July 20, 200816 yr Author Takve majice su zabranjene zenskom konvencijom i zavrsnom konvencijom demokracke stranke u krusevcu takodjer.
July 20, 200816 yr Ivic sorry, meni ovaj MP40 dizajn više odgovara, mislim da vernije dočarava naše bivstvovanje na forumu :)
July 20, 200816 yr Izvinite sto prekidam Vas intimni razgovor 1 predlog:Svidja mi se. Nosio bih nesto ovako da nerviram okolinu :)
July 20, 200816 yr Svidja mi se. Nosio bih nesto ovako da nerviram okolinu :)i ja bih rado nosila, iz istih razloga. ovo čudo pulsira. baš mi se dopada.
July 20, 200816 yr ...jebala vas akcija koja traje samo dva dana...ako ne moze sada da se naruci, ja hocu jednu XL iz ticerove kolekcije, narucio ko' da ce da ih valja jbt...
July 21, 200816 yr Ulažem 1 protest!Naručih maJicu putem PMajoš u četvrtak maJice, Jul 18 2008, 14:18 PM je PM što mora 100x da se potvrđuje <_<
July 21, 200816 yr jedva čekam zimu, pa da štampamo kapute :D+ ideja - da štampamo i onesies (one bebeće bodije) za sve forumske bebe. zaslužile su :Dpi, gugl mi mako idejuVrh!!! Odma me pisite za jednu bebecu !Samooo.. JA BRE NOSIM XXXL!!!Sta ja da radim? Da je vezem oko glave?!Ubacite 3X pod hitno!
July 21, 200816 yr Author Dragi svi ostali:Majice u ovoj turi se ne mogu vise poruciti.... jos od subote navecer. Zao mi je. Takodje, izvinjavam se i onima koji su prvo narucili ali su mi se zagubili na pravljenju drugog spiska. Kolateralna steta. Ne, stvarno, zao mi je...
July 21, 200816 yr Dragi svi ostali:Majice u ovoj turi se ne mogu vise poruciti.... jos od subote navecer. Zao mi je. Takodje, izvinjavam se i onima koji su prvo narucili ali su mi se zagubili na pravljenju drugog spiska. Kolateralna steta. Ne, stvarno, zao mi je... bio sam među prvih 10 i uspeo si da me zagubiš <_< i šta sad da misli o sebi kao forumašu
July 21, 200816 yr Author Sve najbolje!Nis ti kriv. Ja sam. Ja bih sad treba da mislim lose o sebi ali ne umem.