July 5, 2025Jul 5 On 28. 6. 2025. at 15:53, đorđe geprat said:cela hrvatska obala je prelepa. različita pa ima za svačiji ukus. samo ne u julu i avgustu, danas.inače, sin sa familijom ide ponovo na korčulu. ne znam lokaciju, ima u blizini neko ostrvo sa jelenima.ćera je već pustila korenje u sućuraju, na hvaru.
July 11, 2025Jul 11 47 minutes ago, Svemir Zeka said:Sister mi poslala. Vis, Stinivagazdu taverne sam pre nekoliko meseci vodio na derbi :D
July 12, 2025Jul 12 8 hours ago, copkillah said:gazdu taverne sam pre nekoliko meseci vodio na derbi :DHaha nije mogao sam do Poljuda u maju.
July 12, 2025Jul 12 On 28. 6. 2025. at 14:54, raskopcani said:Dakle ne znam sta ocrkujes, ali sam si napisao tamo nema ništa osim grota i poneke uvale, sve su te drage iste, kamenjar i I onda neka mala plazica ...Od mjesta tu su ti Vrsi i Nin je blizu, za neku konoba ili kavu....Preko puta ti je ljubač to ti je 100 m hodas a voda do koljena.. za djecu...Inače reko si, poznata ti je cijela obala, od paga do Šibenika tako da ces se tu već snaći, a moram priznati da je ovo baš vukojebina gdje čak ni ja nisam prolazio pa ti nemam ništa pametnije za preporučitiTek sad videh post...proveo sam pre desetak godina jedno 2 nedelje u selu Krneza gde mi drugar ima kuću tu odmah do Ljubača. Sve je kako si rekao, realno nije za kupanje koliki je plićak, vozili smo se u obližnji Ražanac da se isplivamo
July 13, 2025Jul 13 On 25. 6. 2025. at 15:12, Kampokei said:U FR postoji dosta uhodan mehanizam kojim te prakticno nateraju da uzimas odmore, i to tokom cele godine. Npr, dete ti ide u vrtic, ali vrtic bude zatvoren jednu nedelju kada su skolska deca na raspustu. A kada deca malo odrastu i krenu u skolu onda tokom raspusta mogu u produzeni boravak, ali nekoliko nedelja godisnje su i boravci zatvoreni.Ontopic, kakav je Cavtat za porodicno letovanje? Lep ali skup, pretpostavljam?Cavtat divota, jeste skuplji
July 14, 2025Jul 14 gledam neku reportazu na hrt-u.sad su na otoku svetac. i tu hardcore zivot. danas ovaj glavni lik ima jedrilicu i sad dolazi sa autorom i ovaj kaze belevju a ovaj kaze mojim precima tezacima i ribarima je pun njeznik pogleda.onda uzmu da jedu nesto a ribe nema zbog loseg vremena, ovaj baci na rostilj valda krmetinu neku..skupe se. za sto, ovaj domacin nervozan i komanduje, ajte ajte vise. i on deli hleb a ovi poceli da jedu a coro, vidi se budalesina, uzima zalogaj pa proucava , mirise, mulja po ustima a ovaj ga gleda ladno bi mu odalamio jednu sljagu.valda su ovi poreklon talijani, zankia prikazuju i delove reportaze iz 1076-e.muceni magarci, sirotinja, odlaze mladi ko zna gde..fernan brodel u mediteranu je sve ovo lepo objasnio i pokazao koliko smo isti Edited July 14, 2025Jul 14 by bradilko
July 14, 2025Jul 14 1 minute ago, bags said:inserte tocnije kao ilustraciju then and now, sa kstog otoka iz 1976-e.