Sunday at 04:292 days Deluje kao da je imao problema sa menjacem..Ali lik je, in general, retko odvratan.Mozda bi trebali u timu da razmisle, te da MvP bude glavni sprinter.
Sunday at 15:402 days I evo… nakon sto je u prethodna dva dana uzalud vukao onog majmuna Jaspera Disastera, Covek ladno uzima etapu.
Sunday at 19:402 days Nije mi delovao potpuno spreman Van der Pul sve do ove etape, nista nije uradio u 2. i 3. etapi, njegovi leadouts za Filipsena su bili meh (u prvom ga je ostavio na 250-300m do cilja sto je za Filipsena previse, a u drugom je bio previse spor nakon pocetnog skoka). Danas je bio pravi MVDP, onaj sto ga gledamo u klasicima.Ni ja ne volim Filipsena, arogantan je, cesto pravi prekrsaje koje mu oprastaju (i ovde su ga mogli diskvalifikovati na prvom sprintu), a sad izgleda i da nije 100% spreman.Odmor sada, pa jedna teska etapa u utorak.
15 hours ago15 hr Danasnja etapa ima sanse da bude vrlo uzbudljiva. Ocekujem pokusaje begova sa svih strana, ali i UAE da proba da sve to kontrolise da bi Tadej ili del Potro isli na pobedu u etapi. Kad su to pokusali u prosloj etapi koja bas i nije bila GC etapa, onda ce najverovatnije to pokusati i danas.
6 hours ago6 hr Iskustvo uči da će ovakve dominacije pasti pod autocenzuru i da će Pogi da bude rezervisaniji u nastavku. Da ne, ovo bi mogao da bude istorijski Tur.
5 hours ago5 hr Zaista se nadam da je Pogacar najveci fenomen u istoriji biciklizma, a da nije doping projekat. Jonas makar deluje kao ljudsko bice, iako da nije Tadeja - on bi imao minute prednosti nad konkurencijom i zutu na ledjima.
3 hours ago3 hr To se ne bih kladio. Rekao bih da bi bila baš ujednačena šorka za žutu maju. Navijam za Pogija od kako se pojavio, ali ubi svaku neizvesnost, počeće i sprinteve da dobija. Opet, voleo bih da uzme ove dve Alpes d'Huez uzastopne etape.
2 hours ago2 hr Pogi je fenomen i verujem da je "cist", nema dopinga. Mislim da ce i on i njegov tim juriti sve planinske etape ove godine, ocekivao sam da kad obezbedi zutu majicu (na kraju ove nedelje), vozi za del Potra, da ga popne mozda i na drugo mesto, ali mi je del Potro nesto sumnjiv. Mozda je ovo samo slabost posle dana odmora, sto se cesto desava, videcemo. Prosle godine je bio rezervisan, samo zato sto ga je bolelo koleno u poslednjoj nedelji Tura. Ako bude ok ovaj put i ne bude vozio za del Tora, mozda pokupi i 6-7 etapa na kraju.
1 hour ago1 hr Pogacar je prosto savrsen biciklista, kompletan. Tehnika, psiha, harizma, hrabrost, covek vozi sve i ne nervira, nervira samo njegova dominacina. Posle ona dva tura koja je dobio jonas pogi deluje da je na misiji da svima jebe kevu i bukvalno je toliko napredovao da nema mane. A od kako se pojavio za nijansu vise navijam za jonasa, nekako mi je delovao kao spas da ovaj ne izdominira i uspeo je jonas 2 godine, ali mislim da je vizma kao tim u padu, smeni generalicije sta vec, a i da posle onog pada on prosto nije isti vozac. Verovatno bi bio opet slabiji od pogija ali bio bi blize. Mislim da nema pogacara jonas bi vec imao 5 tura.