Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

gde da nadjem? kako se zove?

Featured Replies

Hvala Vaso, Švejka imam, zanimaju me kalendari i ilustracije za decu.

• Replies 8.3k
  • Views 830.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ja samo masno tkivo i imam

• Imaju i na Instagramu likovi koji štampaju otirače motivima po izboru. Bila cena tipa 1800-2000, drugarica štampala "Nevakcinisanima zabranjen ulaz" 

• Kao oni što na kp umesto cene stave "kontakt". To sve preskačem jer mi prave dodatni posao i neprijatnost jer ne volim da komuniciram bez potrebe ni sa kim. 

Posted Images

eh tražio sam i ja to, ako ti se posreći podeli ovde

hoću

Trazi knjigu, davno je nisam video: neko je ovde pre 30-ak godina objavio knjigu velikog formata sa kompletnim Ladinim ilustracijama Svejka.

Promakla mi, posle je nikad vise nisam video nigde, bilo luksuzno izdanje pa verovatno i ogranicen broj primeraka.

Sto je najgore, nisam uspeo da je nadjem ni po bibliotekama, podatke o izdavacu i ostalo sam zagubio :cry: 

Mozda budes bolje srece od mene. 

Zna li neko gde bih mogao naći ilustracije Josefa Lade u visokoj rezoluciji? Hvala.

Ovo je pravi momenat da i ja pitam: ko bi mogao biti autor dečjih ilustracija na kojima su likovi sa rumenim buckastim, "lakiranim" obrazima? Deca  sa kosom srednje dužine u loknama. Dominiraju pastelne boje i boje zemlje, tj. nema jarkih boja.  Pričam po sećanju.

Edited by halloween

Gde u Beogradu mogu da se kupe jeftine police za CD-ove, DVD-ijeve? Mogu drvene ili plastične svejedno, i da imaju kapaciteta do 100 komada ...

kod kineza?

kod kineza?

Gde u Beogradu mogu da se kupe jeftine police za CD-ove, DVD-ijeve? Mogu drvene ili plastične svejedno, i da imaju kapaciteta do 100 komada ... i da nije kod Kineza

Edited by stoka

eurosalon, kika...

Pa u kiki valjda nije jeftino...

jbg. neće kod kineza, a hoće jeftino. mislim ne kupuje fotelju masažer od 1k€. može u prizemlju da se proberu jeftinije stvari

jbg. neće kod kineza, a hoće jeftino. mislim ne kupuje fotelju masažer od 1k€. može u prizemlju da se proberu jeftinije stvari

Pa to...Možda u onim plastičarskim radnjama

Послато са WЦ шоље усинг БВК

Koja pesma grupe REM zvuči kao "kornjača Beka"?

ooo lud li si, sad i mene kopka

poštedeću te, poverljivi izvori sa foruma, kojima se i javno zahvaljujem, kažu da je pesma Sidewinder Sleeps Tonight!