May 28May 28 1 minute ago, harper lee said:Zato sam i stavio pod navodnike. Cenim pokusaj relativizacije ali zao mi je, moracete ovo ponosno da nosite sami, ovako nesto se nikada nije desilo ni u FK CZ ni u KKCZ. Ne kazem da nije moglo da se desi ali se nije desilo.Ako nađeš i pokažeš ijednog forumaša sa ove mračne strane brda koji podržava ovu svinjariju sinoć, ili ovaj ćacijevski rukometni klub, odmah ću se samobanovati sa sportskog dela foruma.U pravu si kada analiziraš Mandića i njegove metode, samo nekako zaboravljaš naglasiti da je klub za koji navijaš u fudbalu i košarci, po istom sistemu* doživeo renesansu nakon dolaska OKG na vlast*Političkom odlukom vansportskih aktera da se forsira samo jedan klub.Ne relativizujem ništa, samo mi malo smeta hipokrizija.Lično, ne mogu više da prezirem ovakav klub koji vodi Mandić.
May 28May 28 7 minutes ago, Filozof manijak said:Ako nađeš i pokažeš ijednog forumaša sa ove mračne strane brda koji podržava ovu svinjariju sinoć, ili ovaj ćacijevski rukometni klub, odmah ću se samobanovati sa sportskog dela foruma.U pravu si kada analiziraš Mandića i njegove metode, samo nekako zaboravljaš naglasiti da je klub za koji navijaš u fudbalu i košarci, po istom sistemu* doživeo renesansu nakon dolaska OKG na vlast*Političkom odlukom vansportskih aktera da se forsira samo jedan klub.Ne relativizujem ništa, samo mi malo smeta hipokrizija.Lično, ne mogu više da prezirem ovakav klub koji vodi Mandić."Ko ne skače taj je plenum" je verovatno isto neka relativizacija, reklo bi se.
May 28May 28 14 minutes ago, Filozof manijak said:Ako nađeš i pokažeš ijednog forumaša sa ove mračne strane brda koji podržava ovu svinjariju sinoć, ili ovaj ćacijevski rukometni klub, odmah ću se samobanovati sa sportskog dela foruma.U pravu si kada analiziraš Mandića i njegove metode, samo nekako zaboravljaš naglasiti da je klub za koji navijaš u fudbalu i košarci, po istom sistemu* doživeo renesansu nakon dolaska OKG na vlast*Političkom odlukom vansportskih aktera da se forsira samo jedan klub.Ne relativizujem ništa, samo mi malo smeta hipokrizija.Lično, ne mogu više da prezirem ovakav klub koji vodi Mandić.Nema potrebe da se samobanujes, nikad niko nije ni postavljao pitanje na kojoj strani su ovdasnji forumasi (sto ne znaci da vas necu drati od zajebancije). Stvar je u tome da nije isto, ovo juce je novi nivo naprdnjacke bahatosti i nitkovluka, tako da svaki pokusaj da se bilo sta izjednaci sa sramotom od juce jednostavno nece proci. Cak ni Terzic koji je na svojim privatnim profilima postavljao one bedne slike crvenog srednjeg prsta i puna su mu usta Vuciceve genijalnosti i dobrote nije smeo da pridje Delijama s idejom da razviju "Srbija pobedjuje" transparent na Severu. Ono juce jednostavno nije bio RK Partizan vec RK Cacilend, sto i ne cudi kad se zna koja bagra je na celu kluba. Koliko god vi tvrdili da je to isto sto i FKCZ i KKCZ, prosto nije. Uzalud vam trud sviraci.
May 28May 28 Što se transparenta tiče, sačekajmo da vidimo da li će se pojaviti još negde na sportskim terenima. Sačekajmo da se zahukta kampanja na jesen, pa da vidimo da li će Delije dozvoliti ili neće.Meni je savršeno jasno zašto je Mandić dobio RK Partizan kao svoju igračku, kao nagradu za lojalnost, ali i kao propagandni materijal za buduće nastupe (u Evropi pogotovo, i što veća vizibilnost tog transparenta na televiziji).Ti akcentuješ taj transparent, ja pričam o drugoj stvari, a to je favorizovanje jednog kluba zato što Vrhovnoj Žvali to odgovara.
May 28May 28 1 minute ago, Filozof manijak said:Što se transparenta tiče, sačekajmo da vidimo da li će se pojaviti još negde na sportskim terenima. Sačekajmo da se zahukta kampanja na jesen, pa da vidimo da li će Delije dozvoliti ili neće.Meni je savršeno jasno zašto je Mandić dobio RK Partizan kao svoju igračku, kao nagradu za lojalnost, ali i kao propagandni materijal za buduće nastupe (u Evropi pogotovo, i što veća vizibilnost tog transparenta na televiziji).Ti akcentuješ taj transparent, ja pričam o drugoj stvari, a to je favorizovanje jednog kluba zato što Vrhovnoj Žvali to odgovara.Nikog ne zabole to sto je RK Partizan favorizovan i sto bi osvojio titulu sve i da oni i Vojvodina igraju 100 utakmica, to nije tema. Tema je to sto je grupa iz Cacilenda topovskim udarima napala igrace na terenu, odbila da izadje sa tribina iako je to bio uslov za nastavak utakmice a policija nije smela ni da udje u halu, kamoli da im pridje, ne daj boze izbaci iz hale. Da bi na kraju taj uslov delegata bio promenjen (svi znamo ili bar mozemo da pretpostavimo kako) i Partizan osvojio titulu tako sto je utakmica registrovana za njih sluzbenim rezultatom. Takvu bahatost i takav skandal ne pamtim u srpskom sportu a svasta sam video.
May 28May 28 10 minutes ago, Filozof manijak said:Što se transparenta tiče, sačekajmo da vidimo da li će se pojaviti još negde na sportskim terenima. Sačekajmo da se zahukta kampanja na jesen, pa da vidimo da li će Delije dozvoliti ili neće.Meni je savršeno jasno zašto je Mandić dobio RK Partizan kao svoju igračku, kao nagradu za lojalnost, ali i kao propagandni materijal za buduće nastupe (u Evropi pogotovo, i što veća vizibilnost tog transparenta na televiziji).Ti akcentuješ taj transparent, ja pričam o drugoj stvari, a to je favorizovanje jednog kluba zato što Vrhovnoj Žvali to odgovara.
May 28May 28 5 minutes ago, harper lee said:Nikog ne zabole to sto je RK Partizan favorizovan i sto bi osvojio titulu sve i da oni i Vojvodina igraju 100 utakmica, to nije tema. Tema je to sto je grupa iz Cacilenda topovskim udarima napala igrace na terenu, odbila da izadje sa tribina iako je to bio uslov za nastavak utakmice a policija nije smela ni da udje u halu, kamoli da im pridje, ne daj boze izbaci iz hale. Da bi na kraju taj uslov delegata bio promenjen (svi znamo ili bar mozemo da pretpostavimo kako) i Partizan osvojio titulu tako sto je utakmica registrovana za njih sluzbenim rezultatom. Takvu bahatost i takav skandal ne pamtim u srpskom sportu a svasta sam video.Mislim da je ovo pitanje više za policiju, i to što je postala stranačka vojska i zaštitnik kriminalaca. Naravno da sve ovo što se desilo juče na Slanoj Bari nema veze sa sportom više. Samo mislim da će se takve scene sve više dešavati na sportskim terenima kako se budu približavali izbori.
May 28May 28 7 minutes ago, nenad said:Polako, videćemo. Kao što sam bio u pravu oko one naše rasprave na košarkaškom topiku i uspešnosti sezone.
May 28May 28 45 minutes ago, Filozof manijak said:Što se transparenta tiče, sačekajmo da vidimo da li će se pojaviti još negde na sportskim terenima. Sačekajmo da se zahukta kampanja na jesen, pa da vidimo da li će Delije dozvoliti ili neće.Ne brini, "neće dozvoliti", ali će opet onako kurvanjski da relativizuju i kao "nisu ni za koga" dok istovremeno uništavaju ceo grad grafitima
May 28May 28 1 hour ago, copkillah said:Ne brini, "neće dozvoliti", ali će opet onako kurvanjski da relativizuju i kao "nisu ni za koga" dok istovremeno uništavaju ceo grad grafitima Ubedljivo najveće kurve. Najjače bude kad krene od navijača zvezde da se deli kao pevale delije ovo, bacili na ćacilend. Pa kao talasa se nešto. Aloo bre.
May 28May 28 https://www.mozzartsport.com/ostalo/vesti/srbi-i-hrvati-prvi-put-posle-rata-i-suze-srana-knezevica-kako-smo-nekad-voleli-taj-sport/544840Lep tekst Edited May 28May 28 by pantelia
May 28May 28 Tek sad gledam ovaj snimak. Rukometaši Partizana skaču i pevaju sa falangama kao dobar dan. Ima li tu iko normalan među tim momcima?
Friday at 05:435 days 8 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:Tek sad gledam ovaj snimak. Rukometaši Partizana skaču i pevaju sa falangama kao dobar dan. Ima li tu iko normalan među tim momcima?Nema.
Friday at 15:105 days Nije da me iznenadjuje, ali jak upis u onom prvom saopstenju Partizana je zahalnost navijacima na podrsci I spremnosti da saradjuju kako bi se mec nastavio. A radili su samo ono sto najbolje znaju, bodrili su klub koji vole. Uz ostale zalopojke kako su zbog svega tog prekida bili uskraceni da uzivaju. Jbte, isti ti ljudi su svojim nastupom izbacili Partizan iz Evrope, ali u najbukvalnijem smislu.