Jump to content
IGNORED

gde da nadjem? kako se zove?

MaryPoppins

Recommended Posts

Posted

Не пуштај је да трчи по парковима.

Нема средства за превентиву како замишљаш, рецимо нешто у стилу аутан кад идете у зеленило

Hvala. Kaže američki CDC da sredstva na osnovu DEET-a kao što je autan trudnice smeju i treba da koriste.

Posted

МА не иде то тек тако на људе, они су високи двоношци са обућом и без длака којим скупљају. Ја сам имао прошлог маја али сам покупио на пецању у густишу го и бос

Posted

МА не иде то тек тако на људе, они су високи двоношци са обућом и без длака којим скупљају. Ја сам имао прошлог маја али сам покупио на пецању у густишу го и бос

Znam to, nismo ni dovoljno topli da zainteresujemo krpelje, ali se nadje poneki fanatik medju njima a ne bi da se igramo sa lajmskom bolescu tih nekoliko dana u prirodi.

Posted

Znam to, nismo ni dovoljno topli da zainteresujemo krpelje, 

možda ti, meni su skinuli sigurno 100 (vikendica, kosmaj)

lajamska je valjda vezana za krave - i.e. tamo gde ih nema, nema ni krpelja koji je prenose

Posted

Možeš da kupiš onu plastičnu, može da se nađe u radnjama koje se bave akvaristikom, pet šopovima. Pet centar NBGD ima sigurno.

kupio sam u "Woby" pumpu koja se natakne na bušilicu. kažu da valja. treba da iscrim vodu iz betonirane rupe u kojoj je cisterna. koja je isplivala.

Posted

možda ti, meni su skinuli sigurno 100 (vikendica, kosmaj)

lajamska je valjda vezana za krave - i.e. tamo gde ih nema, nema ni krpelja koji je prenose

apsolutno netačno..najviše zaraženih krpelja je u gradu..a kako to?

Vaso možda je najsigurnije da se pregledate svakih nekoliko sati..ne može on baš tako brzo da se popne i ujede..

Posted

apsolutno netačno..najviše zaraženih krpelja je u gradu..a kako to?

jbt kakav si ti namćor, strašno...

napisah "valjda", ergo, negde čuh/pročitah... nisam tvrdio

Posted

e jel to ima u radnjama ispod Pančevca?

Posted

Ја те не разумем Васо - јел већ покупила крпеља или размишљаш о превентиви?

Posted

Ја те не разумем Васо - јел већ покупила крпеља или размишљаш о превентиви?

O preventivi!

Posted

Ма не бери бригу, аутан кад баш идете по високим травама и слично и ћао, или питај у некој апотеци

Posted

+1

Nije vreme da se valjate po travi, a nakon boravka u prirodi obavezno pregledanje kože i, bitno, odeće.

Košutnjak i šuma uopšte su puni krpelja.

Posted (edited)

Szuku mast ima u skoro svim radnjama ribolovacke opreme, ima na limundu, kupindu, oglasima ...... ima gde oces.

Ovo kusno vreme odlozilo je prskanje zelenih povrsina, a ko zna ui kom obimu ce ih i biti. Zato oprez i za ljude i za pse.

Edited by zmanic