kad sam uočila problem i počela povremeno da zatvaram Chrome na desetak minuta do pola sata, comp mi ne prijavljuje manjak virtuelne memorije.
Mora da se pregreva, pa se ohladi kad ga ugasiš. ^_^
Probaj ovo:edit: Uputstvo.
tnx, probaću.
Mora da se pregreva, pa se ohladi kad ga ugasiš. ^_^
nije mi jasno šta želiš da kažeš. ja sam manje od prosečnog korisnika, a više od nekorisnika računara. happy.gif
nije mi jasno šta želiš da kažeš. ja sam manje od prosečnog korisnika, a više od nekorisnika računara. happy.gif
Ma ništa, šalim se malo. Inače, meni ovaj problem koji se tebi javlja ne liči na problem sa tvoim računarom, pojedinim verzijama brauzera (i IE i FF imaju običaj) se to jednostavno dešava.Što ne probaš neku malo raniju verziju (ako koristiš poslednju)?
Ma ništa, šalim se malo.
to mi je bilo najjasnije u čitavoj priči. sad.gif
Inače, meni ovaj problem koji se tebi javlja ne liči na problem sa tvoim računarom, pojedinim verzijama brauzera (i IE i FF imaju običaj) se to jednostavno dešava.Što ne probaš neku malo raniju verziju (ako koristiš poslednju)?
naravno, nije ništa dramatično, samo me nervira kad mi prijavljuje nedostatak memorije.imam ovu verziju: 5.0.375.86. (pod uslovom da se ova oznaka na to odnosi isuse.gif)ne znam ubrajali se u stare ili nove.
imam ovu verziju: 5.0.375.86. (pod uslovom da se ova oznaka na to odnosi isuse.gif)ne znam ubrajali se u stare ili nove.
To je najnovija "stable" verzija.

Ajd da pitam i ovde posto jos nisam resio problem

I ja imam neki problem sa google chromom, nece da mi otovori stranicu a internet normalno radi. Sad pisem preko IE , radi skype normalno. Pokusao sam da deinstaliram i ponovo instaliram i opet se isto desava. Ima li neko ideju sta moze da bude problem?

1 stvar mi pada na pamet: ne voli ga tvoj firewall (će ga imaš).

Edited by Roger Sanchez