Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Biciklizam

Featured Replies

2 hours ago, Zabalujev said:

O timova da izdvojim Alpecin - problemi i napuštanje trke od početka, a opet solidan broj uzetih etapa. UnoX i Abrahamsen.

Sve u svemu, Tur bi bio uzbudljiviji da Jonas nije onako prso na hronometru, ali svejedno je dosta jak i dalje i Tadej nije mogao kao prošle godine da ga ugazi na par uspona i trijumfalno uzme niz etapa, bar je nešto ostalo za druge.

Jeste, Jonas je sve prodao u samo dve etape, praktično - prvi hronometar i Otokam, sve ostalo su bile male razlike.

• Replies 2.1k
  • Views 143.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Uzeo Pogi jos jednu etapu, tako reci ocekivano (jer je najavio da ga interesuje pobeda na ovoj etapi), a plus mu je i tim imao "neocekivanju" pomoc od Alpecina. Kazem "neocekivana", zbog traca da su U

• Ja nešto ne delim oduševljenje ovim Turom. Premalo mi je epizodnih uloga, Kanćelara, Žilbera, Kevendiša, agresivnih Francuza, Rasmusena,ludaka poput Vinokurova, spustova Nibalija. Moźda i ne pratim t

• Pozdrav svima, da se ukljucim posle xx godina. Moji utisci o zadnjoj etapi: I Karapaz i Del Toro su prodali Giro. Karapaz ne ume/zeli da pomaze, on napada. Takav je kroz celu karijeru, barem od kad

Posted Images

Škk, Pogačar u napadu po kiši i kaldrmi na revijalnoj etapi. Vrište kočnice.

Otrese ga Van Aert lagano.

Ahaha, koje ludilo, bravo za Vauta!

Valjda niko nije očekivao ovakvu zabavu u Parizu. Prvo, ko da je dečak neki, a ne čovek sa 4 tura u džepu, hajde da se trkamo! Ja se ne sećam takvog šampiona. Drugo, taktika je bila super, u prvom krugu na usponu otresemo sve osim 20 najjačih, u drugom sve osim 5, i onda i tih 5. Zamalo da uspe. Čestitke na još jednom turu, pogi.

Bravo Pogi! Baš ono čemu sam se nadao, da će Tadej da pokuša da dobije etapu.

Ovu poslednju nedelju je odvozio super zrelo, a i kao neko lome je dosta TDF za ovu godinu. Zato je juče vozio kao stari Pogi, taktika svedena na "jači sam od vas i ništa mi ne možete". Nije upalilo danas, Vizma ga je timski dobila (konačno istrošila u jednoj etapi), a i Van Art je bio bolji na poslednjem usponu.

Još jednom, svaka čast!

Sto etapu nisu racunali za generalni plasman?

Bila kiša, plašili se padova ako se puno vozača bori za etapu/plasman.

• 2 weeks later...

Šta mislite, kakva će biti Rogličeva sudbina sad kad mu je Remko došao u tim? Ne mogu da ga vidim kao "luxury domestique" opciju, način na koji je prosuo peto, a možda i četvrto mesto na TDF, mi govori da ga baš briga za tim.

Možda se nadje neki blesavi tim (Movistar?) koji će da otkupi poslednju godinu njegovog ugovora, a ako ne moraće neki kompromis da se nadje izmedju RB Bore i Rogle. Možda da podele Grand Tours izmedju Remka, Lipovica i Rogle? Tu su još i Hindli, Vlasov, Martinez, pa i Pelizari, ali oni su ipak malo ispod nivoa ove trojice. Kad ih ovako poredjaš, baš bi mogli jako da vuku na planinskim etapama.

Eto malo mojih razmišljanja dok se čeka Vuelta, koju ću ove godine gledati iz Srbije. 🇷🇸🇷🇸🇷🇸

Zna li se da li iko od aždaja vozi Vueltu?

Jonas

Mora to da se gleda onda. Nešto sumnjam da će da se prošeta.

I ja sumnjam.

Treba sacekati konacne odluke ali suska se da ce startovati Jorgenson, Kuss, Almeida, Carapaz, Bernal, mozda Landa, Pidcock, Jai?

Bice interesantno.

Ide i Ajuso, biće interesantna dinamika između Almeide i njega.

uae tim za vueltu: almeida, ayuso, bjerg, groschartnener, novak, oliveira, soler i vine