August 15, 20222 yr On 6.7.2022. at 11:40, napadaj said: Ima ih još u AF ako je neko zainteresovan Za sedam dana izlazi nova tura
August 15, 20222 yr 1 hour ago, renne said: Ima ih još u AF ako je neko zainteresovan Za sedam dana izlazi nova tura Jel to onaj pravi, sa hrvatskim?¿
August 15, 20222 yr 3 minutes ago, Lancia said: Jel to onaj pravi, sa hrvatskim?¿ Jok, krivi kao ocilo
August 15, 20222 yr 1 minute ago, Filozof manijak said: Jok, krivi kao ocilo bezi tamo, zamlato umesto da si rekao cenu, koliko je planirano tih kompleta i tako to.
August 15, 20222 yr Znaci ~360 stripova ce biti u ovoj ediciji? Nije lose za kolekciju, iako u zbiru koliko znam ima preko 500. Vec neko vreme planiram da zapocnem neku kolekciju AF-a u papirnom obliku ("nije to to" kad je u digitalnom), mozda je ovo prilika...
August 15, 20222 yr 1 minute ago, petaras said: Znaci ~360 stripova ce biti u ovoj ediciji? Nije lose za kolekciju, iako u zbiru koliko znam ima preko 500. Vec neko vreme planiram da zapocnem neku kolekciju AF-a u papirnom obliku ("nije to to" kad je u digitalnom), mozda je ovo prilika... Ako imaš toliko para, ovo je najbolje izdanje do sada ubedljivo. To, pa strip agent sa tvrdim koricama.
August 15, 20222 yr 1 hour ago, petaras said: Znaci ~360 stripova ce biti u ovoj ediciji? Nije lose za kolekciju, iako u zbiru koliko znam ima preko 500. Vec neko vreme planiram da zapocnem neku kolekciju AF-a u papirnom obliku ("nije to to" kad je u digitalnom), mozda je ovo prilika... Izdanj je sjajno, samo požuri da kupiš prve četiri knjige Posle će cena kod švercera da ode u nebo
August 15, 20222 yr Kupio, nisam časio časa. Pitah tamo ima li potrebe da rezervišem sledeću, kaže nema, čim prva nije cela otišla neće nijedna više...