Jump to content

Stripovi

Featured Replies

doneo mi deda mrazsup.jpgiws.jpgzasad samo prelistala, supermen mi super, ali nisam objektivna jerbo volim granta mnogo.a enis deluje obecavajuce

• Replies 2.9k
  • Views 282.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Pariz juce, muvam se po gradu i naletim na nekoliko prodavnica stripova - nema sta nema! Sent from my iTelephone using Tapatalk

• Ljudi... Kako se nekad nameste stvari. Pošto sam kompletirao Alan Forda, tačnije, sve epizode, sada ću polako da navatavam stare brojeve koje imam kao reprinte, kupim ja 2 talična toma jer sam ih

• New design of the Belgian passport  

Posted Images

luba said:
zasad samo prelistala, supermen mi super, ali nisam objektivna jerbo volim granta mnogo.
narkomanko.
a enis deluje obecavajuce
meni je taj ennis dosta dobar, mada mi se zapravo (izgleda suprotno popularnom misljenju) vise svidja vol. 2.
  kurdi said:
meni je taj ennis dosta dobar, mada mi se zapravo (izgleda suprotno popularnom misljenju) vise svidja vol. 2.
isteklo mi vreme za edit... u drugom delu ima cak nekog evropsko-juznoamerickog smeka, podseca malo na prattove ili tardijeve ratne price, pa cak i na breccine jahace apokalipse. ovo je doduse donekle i funkcija same teme, ali mi se ipak cini da je i vise od toga.
  kurdi said:
narkomanko.
hehe.ko ne voli invizibls ne treba da zivi :D
ovde si u pravu. drugi je mnogo bolji. mada i prvi, kao uvod u pricu, sasma lepo tece. super se oporavio enis, nesto sam se zabrinula za njega, ali ovo je stvarno sjajno.nego, danas se nesto muvala po kuci, i nadjem u nekom budzaku onog munoza joe's bar. jesi ti to bese trazio? doduse na francuskom je, javi ako hoces.a sad krecem na ovo. dugo sam odlagala uzivanje, sad je pravi trenutakbookcover_paloma.jpgbookcover_locasc.jpgbraca uvek prva u srcu. i ananasu vecno hvala sto me upoznao s njima te davne 1990, svasta mu se oprasta zbog toga.trebalo mi je osam godina da skupim trejdove, i kad mi je na kraju zafalio samo jos jedan dzejmijev, objave sabrana dela :) jebes ga, ne moze se odoleti.
  luba said:
nego, danas se nesto muvala po kuci, i nadjem u nekom budzaku onog munoza joe's bar. jesi ti to bese trazio? doduse na francuskom je, javi ako hoces.
ne treba, hvala :)volim, ali nisam trazio.na francuskom je inace lako naci, in print je uvek, nego je na engleskom outta print, ali i to imam, a nedavno bas kupio i drugi primerak, da se nadje (tim povodom sam spominjao nedavno).

ne secam se kad sam sa toliko neizvesnosti cekala da se otvore prodavnice i ja kupim nove epizode:xiii.jpg

Procitao "Pride of Baghdad"prideofbad.jpgPrica zasnovana na istinitom dogadjaju kada su 4 lava pobegla iz bagdadskog zooloskog vrta za vreme bombardovanja.Isti problem kao i sa vecinom Vertigo izdanja. Jako zanimljiva tema i ideja ali u realizaciji i prici malo zaskripi(100 bullets,Fables)

Edited by pavllle

pavllle said:
Isti problem kao i sa vecinom Vertigo izdanja. Jako zanimljiva tema i ideja ali u realizaciji i prici malo zaskripi(100 bullets,Fables)
jel bas stojis iza svega napisanog?tj, da u vecini vertigo idanja prica skripi?
  ToniAdams said:
nadam se da ne :Djer ako je tako, sledi sukob biblijskih razmera.sad imam vremena.mada jos nisam razradila kako da pomirim ljubav prema marvelovstini sa ljubavlju prema intelektualcima.
  ToniAdams said:
Naravno da ne. Pogotovu kada se uporedi sa konkurencijom. I dalje su mi njihova izdanja daleko najbolja i ne bih da trosim reci od Lucifer,Hellblazer i Sandmenu ali su me 100 bullets Fables i The Invisibles su me razocarali.

malo si se izvukao :D, ali nevoljenje 100 bullets i inviziblsa je veliki greh.jes da su meci malo pali u sedmom i osmom trejdu, ali i dalje ne mogu da docekam da okrenem sledecu stranu. a i posebno mesto zauzimaju jer su mi dosta pomogli da neke zabludele ovce prevucem na stranu citanja krimica.a invizibls, to sam provalila, svi vi koji otkidate na sendmena, ne volite invizibls. u cemu je fora?

luba said:
a invizibls, to sam provalila, svi vi koji otkidate na sendmena, ne volite invizibls. u cemu je fora?
Gaiman je ultrastrukturalan, Morison je antistrukturalan :PMada ja ne bih rekao da ne volim The Invisibles, samo trenutno nemam vremena da se udubljujem. Opet, da me više interesuje našlo bi se vremena...
  Weenie Pooh said:
Gaiman je ultrastrukturalan, Morison je antistrukturalan :P
znaci, ja sam panker, vi ste hipermejnstrim :Dsuper!ne znam da objasnim. ja sam se u cugu primila, cak sam i onaj vodic kroz invisibles naucila napamet.ima nekih stvari koje mi kod morisona malo i smetaju, vidim sad u seven soldiers, ali ipak.jeres na delu: gejmen mi je previse fantastikus i bajkovit. iscitala ga, sve je to fino, ali mi uvek fali nesto.mada, volela sam american gods.a sad cu polako da spremam kurdiju obecan traktat o elisu :P

Stripoteka, sredina 80tih. Seca li se neko?

post-859-1200690464.jpg

Ja se sećam, ali pojma nemam kako se zvalo. Išlo sa unutrašnje strane korica. Neko jednosložno ime junaka. Sise, dupeta, i ostalo, na sve strane, radnju nisam baš pratio...