Jump to content
IGNORED

PPP Majice

Mp40

Recommended Posts

• Replies 392
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MaryPoppins

57

• Mp40

44

• pacey defender

17

• shimpu

15

Posted

Takve majice su zabranjene zenskom konvencijom i zavrsnom konvencijom demokracke stranke u krusevcu takodjer.

Posted

Ivic sorry, meni ovaj MP40 dizajn više odgovara, mislim da vernije dočarava naše bivstvovanje na forumu :)

Posted
Izvinite sto prekidam Vas intimni razgovor 1 predlog:trippp.jpg
Svidja mi se. Nosio bih nesto ovako da nerviram okolinu :)
Posted
Svidja mi se. Nosio bih nesto ovako da nerviram okolinu :)
i ja bih rado nosila, iz istih razloga. ovo čudo pulsira. baš mi se dopada.
Posted

ovo je dobro da se stavi u avatara

Posted

...jebala vas akcija koja traje samo dva dana...ako ne moze sada da se naruci, ja hocu jednu XL iz ticerove kolekcije, narucio ko' da ce da ih valja jbt...

Posted

Prijavljujem se za PPP majicu.:)

Posted

Ulažem 1 protest!Naručih maJicu putem PMajoš u četvrtak

maJice, Jul 18 2008, 14:18
PM je PM što mora 100x da se potvrđuje <_<
Posted
jedva čekam zimu, pa da štampamo kapute :D+ ideja - da štampamo i onesies (one bebeće bodije) za sve forumske bebe. zaslužile su :Dpi, gugl mi mako ideju
Vrh!!! :Hail: Odma me pisite za jednu bebecu !Samooo.. JA BRE NOSIM XXXL!!!Sta ja da radim? Da je vezem oko glave?!Ubacite 3X pod hitno!
Posted (edited)
:rant::cry: Edited by Roger
Posted (edited)

Jel moze? :blush:

Edited by Roger
Posted

Dragi svi ostali:Majice u ovoj turi se ne mogu vise poruciti.... jos od subote navecer. Zao mi je. Takodje, izvinjavam se i onima koji su prvo narucili ali su mi se zagubili na pravljenju drugog spiska. Kolateralna steta. Ne, stvarno, zao mi je...

Posted
Dragi svi ostali:Majice u ovoj turi se ne mogu vise poruciti.... jos od subote navecer. Zao mi je. Takodje, izvinjavam se i onima koji su prvo narucili ali su mi se zagubili na pravljenju drugog spiska. Kolateralna steta. Ne, stvarno, zao mi je...
bio sam među prvih 10 i uspeo si da me zagubiš <_< i šta sad da misli o sebi kao forumašu :cry:
Posted

Sve najbolje!Nis ti kriv. Ja sam. Ja bih sad treba da mislim lose o sebi ali ne umem.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...