May 3, 20251 yr 24 minutes ago, aram said:jel ti radila upddate pre dan-dva? 138.0.1?Da. Mislim da ti nesto drugo pravi problem..
May 3, 20251 yr našao problem - NordVPNon ima sad, ranije nisam primetio, dijalog kad hoćeš da ga isključiš gde nudi opciju "Stay connected" iako je isključen. uđem slučajno na amazon i vidim da mi stoji "deliver to Croatia" i ukapiram. uključim NordVPN, prebacim na Nemačku i sve radi. onda sam ga isključio uz opciju "Disconnect". i evo sve ok.
April 2Apr 2 Sa najnovijim updateom Firefox je dobio novi search tab.Vrlo iritantno je kad se pritisne "tab" prvo se selektuje izbor search engina, pa tek onda predjete u polje za search, tj treba 2 puta pritisnuti "tab".Da bi vratili na staro:about:configset "browser.search.widget.new" to falseI ovi iz Mozille su poceli da dobijaju debilne ideje, kao i ekipa iz FAANGA, ili im to radi neki AI.Kome bi uopste palo na pamet da svaki put selektuje i menja search engine ???
April 2Apr 2 2 hours ago, brusli said:Sa najnovijim updateom Firefox je dobio novi search tab.Vrlo iritantno je kad se pritisne "tab" prvo se selektuje izbor search engina, pa tek onda predjete u polje za search, tj treba 2 puta pritisnuti "tab".Zašto bi uopšte pritiskao "tab", zar ti nije kada se otvori novi tab search (url) polje automatski u fokusu?
April 2Apr 2 46 minutes ago, JozoMujica said:Zašto bi uopšte pritiskao "tab", zar ti nije kada se otvori novi tab search (url) polje automatski u fokusu?Navika...Cemu im onda uopste sluzi search bar ?
April 2Apr 2 59 minutes ago, brusli said:Navika...Cemu im onda uopste sluzi search bar ?Hm, sad definitivno nisam siguran na koji search bar misliš...?Možeš da slikaš to?