James Marshall Posted December 30, 2021 Share Posted December 30, 2021 Apsolutno ništa u mom postu nije referisalo na tvoj post, ali naravno da ti možeš da tumačiš kako želiš, samo što eto ja kažem da to nije bila namjera. 1 Link to comment
kurdi Posted December 30, 2021 Share Posted December 30, 2021 Stigao mi taj strip agent Ken Parker iz hrvatske za možda 3 dana… popunio rupe u fibra kolekciji… bas je budžetno izdanje u odnosu na fibru, al opet super, 26 epizoda koje barem jako dugo nisam citao, neke nikada. Link to comment
klimt Posted December 30, 2021 Share Posted December 30, 2021 Pitala si: "Nakon ovako energična dva posta odbrane Fibre od mene (?), molim da me citirate gde sam napisala da su joj izdanja nekvalitetna ili nešto slično što je zavredilo bečenje i skakanje za vrat." Pošto si u prethodnom postu rekla: "Pa baš i neće, čitaoci iz Srbije skidaju gaće ako treba da se nabavi Libellus ili Fibra ali zato domaće im sve skupo i tu krv piju izdavačima na slamčicu." Napisao sam: "Ehm... stvar je u gaćama... ti nordijska ratnice! " U smislu "gaće su razlog". Ispred ide "Ehm...", na kraju je smajli. Nadao sam se da ćeš razumeti šalu i da ti neće biti uvredljiva. Ako jeste izvini!!! Ovim završavam raspravu, da se ne pretvorim u Duhovnost, ljubav i med... 1 Link to comment
Lezilebovich Posted December 31, 2021 Share Posted December 31, 2021 8 hours ago, James Marshall said: Mi trenutno imamo par izdavača koji imaju svoje niše i koji se nešto trude (tipa Komiko), imamo Čarobnu knjigu koja je malo pustila ruku u posljednje vrijeme ali ipak ide dosta na sigurice iz domena nostalgije i imamo Darkvud kojem je bitnije da prodaje jeftine mange klincima iz Filološke nego da izdaje nešto za ozbiljne čitaoce, hvala na Kortu što su se iscimali, od nekih drugih serijala sam odavno odustao. Veseli četvrtak stavljam sa strane kao konfekciju. Imamo i Makondo :). Jedan dobar covek, veliki ljubitelj stripa Link to comment
renne Posted January 1, 2022 Share Posted January 1, 2022 posle kao fajt oko senfa bio besmislen Link to comment
Desetka Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 Zna neko sta se desava sa talicnim? Ako se ne varam najavljivali su drugi broj do nove godine, sada se ne desava nista. Nadam se da nisu digli ruke. Link to comment
dranki dak Posted January 23, 2022 Share Posted January 23, 2022 https://news.in-24.com/news/amp/519937 Death of Jean-Claude Mézières, author of the comic strip “Valérian et Laureline”, at 83 3 Link to comment
Jeremija Posted January 23, 2022 Share Posted January 23, 2022 RIP, ko nije gledao, čak ni film nije tako loš. Link to comment
Њујоркер Posted January 23, 2022 Share Posted January 23, 2022 RIP. film je negledljiv Inace se i Mikeleandjelo La Neve, negdasnji scenarista Martija Misterije takodje preselio na pasnjake Agartija. Link to comment
klimt Posted January 26, 2022 Share Posted January 26, 2022 Pre neko veče dovršio sam Perramusa. Odlična satira, prelepo nacrtana. Alberto Breccia je genijalan. 2 Link to comment
dranki dak Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 https://www.jutarnji.hr/kultura/art/umro-julio-radilovic-jules-legenda-hrvatskog-stripa-proslavio-se-djelima-kroz-minula-stoljeca-i-partizani-15150431 Umro Julio Radilović Jules, legenda hrvatskog stripa: Proslavio se djelima ‘Kroz minula stoljeća‘ i ‘Partizani‘ 1 Link to comment
Popular Post klimt Posted January 28, 2022 Popular Post Share Posted January 28, 2022 New design of the Belgian passport 7 3 Link to comment
jms_uk Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 Super je, samo im fali jedan Franquin-ov lik 3 Link to comment
Ras Posted February 17, 2022 Share Posted February 17, 2022 Maus zabranjen kao nastavno sredstvo u višim razredima škola jednog okruga u Tenesiju: O Mausu Arta Špigelmana ili kuda vode zabrane? | Before After Link to comment
Sludge Factory Posted March 5, 2022 Share Posted March 5, 2022 Dragi moji, ako imate malo vremena i ne mrzi vas, da li mogu da vas zamolim da popunite 1 mali upitnik za 1 malo studentsko istraživanje (istraživanje 1 malog studenta)? Možete preskočiti bilo koje pitanje osim prva dva. Link for google forms is below! Hvala https://docs.google.com/forms/d/1EBLzDkkCmp1y8usSw-zACBG76aIYtbwI8nDUrijVuVc/edit 7 Link to comment
Recommended Posts