Jump to content

Mozilla Firefox

Featured Replies

• 1 month later...
  • Replies 1k
  • Views 97.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Evo recimo spisak ekstenzija koje ja koristim i ne mogu da zamislim internet bez njih:   German Dictionary, extended for Austria - spell checker Absolute Enable Right Click & Copy - ak

• Kod mene:   1Password - pamti sve šifre koje koristim, a ima i notes itd VideoDownloadHelper - bags opisao iznad uBlock Origin - najbolja stvar na svetu OneTab - grupiše otvor

• Koji sunovrat, koji traje već godinama. Šta se dešava kad "open source" zarobi menadžment koji hoće da iscedi poslednji cent za svoju korist makar na kraju uništili proizvod.     

Posted Images

Je l' to u Mozilli nema više načina da regulišem koliko dugo želim da pamtim istoriju svojih krstarenja?

• 2 months later...

(ono pitanje iznad i dalje vredi)Ovaj EPUBReader dodatak za Mozillu je super stvarčica.

A za citanje van Mozzile pohvala MobiPocket Reader-u. Smesta, pamti, samo sto ne cita i prepricava.

• 1 month later...

Situacija: prebacio stari hard na novi, na laptopu. Instalirao Mozillu. Da li je moguće, nekako, povratiti history i bookmarks sa stare Mozille? Našao sam folder sa podacima za Firefox i tamo naišao na folder tipa "vv55d4c8.default" sa datumom kada je Mozilla poslednji put radila na starom laptopu. Kada uđem, dobijem ovo:1.jpgDa li se pomoću ovoga može doći do starih podataka za Firefox?

To ti je krivi folder, profil je u AppDataRoaming a ne u Local. Ima isto ime. Kopiraj njegov sadržaj i kopiraj ga u folder na istom mjestu na novi laptop gdje si instalirao Firefox. Taj će imati drugo ime, tj. druge brojke i slova ispred .default, koje nemoj mijenjati. Ali naravno, sve u njemu izbriši i pejstaj ovo kaj si uzeo.

Druže Rodžere, još jednom - hvala.

Nema na čemu, poklopilo se da se na Pitanjima i tu pitaju dvije stvari oko kojih sam stekao intenzivnu i ekstenzivnu te teorijom potvrđenu praksu. Bio bi đubre kad bi sad to prešutio samo zato jer - zato. Znam i efikasno seliti drajvere sa stare instalacije, jednostavno je ko preseliti Firefoxov profil, pa ako nekom zatreba.. Mada mislim da sam negdje već i napisao recept za to.

Znam i efikasno seliti drajvere sa stare instalacije, jednostavno je ko preseliti Firefoxov profil, pa ako nekom zatreba.. Mada mislim da sam negdje već i napisao recept za to.
Pa mogao bi ako te ne mrzi na Tips & Tricks, pa ako nekom zatreba, da zna gde da ga nadje. :)

A zasto ne Mozzilla backup program? Nekoliko puta prebacivao podatke izmedju verzija i odlicno radi. Sve sacuva i radi na novoj instalaciji. Izgleda kao stara. Meni je bitno da prebacim Multirow Bookmarks Toolbar i kompletan Bookmark.@Jolly Roger - Da li drivere selis sa My drivers Pro ili nekim drugim programom? Ili na neki drugi nacin? Sta se desi ako nisu instalirani svi programi koji su bili na predhodnoj instalaciji, a za koje postoje driveri na staroj instalaciji?

Edited by wayfaring stranger

Zasto mi Amazon u FF radi skrnavo? Otvori stranicu, zavrsi ucitavanje, i onda krene "connecting" sekund-dva, pa je opet kao ucitana, pa ponovo "connecting". I tako 5-6 puta dok je konacno ne zavrsi. U Chromeu radi normalno.

meni otvara jedan sajt 2 minuta, i pritom proguta nekoliko linkova i slika. u chrome-u i operi radi sve kako treba.

• 4 weeks later...

Ne koristim Facebook, ali komsija zavisnik me je pitao ... Od kraja prosle godine ima problem sa Operom, a sada je poceo i Mozilla da secka, aporo ucitava i slicno. Zna li neko u cemu je problem i kako da se resi?

• 1 month later...

Mogli su za jubilarnu verziju nesto spec da naprave...screenshot20130404at083.png

• 2 months later...

Kako piše BBC, organizatori su najavili protest zbog otkrića o sistemu nadzora interneta koji je sprovodila NSA, a među poznatim imenima "mreže" koja su podržala te proteste su i "Mozilla".