Jump to content
IGNORED

NOVI SAD

melankolic

Recommended Posts

Posted (edited)

novosadski njuz.net? :isuse:

Edited by prima
Posted

crtezi su trista puta bolji od sivila, ratka mladica i fudbalskih klubova po zidovima.

Posted

Nisu. Evo na istom tom keju, sa pezoske strane stoji višemetarski natpis "ti i ja 3 metra iznad neba". Odmah pored je i "čekamo Šešelja". Ne znam koji me više iritira. Sivilo je nekad skroz dobro.

Posted

mislio sam ovi pravi crtezi umesto takvih sabanskih

Posted

cek, opet napadnuta ck?sta kojkurac?

Posted

ma zao mi, jedino fino mesto u slaningradu a bacaju ga kamenima i bonbama na nedeljnoj osnovi.

Posted

Srpska Sparta (Futog) opet udarila na srpsku Atinu.

Posted
Srpska Sparta (Futog) opet udarila na srpsku Atinu.
ahahahaha stvarno? :lol: ja bih ipak rekla da je Veternik opasniji,u Futogu su svi na dopu i ne mrdaju baš mnogomada nije da pratim kretanja mladih huligana generacija futoških
Posted

Lupam, bre. Sećam se da nas je neka budaletina dok sam bio u NS u vojsci odvukla u neku kafanu u tom Futogu. Sve go džulov.

Posted (edited)

takva su sva okolna mesta, nekad je droge bilo samo u gradu a sada moraš po hors na selo <_< :lol:

Edited by maheem
Posted
a šta ćeš sad kad je *Novi Sad-grad murala*? biće boje svuda oko tebe http://www.021.rs/Novi-Sad/Vesti/Novi-Sad-grad-murala.html :lol:http://www.b92.net/kultura/vesti.php?nav_category=270&yyyy=2012&mm=01&dd=06&nav_id=571549
"Pravo izražavanja kroz umetnost" je ljucko pravo? O.oMogli bi neki ovakvi murali, Vojvođanske republikanske armije :D424px-Ballymurphy.jpg400px-Unidentified_irish_mural.jpg
Posted

@Buckpa predloži u komitetu

Lupam, bre. Sećam se da nas je neka budaletina dok sam bio u NS u vojsci odvukla u neku kafanu u tom Futogu. Sve go džulov.
hahaha to je manje više to :lol: uvek je bilo samo šačica likova vrednih druženja ..i volim što mi Dunav ispred kuće a Ns na 15min i to to :)
Posted

die endePolicija rasteruje aktiviste Društvenog centra iz kasarneNOVI SAD, 13. januara 2012. (Beta) - Policija je jutros oko 10 sati ušla u kasarsnu "Arčibald Rajs" u Novom Sadu i zatražila od aktivista Društvenog centra da napuste taj objekat.Reporter agencije Beta javio je da su u kasarnu ušli i pripadnici Vojne i civilne policije. Oni su napravili kordon na ulasku u kasarnu i niko ne može da uđe unutra.Policajci od aktivista traže da pokupe lične stvari i napuste kasarnu.Pripadnicima medija nije dozvoljen ulazak u kasarnu, kako bi mogli da izveštavaju šta se unutra dešava.Aktivisti tri nedelje borave i rade u bivšoj kasarni i zahtevajući da im se obezbedi trajni prostor za rad i delovanje.Posete vojne policije objektu bivše kasarne "Arčibald Rajs" bile su čest slučaj.