MayDay Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 to su one teske lopte!...koje ja mogu da bacim dalje od tebe.
kgmr Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 da li je moguce da si stao na jeza? whahahahah..ja sam ubila/tesko ranila dva pre dva meseca
ToniAdams Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 ja mog nisam ubio, samo sam ga naucio pameti.
kgmr Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 znam, ali ja jos nisam savladala samoodbranu bez povredjivanja protivnika
djekson Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 znam, ali ja jos nisam savladala samoodbranu bez povredjivanja protivnikaJa pokušao, ali taj napor nije ispao svrsishodan moje dobrobiti radi. Dakle, međutim, potrebno je nagaziti na neprijatelja čvrsto, celim stopalom, u svakoj prilici.
ToniAdams Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 sinovac, kako ti cvrsto zvuci 31 ubod?ustaski jez, tri ipo metara dugacak, preko 400 kila
morgana Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 jel bio neko na visu po onim vojnim objektima? vidim da sad prave te turisticke ture.
yolo Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 bolje idi kod darka u zenu glavu na halucinogenu radzu od kaktusa i kozletinu/hobu pod pekom
belch Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 ja bila samo u nekim napuštenim barakama u gradu visu, tj malo van grada. ima ih baš mnogo, čitala sam da grad vis sad tuži državu jer im ne da da time raspolažu.
morgana Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 (edited) bolje idi kod darka u zenu glavu na halucinogenu radzu od kaktusa i kozletinu/hobu pod pekomnisam nazalost na visu, samo se raspitujem, ali kad odem, svakako cu da slijedim tvoje gastro preporuke :)a jesi bio po tim tunelima i sta vec sve ima?ja bila samo u nekim napuštenim barakama u gradu visu, tj malo van grada. ima ih baš mnogo, čitala sam da grad vis sad tuži državu jer im ne da da time raspolažu.jesu zanimljive barake?odoh k gugluvolim da cujem da grad tuzi drzavu za ovakve stvari. mislim, ostaje tu pitanje vlasnistva i planirane namjene, ali je steta da se ti objekti turisticki ne valorizuju i da i grad ne prihoduje.edit, nasla sam neki clanak o tuzbi, hvala za info!http://www.novilist....e-ili-se-sudimo Edited September 4, 2012 by morgana
Dr Arslanagić Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Nema u tim vojnim objektima ništa posebno. Napuštene i oronule hangarčine koje sad izgledaju kao mesta gde se okupljaju drogoši.Što se tih baraka kod Visa tiče, davne 2003. je tamo bila stacionirana letnja Močvara, dva meseca koncerata, likovnih kolonija, izložbi, filmskih projekcija itd... bilo je stvarno odlično. Onda zabraniše opštini da raspolaže lokacijom iako su napravili plan da tamo bude najveći gerontološki centar u Hrvatskoj.jbg.
belch Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 (edited) jesu zanimljive, skroz van grada i zavučene u šumu. ranije su tu neke građanske organizacije bile leti al su ih poizbacivali, ili sam tako barem ja čula.češka vila je stvarno na super mestu i još uvek dobro izgleda, prava je greota pustiti je da trune.edit: pretece me arbajtman :) Edited September 4, 2012 by funk soul sister
morgana Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 hvala oboma :)sto drzava zna da zasere sa pogledom na stvar iz centralne fotelje i preko interneta, cudo jedno
Dr Arslanagić Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 gradonačelnica Komiže je ušla u Sabor i uspinje se polako na lestvici u SDPu pa mislim da će stvari pokrenuti sa mrtve tačke.ta ideja o staračkom domu/gerontološkom centru je veoma popularna, praktično znači otvaranje komplet zdravstvenog centra.
Recommended Posts