Jump to content
IGNORED

Mozilla Firefox

Idioteque

Recommended Posts

Posted

upravo provalih da u search engine mozes da stavih "svasta"

post-106-1213891329.jpg

Posted
Pa o tome i pričam, to se nameštalo i u 2-jci u običnim Opcijama, koji će ti đavo ekstenzija za to? :unsure:Osim ako, što kaže Dionysos, koristiš GOOGLE za home page :P
Ponekad hoću da sačuvam čitavu sesiju, a ponekad neću. Koliko kapiram, to tvoje u svakom slučaju čuva prethodnu i otvara je. Session saver te svaki put pita hoćeš li.I šta fali Google home pageu? <_< :lol:
Posted (edited)
da, odlicna opcija, samo, kako si uspeo staviti youtube u serach? meni ga ne nudi kao opciju.edit: nasao youtube it addon, samo nece da saradjuje sa ff3
Husler, vrati Ad-Block plus i proveri u Advertisment filters da li imaš ovakav ili sličan URL
http://s.ytimg.com/yt/swf/watch-vfl43900.swf

To je YouTube player. Ukloni taj URL iz liste.

Pokusao sam, ali isti problem, na kraju sam batalio adblock+, obzirom da ga koristim jako retko Edited by Hustler
Posted
Ja za to vec neko vreme koristim ext Add to Search Bar. Na bilo kojem sajtu, desni klik na search box i dodam. Pomoglo mi je dosta kod nekih sajtova koji iz nekog razloga nisu hteli da funkcionisu preko FFovog Get more search engines (a i brze je). Barem je tako bilo ranije, ne znam da li su nesto promenili u trojci.Evo moje "kolekcije"20080619060wc5.jpg
Posted (edited)

ekselente, dodao sam jos mininovu i piratebay. tenx dionysosEdit - videh nbgov poste hvala na ovome, resiceme muke oko podnapisa

Edited by Hustler
Posted

odgovor na cuveni about : config :)picture1fp9.jpg

Posted
A šta će ti save session? Ako je to opcija da sačuvaš šta si zadnje radio/la (sorry, ne znam pol) to imaš u samim podešavanjima firefoxa:Tools-Options-Main-When start show my window from the last time (tako nešto)
Ovo sto kaze Idioteque:
Ponekad hoću da sačuvam čitavu sesiju, a ponekad neću. Koliko kapiram, to tvoje u svakom slučaju čuva prethodnu i otvara je. Session saver te svaki put pita hoćeš li.I šta fali Google home pageu? <_< :lol:
Trojka ima tu opciju u "basic"-u, odnosno da nije potrebna extenzija. Mene pitalo da li hoću da sačuvam sesiju, a nemam instaliran add-on.
I mene je na pocetku to pitalo. Sad ne mogu da se setim da li je sa ovim rc verzijama ili sa finalnom verzijom(dok sam imao ovu rc verziju nisam stavljao extenzije vec koristio portable ff2 ).E, sad me ne pita nista. Cak me ni ne upozori kad gasim sve tabove iako sam to sve lepo podesio.Mozda neka extenzija zeza? Deinstalirao Save Sesion kao logicnog kandidata , ali nista. Deinstalirao ff3(preko postojeceg), opet nista. Jedino sto mi preostaje da ga deinstaliram, temeljno ocistim sistem od njega i ponovo instaliram da vidim sta ce biti.
Posted

И мени змајови! :) Кулиша

Posted

meni prete, istekom garancije

Posted

Oce neko da menja zmaja za istek garancije...

Posted
I mene je na pocetku to pitalo. Sad ne mogu da se setim da li je sa ovim rc verzijama ili sa finalnom verzijom(dok sam imao ovu rc verziju nisam stavljao extenzije vec koristio portable ff2 ).E, sad me ne pita nista. Cak me ni ne upozori kad gasim sve tabove iako sam to sve lepo podesio.Mozda neka extenzija zeza? Deinstalirao Save Sesion kao logicnog kandidata , ali nista. Deinstalirao ff3(preko postojeceg), opet nista. Jedino sto mi preostaje da ga deinstaliram, temeljno ocistim sistem od njega i ponovo instaliram da vidim sta ce biti.
Update:Uradio ovo gore navedeno. Sve radilo kako treba do momenta kad sam ubacio bookmark(predhodno sacuvan) i onda se izgubilo ono Save&Quit a pojavljuje se poruka kao u dvojci koja me upozorava(bar to sad radi). <_<