katamaran Posted June 28, 2016 Posted June 28, 2016 Za koju cifru može da se kupi bicikl za zujanje po ravnom ovde po blokovima, i ono do dunavskog keja. Pod "za koju cifru" mislim najnižu. I da mislim na nove bicikle, ako bi uzimao polovne verovatno bi me neko preveslao... E da ništra ekstra sportski, valjalo bi i neka korpa da može da se nabudži... Eto... ...shit has hit the fan... ovo mi deluje ko bombonica za 120 evra http://www.kupujemprodajem.com/Serious-34900558-oglas.htm
Frank Pembleton Posted June 29, 2016 Posted June 29, 2016 ovo mi deluje ko bombonica za 120 evra http://www.kupujemprodajem.com/Serious-34900558-oglas.htm Hvala na svim ovim predlozima, arhivira se, pogotovo u svetlu novog razvoja događaja :-(
Velocipede Posted June 29, 2016 Posted June 29, 2016 Za koju cifru može da se kupi bicikl za zujanje po ravnom ovde po blokovima, i ono do dunavskog keja. Pod "za koju cifru" mislim najnižu. I da mislim na nove bicikle, ako bi uzimao polovne verovatno bi me neko preveslao... E da ništra ekstra sportski, valjalo bi i neka korpa da može da se nabudži... Eto... Za novi bicikl je oko 200 EUR donja granica. Možeš da nađeš jeftinije, ali onda je to takav nivo opreme da i novo jedva funkcioniše, a skoro svaki dan je potrebno nešto popravljati, dotezati, štelovati i to samo da bi jedva radilo ono što treba da radi. Izgubiš volju da voziš :)
Tresko Posted June 29, 2016 Posted June 29, 2016 To je ta adresa al ne pamtim sta je bilo pre Kapriola http://www.yellowpages.rs/sr/jugobicikl Pazi kad ti piše i na linku da je to Jugobicikl. Tu je nekada bio čuveni Jugobicikl.
Venom Posted July 2, 2016 Posted July 2, 2016 Nisan mogao da se odlucim za novi i vidim pre neki dan oglas, bicikl u obliznjem selu. Long story short, malo je ruzan ali odgovara velicina. Polovan, najjeftinija shimano linija itsl. ali solidno ocuvan. 95€
katamaran Posted July 2, 2016 Posted July 2, 2016 Ako se ne varam to bi bio shitty (city) bajk https://www.youtube.com/watch?v=aujF4bwXb5g Sto ruzan? Skroz simpa izgleda. Privukose i mene neki slicni sa dinamom u prednjem tocku al sam za sad ipak jos u mountain bike fazonu.
belch Posted July 2, 2016 Posted July 2, 2016 deluje udobno, pogotovo ako vozas po ravnom u zdravlju te sluzio!
Venom Posted July 2, 2016 Posted July 2, 2016 Hvala, hvala. Dobro, nije ruzan, bicikl k'o bicikl, ali deluje malo penzionerski. Istina, kupio sam ga od penzionera :). Obilazio sam malo prodavnice, pa mi rece jedan da uskoro pocinje da prodaje Gudereit bicikle. Malo bacio pogled i deluju sasvim lepo, a na ovom dole bih se zaustavio. E sad, ne znam jos kakva je cena u prodavnici. Postoji varijanta da cekam do jeseni kad krenu da rasprodaju ovogodisnje modele, ali i to je lutrija da li ce imati ono sto meni odgovara. Videcu za pocetak kako ovaj bude vozio.
Venom Posted July 2, 2016 Posted July 2, 2016 E da, jos ovo i zavrsavam. Katamaran je hteo disk kocnice... Dok sam cunjao, trazio sam bicikle sa obicnim kocnicama; uglavnom mi je to bilo dovoljno u zivotu, pa racunam manje kosta ionako, i manje ako se pokvari. Prodavac me je ubedjivao da se disk kocnice ne kvare toliko i da ne moram da se brinem o tome. To je naravno prodavac, ali istu pricu mi je potvrdio kolega. Jedino sto se njemu pokvarilo je sam disk, koji se ne bas tako tesko iskrivi ako ga necim zakacis. Uglavnom, i on je imao dobra iskustva sa disk kocnicama.
katamaran Posted July 2, 2016 Posted July 2, 2016 (edited) i on je imao dobra iskustva sa disk kocnicama. Ne priznajem bicikle bez disk kocnica :) Cekajuci lovu za novu (nesto se iskomplikovalo al ne zurim nigde. imam na cemu da se kotrljam) sredio sam moju do kraja i namestio joj i kocnice pa sad i sa gumicama odlicno kocim. Tolko lepo radi sad da mi se i ne menja Tockovi i gume prilicno novi, na kraju prosle sezone stavio nov pogon i pedale, menjaci sve vreme rade savrseno Uzecu verovatno novu jer mi treba veci bajk al ovu obAzavam i zaista mi se ne menja. Edited July 2, 2016 by katamaran
katamaran Posted July 2, 2016 Posted July 2, 2016 Cak je i sad sparno za voznju. Al opet uzivancija voziti letnjim nocima.
Delija67 Posted July 2, 2016 Author Posted July 2, 2016 Danas sam se malo bavio ofroudom po Velikom Ratnom Ostrvu. Bas je lepo otici malo u totalnu divljinu na par minuta od grada. Ima nekih utabanih staza kroz sumu, pa moze da se vozi. Nisam video zivog coveka osim jednog kolege bicikliste sa kojim sam se mimoisao negde na sred ostrva pored Velikog Galijasa.
katamaran Posted July 3, 2016 Posted July 3, 2016 (edited) Moram da odem jednom. Nikad nisam bio na Ratnom ostrvu. Edited July 3, 2016 by katamaran
Recommended Posts