ajgor Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 (edited) Svaka čast vinilu, ali meni digitalizovanje ima smisla prvenstveno sa mastera. Ima da se nađe i dosta vinil ripova koji vrede, ali ne vidim razlog da to budu zvanična izdanja. Recimo, ko je deigitalizovao Carevca zaslužio je nacionalnu penziju, realno. To je ozbiljan doprinos nacionalnoj kulturi. Bilo bi zanimljivo doznati koliko je napredovala digitalizacija tonskog arhiva Radio Beograda, čini mi se da su iz EU ili EBU svojevremeno namenski odrešili kesu baš za to. Boli glava od toga čega sve tamo ima... Edited February 20, 2016 by ajgor
April Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 Bilo bi zanimljivo doznati koliko je napredovala digitalizacija tonskog arhiva Radio Beograda, čini mi se da su iz EU ili EBU svojevremeno namenski odrešili kesu baš za to. Boli glava od toga čega sve tamo ima... Uuu da! Nažalost, mislim da PPP nema insajdera na Radio Beogradu.
Caligula Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 Uuu da! Nažalost, mislim da PPP nema insajdera na Radio Beogradu. A ja mislio da je MIralem u rl Vlada Dzet :o
3opge Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 jedino da te rokne za to sto si napisao. o vinilu vs bilo sta sem DSD reprodukcije (R2R excluded) javi se kad si u bgd da dodjes na slusanje... jesi nekada probao slepi test?
yolo Posted February 20, 2016 Author Posted February 20, 2016 jesi nekada probao slepi test? probao i slepi i svaki drugi. prosto svira drugacije.... jedina digitalija koja je konkrencija za dobar vinilni setup je DSD.
zmanic Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 (edited) Bilo bi zanimljivo doznati koliko je napredovala digitalizacija tonskog arhiva Radio Beograda, čini mi se da su iz EU ili EBU svojevremeno namenski odrešili kesu baš za to. Boli glava od toga čega sve tamo ima... Dobio sam ja odavno na razmenu jedan CD narodne muzike, doduše mp3 perfektno kompresovan, od strane jednog muzičkog urednika RTB, naslovljen je sa "Trajna arhiva RBg" - otkida kako je odrađeno :) Edited February 20, 2016 by zmanic
zmanic Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 Uuu da! Nažalost, mislim da PPP nema insajdera na Radio Beogradu. Grеšiš !
Indy Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 jesi nekada probao slepi test? Probao samo audiophoolery test. :P
Bujodrag Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 probao i slepi i svaki drugi. prosto svira drugacije.... jedina digitalija koja je konkrencija za dobar vinilni setup je DSD. Sa naglaskom na "dobar". Siroti hipsteri se jebavaju sa kojekakvim kršinama od gramofona i vrte traljava vinilna izdanja misleći da je to "praaavi" zvuk.
3opge Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 jolo, na cemu vrtis ploce i na cemu ti sviraju?
Recommended Posts