Buck Naked Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 A u kurast, tek sad videh ovu plemenitu akciju.. skoro ko mamograf.
Buck Naked Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Bolje da je otisao u svrhe prakticnih treninga za rucno ispipavanje dojki.. za decake!
čekmeže Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Sav prihod je namenjen kupovini Tatografa.A ima i prihoda?Kamo komunizam i nonprofit?
Mp40 Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 Ima ali ce biti ulozen nazad u zajednicu.Zajebavam se, nema prihoda. Sledeci put cu da se ugradim kao autor i preduzimac.
MaryPoppins Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Ima ali ce biti ulozen nazad u zajednicu.Zajebavam se, nema prihoda. Sledeci put cu da se ugradim kao autor i preduzimac.+ 10% manipulativni troškovi obrade PMova i naknada za prevoz i pretrpljeni stres.
pcelica Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 bio sam među prvih 10 i uspeo si da me zagubiš <_< i šta sad da misli o sebi kao forumašu a tek ja :cry:em zemsko em poslala pm u prvih 10 i nista.:cvil:
MaryPoppins Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 PPP T-shirt Ltd. wants you uskoro će biti upriličeno 1 okupljanje u svrhu ubiranja harača za majce. u interesu demokratije ponudiću vam da birate da li želite vikend (ovaj) ili neki dan u toku nedelje. glasanje otvoreno do 17h, posle toga donosim izvršnu odluku. u slučaju nerešenog rezultata, moja je presudna, poslednja i glavna!
Lezilebovich Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 ja glasujem za radni dan (nadam se da če okupljanje biti negde u centru, ili , ako baš mora na NBG-u ) . Da li je broj glasova jednak broju naručenih majica ili smo svi ravnopravni pred PPPmajicama?
MaryPoppins Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 ja odlučujem šta je ravnopravno :Dšalim se - i ja mislim da je bolje radni dan, pretpostavljam da ljudi uglavnom imaju već ugovorene zabavne sadržaje vikendom. ne verujem da je novi beograd opcija.
pacey defender Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 molim da se uvaži da vikendom igramo forumaški basket, tako da to otpada. Ili, ako hoćete na noge da nam dođete :D .
smorenko Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 moram da primetim da forumaski basket igramo i cetvrtkom, na kalisu.
pacey defender Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 imaš na potforumu "košarka" odgovarajući topik. Ako si zainteresovan, dobrodošao si naravno. Ali, hajde da o tome pričamo na pomenutoj adresi.
MaryPoppins Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 (edited) imaš na potforumu "košarka" odgovarajući topik. Ako si zainteresovan, dobrodošao si naravno. Ali, hajde da o tome pričamo na pomenutoj adresi. ako se ne varam, vikendom taj basket igrate na adi, pod uslovom da imate kvorum. moglo bi i tu nešto da se organizuje. samo me mrzi da idem na pomenutu adresu da vidim u kojoj kafani posle nadoknađujete izgubljenu tečnost i elektrolite. deder ne bilo ti zapoveđeno, reci babi de su partizani :D samo da nije larsonov "kraj sveta", gde umalo da se desi popinsov kraj života. Edited July 24, 2008 by MaryPoppins
Recommended Posts