Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Rukomet

Featured Replies

A svesni smo svi stanja u rukometu. Za sada ostaje teoretski da ce neki Vlada Mandic sa svojim mandrilima kaciti svoje ćaci transparente.

Ali ovakva ekipa i odmah u LŠ ce sigurno privuci i gomilu ljudi koja ce hteti da pokazu evropskom rukometu ko ima najbolje navijanje, bice tu onih koji ce doci da se obracunaju sa onima koji su okacili ćaci transparente, bice onih koje sve to ne zanima, jednostavno vole sport i tu su zbog toga, a bice I onih koji su tu jer je hype i in je biti na takvom happeningu. A mogu da kazem da cu mozda i ja, iako navijac Zvezde, otici da pogledam neku. Poslednju tekmu koju sam uzivo gledao je bio neki derbi pre 12,13 godina na Banjici pred 300,400 ljudi i igra je bila potpuno sranje.

Ono sto je sigurno, ovo ce biti najjaca nasa ekipa u poslednjih 30 godina. Trener je top klasa, igraci koji su dovedeni su vec etablirani LŠ igraci i reprezentativci svojih zemalja. Bice tu i nasih reprezentativaca i par mladih potencijala. Osim Marsenica, jutros citam da se pregovara sa Janikom Grinom. Pa taj covek iako ima 37 brani za PSG i Dansku. Sa poslednja 2 SP i OI ima 3 zlatne medalje.

Zbog svega nabrojanog, i dalje pre mislim da je blize punjenje Pionira, nego slaba zainteresovanost.

• Replies 4.6k
  • Views 309.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• SNARC
    SNARC

Sportklub Tužan kraj: Voša odbila da se vrati, Partizan šampion Finalna serija šampionata Srbije u rukometu neće ostati u lepom sećanju ljubiteljima sporta. Partizan je u prvom meču slavio sa 33:27 pr

• Sve u svemu meni ovo bolje nego godinama unazad, pa sta urade - urade. Nije vise onaj spor rukomet sa bezidejnim napadom, mucenjem. Korak napred. 

• Carolostadien
    Carolostadien

Pa u stvarnom trokutu i imate šanse, samo taj se neće stvoriti s remijem s Francuzima   Trebate dobit Francuze 2 razlike, a može vam biti dosta i 1.    Mi smo u mogućem trokutu na

Posted Images

Što se mene tiče, više ne idem da gledam utakmice Jugovića, kluba koji mi je i otac i majka, a tek neću ići da gledam ovo napredno ćaci ad hok sranje.

Ogadili su mi sport i sve vezano za njega.

1 minute ago, Filozof manijak said:

Može!

Btw, RK Partizan je šampion Srbije (i istovremeno najsupešniji kolektiv SD Partizan trenutno), igra na Banjici, i možeš videti koliko ima gledalaca.

Prihvatam.

Btw, moja "retorika" je glupa, kad demistifikuje avangardinu ekskluzivu. Mozes ti bolje od toga ili, ipak, ne?

4 hours ago, Filozof manijak said:

Tako ja posmatram tvoje pitanje upućeno meni i Snarcu. Isti kao ono Šešeljevo. Mani se te glupe retorike, nego poslušaj šta ti kažu ljudi koji se razumeju u materiju.

Idemo opet: da li ti je titula KKP u KESu onomad, 1992., 1 vrhunski podvig ili je se odrices - jer je predsednik tog i takvog kluba bio dokazani mafijas, dokazani diler droge i dokazani UDBIN agent?

DA ili NE?

Edited by G. L.

Znaju li ti roditelji da si peder?

DA ili NE?

40 minutes ago, SNARC said:

Ako upotrebis boje, plastelin i lego kockice..mozda se na kraju i skapira.

Mislim da nije do intelektualne zrelosti.

Mozda neki zagrljaj, topla reč...

1 hour ago, Filozof manijak said:

Znaju li ti roditelji da si peder?

DA ili NE?

Znaci, sofizam umesto odgovora?

Toliko samohvaljenja po pitanju vlastitih ti intelektualnih sposobnosti, a bagujes na jednostavno pitanje.

Kad su korifeji GTRa tako lagani za resavanje, zamisli sta tek biva kad se u pricu ukljuce padobranci ili neki oneliner/reaction forumasi, da brane slicne avangardne postavke?

Kad omirisete "musemu" u rukometu - kakvi ste moralisti, pola foruma odavde ce ici na te utakmice. Pionir ce vam biti mali.

Zivi bili, pa videli.

Vidiš, imam dovoljno intelektualnih sposobnosti da se ne pecam tako providna trik pitanja, pa uzvraćam na isti način.

2 minutes ago, G. L. said:

Kad omirisete "musemu" u rukometu - kakvi ste moralisti, pola foruma odavde ce ici na te utakmice. Pionir ce vam biti mali.

Zivi bili, pa videli.

Moje intelektualne sposobosti mi kažu da ti ovde projektuješ sebe i svoja shvatanja morala na mene, i promašenim analogijama pokušavaš da prikriješ sopstveno licemerje.

Jesi zadovoljam odgovorom?

Just now, Filozof manijak said:

Vidiš, imam dovoljno intelektualnih sposobnosti da se ne pecam tako providna trik pitanja, pa uzvraćam na isti način.

Moje intelektualne sposobosti mi kažu da ti ovde projektuješ sebe i svoja shvatanja morala na mene, i promašenim analogijama pokušavaš da prikriješ sopstveno licemerje.

Jesi zadovoljam odgovorom?

Zasto su to trik pitanja?

Moja shvatanja morala i intelektualne sposobnosti si sam isprojektovao, raznim ucitavanjima. I ti, isto kao i slicni tebi avangardisti. Uglavnom na temama dole, ali ima i na gornjim toga. Pa rekoh, hajde da razbucam malo to pilicarenje jednim pitanjem, koje nije trik - vec lakmus. Ocigledno ti je to tesko palo, pa se tesis nekom izmastanom superiornoscu. Uzivaj u tome, ako te to veseli.

by

Just now, G. L. said:

Zasto su to trik pitanja?

Moja shvatanja morala i intelektualne sposobnosti si sam isprojektovao, raznim ucitavanjima. I ti, isto kao i slicni tebi avangardisti. Uglavnom na temama dole, ali ima i na gornjim toga. Pa rekoh, hajde da razbucam malo to pilicarenje jednim pitanjem, koje nije trik - vec lakmus. Ocigledno ti je to tesko palo, pa se tesis nekom izmastanom superiornoscu. Uzivaj u tome, ako te to veseli.

by

Postavi takva pitanja sebi, pa onda pitaj mene.

Ono, trun, brvno i te priče.

Čuj, on zna ko će da ide da gleda RK Partizan i treskanje mušeme.

6 minutes ago, Filozof manijak said:

Postavi takva pitanja sebi, pa onda pitaj mene.

Ono, trun, brvno i te priče.

Čuj, on zna ko će da ide da gleda RK Partizan i treskanje mušeme.

Ne samo da sam ih postavio, vec sam i odgovorio nekoliko puta ovde. Ali si ti to zaboravio, ocigledno zaljubljen u svoj licni ili kolektivisticki, a u sustini - dualisticki Weltanschauung.

Nisam ispratio, je l' se to Cacilend preselio u RK Partizan?

Da, još prošle godine.

Ovo je sad neka svinjarija u Ns koju nisam uspeo da ispratim

Bila je svinjarija i pre godinu (ili bese 2), nesto nisu Vojvodini dozvolili da igra gde hoce, nego je moralo u Slanoj Bari. Ne secam se detalja, znam da su se preganjali danima. Pa onda dosli navijacim oba kluba, bio neki potpuni haos.

I danas slicna situacija, Vosini napustili teren, jer su gadjani topovskim udarima. Navodno ispraznili sve, osim dela sa Partizanovim navijacima zbog kojih je i doslo do prekida. Onda ovi nisu hteli da se vrate, bice registrovano 0:10.

2 minutes ago, Segundo said:

Bila je svinjarija i pre godinu (ili bese 2), nesto nisu Vojvodini dozvolili da igra gde hoce, nego je moralo u Slanoj Bari. Ne secam se detalja, znam da su se preganjali danima. Pa onda dosli navijacim oba kluba, bio neki potpuni haos.

I danas slicna situacija, Vosini napustili teren, jer su gadjani topovskim udarima. Navodno ispraznili sve, osim dela sa Partizanovim navijacima zbog kojih je i doslo do prekida. Onda ovi nisu hteli da se vrate, bice registrovano 0:10.

Kao sto kaze transparent navijaca Partizana - Srbija pobedjuje.kecman

Edited by harper lee