May 28May 28 1 hour ago, Filozof manijak said:Meni nikako nije jasno kako nije bilo niti jednog policajca na utakmici visokog rizika kakvo je finale plej ofa?Bilo ih je ali su svi bili medju tim istim navijacima a nije red da sami sebe izbacuju iz dvorane.
May 28May 28 Gledao sam prenos na RTS dvojci, i video trenutak kada je pukao taj topovski udar. To je momentalno za pražnjenje hale. Jel može neko da iskopa ko je bio delegat utakmice, koji je doneo odluku da se utakmica nastavi?
May 28May 28 33 minutes ago, Filozof manijak said:Gledao sam prenos na RTS dvojci, i video trenutak kada je pukao taj topovski udar. To je momentalno za pražnjenje hale.Jel može neko da iskopa ko je bio delegat utakmice, koji je doneo odluku da se utakmica nastavi?Realno, nema nikakve veze ko je bio delegat. Znamo ko danas vodi RK Partizan i stoga znamo da bi Cacilend sa tribina mogao biti izbacen iz hale jedino ako bi delegat bio jedan od brace Vucic. Nimalo ne sumnjam da je delegatu i sudijama bilo predoceno neuvijenim recnikom sta ce im se desiti ako se budu zajebavali s idejama o izbacivanju "navijaca". Ono sto se juce desilo ne samo da prevazilazi navijacke grupe, klubove i rukomet, takodje je i odraz otete drzave, mehanizma ciji simbol vec mesecima ordinira u Pionirskom parku. Drugim recima, RK Partizan trenutno ne postoji, promenio je ime u RK Cacilend. Svi znamo da su sve sekcije oba velika sportska drustva u Srbiji pod kontrolom drzave ali u njima bar postoji privid nekog sporta i takmicenja, RK Partizan je plen udarne kriminalne pesnice rezima i tako se i ponasa.
May 28May 28 Malo je to dublje od te priče, u rukometnom savezu već deceniju i nešto traje sukob na relaciji Bg - Vojvodina, gde svaka od strane ima svoje eksponente, sudije i delegate.Zato sam i pitao ko je bio delegat, živo me interesuje čiji je.Btw, ako se neko seća one čuvene utakmice RK Vojvodina - RK Crvena Zvezda na Spensu, kad je bila bačena petarda , pa je Butulija odglumio pucanje bubne opne...Ta je utakmica takođe bila prekinuta, ali je bilo ponovljena kasnije.mala trivijabio sam akter te tekme Edited May 28May 28 by Filozof manijak
May 28May 28 3 minutes ago, Filozof manijak said:Zato sam i pitao ko je bio delegatZoran Černoh ako ti nešto znači.Znači igrao si za Zvezdu Edited May 28May 28 by sasha
May 28May 28 24 minutes ago, Filozof manijak said:Malo je to dublje od te priče, u rukometnom savezu već deceniju i nešto traje sukob na relaciji Bg - Vojvodina, gde svaka od strane ima svoje eksponente, sudije i delegate.Zato sam i pitao ko je bio delegat, živo me interesuje čiji je.Btw, ako se neko seća one čuvene utakmice RK Vojvodina - RK Crvena Zvezda na Spensu, kad je bila bačena petarda , pa je Butulija odglumio pucanje bubne opne...Ta je utakmica takođe bila prekinuta, ali je bilo ponovljena kasnije.mala trivijabio sam akter te tekme Jovan Popadic je bio delegat.No, sve to nema veze. Znamo svi da je u rukometu raspad na nivou organizacije jos od doba SRJ ali ovo sto ovaj kriminalac Mandic radi sa RK Partizan je FK Obilic na steroidima.
May 28May 28 Da, ipak je ovaj Harperov a ne moj, jebo ih sajt. A što su se utrpali u rukomet, niti ima nekih para niti je medijski kod nas nešto preterano ispraćen
May 28May 28 Ne radi Mandić ništa do sad neviđeno sa 1 sportskim klubom od kako je OKG na vlasti.Nema u rukometu para, ovo je više neko isterivanje sepsine Vojvodine iz igre nakon dominacije duže od decenije, i verovatno lična Mandićeva igračka za hobi & zabavu.
May 28May 28 SportklubPartizan ipak želi da se finale nastavi, pročitajte dopisDvadesetak sati i nekoliko saopštenja kasnije, RK Partizan je uputio dopis ARKUS u kojem traži da se prekinuto finale sa Vojvodinom nastavi.
May 28May 28 54 minutes ago, Filozof manijak said:i verovatno lična Mandićeva igračka za hobi & zabavu.Jedan entuzijazam pre svega.
May 28May 28 50 minutes ago, Filozof manijak said:Ne radi Mandić ništa do sad neviđeno sa 1 sportskim klubom od kako je OKG na vlasti.Nema u rukometu para, ovo je više neko isterivanje sepsine Vojvodine iz igre nakon dominacije duže od decenije, i verovatno lična Mandićeva igračka za hobi & zabavu.Druze, "tvoja" navijacka grupa zbog koje je ispao skandal je juce razvila ogroman transparent "Srbija pobedjuje". Naravno da je to nesto sto nije vidjeno ni sa jednim sportskim klubom otkako je OKG na vlasti. Taj Mandic je komandant Cacilenda i covek koji je onomad 15. marta sekirama naoruzavao svoje falange da se obracunavaju sa protestima, verovatno iste one koji su juce divljali preruseni u navijace Partizana.
May 28May 28 Prvo, to nije moja navijačka grupa. Drugo, ovo što se sad radi u RK Partizan, isto se radilo sa KKCZ i FKCZ pre deceniju i nešto.
May 28May 28 Just now, Filozof manijak said:Prvo, to nije moja navijačka grupa. Drugo, ovo što se sad radi u RK Partizan, isto se radilo sa KKCZ i FKCZ pre deceniju i nešto.Zato sam i stavio pod navodnike. Cenim pokusaj relativizacije ali zao mi je, moracete ovo ponosno da nosite sami, ovako nesto se nikada nije desilo ni u FK CZ ni u KKCZ. Ne kazem da nije moglo da se desi ali se nije desilo.