Jolly Roger Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Firefox 15 Released August 28 - New Features and Improvements
notenoughreasonsforclaire Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Je l' to u Mozilli nema više načina da regulišem koliko dugo želim da pamtim istoriju svojih krstarenja?
notenoughreasonsforclaire Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 (ono pitanje iznad i dalje vredi)Ovaj EPUBReader dodatak za Mozillu je super stvarčica.
wayfaring stranger Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 A za citanje van Mozzile pohvala MobiPocket Reader-u. Smesta, pamti, samo sto ne cita i prepricava.
notenoughreasonsforclaire Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Situacija: prebacio stari hard na novi, na laptopu. Instalirao Mozillu. Da li je moguće, nekako, povratiti history i bookmarks sa stare Mozille? Našao sam folder sa podacima za Firefox i tamo naišao na folder tipa "vv55d4c8.default" sa datumom kada je Mozilla poslednji put radila na starom laptopu. Kada uđem, dobijem ovo:Da li se pomoću ovoga može doći do starih podataka za Firefox?
Roger Sanchez Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 To ti je krivi folder, profil je u AppDataRoaming a ne u Local. Ima isto ime. Kopiraj njegov sadržaj i kopiraj ga u folder na istom mjestu na novi laptop gdje si instalirao Firefox. Taj će imati drugo ime, tj. druge brojke i slova ispred .default, koje nemoj mijenjati. Ali naravno, sve u njemu izbriši i pejstaj ovo kaj si uzeo.
notenoughreasonsforclaire Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Druže Rodžere, još jednom - hvala.
Roger Sanchez Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Nema na čemu, poklopilo se da se na Pitanjima i tu pitaju dvije stvari oko kojih sam stekao intenzivnu i ekstenzivnu te teorijom potvrđenu praksu. Bio bi đubre kad bi sad to prešutio samo zato jer - zato. Znam i efikasno seliti drajvere sa stare instalacije, jednostavno je ko preseliti Firefoxov profil, pa ako nekom zatreba.. Mada mislim da sam negdje već i napisao recept za to.
JozoMujica Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Znam i efikasno seliti drajvere sa stare instalacije, jednostavno je ko preseliti Firefoxov profil, pa ako nekom zatreba.. Mada mislim da sam negdje već i napisao recept za to.Pa mogao bi ako te ne mrzi na Tips & Tricks, pa ako nekom zatreba, da zna gde da ga nadje. :)
wayfaring stranger Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 (edited) A zasto ne Mozzilla backup program? Nekoliko puta prebacivao podatke izmedju verzija i odlicno radi. Sve sacuva i radi na novoj instalaciji. Izgleda kao stara. Meni je bitno da prebacim Multirow Bookmarks Toolbar i kompletan Bookmark.@Jolly Roger - Da li drivere selis sa My drivers Pro ili nekim drugim programom? Ili na neki drugi nacin? Sta se desi ako nisu instalirani svi programi koji su bili na predhodnoj instalaciji, a za koje postoje driveri na staroj instalaciji? Edited February 3, 2013 by wayfaring stranger
nbg4ever Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Zasto mi Amazon u FF radi skrnavo? Otvori stranicu, zavrsi ucitavanje, i onda krene "connecting" sekund-dva, pa je opet kao ucitana, pa ponovo "connecting". I tako 5-6 puta dok je konacno ne zavrsi. U Chromeu radi normalno.
Mr.Mxyzptlk Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 meni otvara jedan sajt 2 minuta, i pritom proguta nekoliko linkova i slika. u chrome-u i operi radi sve kako treba.
wayfaring stranger Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 Ne koristim Facebook, ali komsija zavisnik me je pitao ... Od kraja prosle godine ima problem sa Operom, a sada je poceo i Mozilla da secka, aporo ucitava i slicno. Zna li neko u cemu je problem i kako da se resi?
jms_uk Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Mogli su za jubilarnu verziju nesto spec da naprave...
eye of the beholder Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Kako piše BBC, organizatori su najavili protest zbog otkrića o sistemu nadzora interneta koji je sprovodila NSA, a među poznatim imenima "mreže" koja su podržala te proteste su i "Mozilla".
Recommended Posts