scab Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 ko prvi proba Mikkeller Vista, napravljen u Kabinetu, mogao bi da javi utiske. od danas se prodaje u samo pivo/pivopija/majstor za pivo...
Frank Pembleton Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 ko prvi proba Mikkeller Vista, napravljen u Kabinetu, mogao bi da javi utiske. od danas se prodaje u samo pivo/pivopija/majstor za pivo...Šta oni po recepturi prave njihova?
scab Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Šta oni po recepturi prave njihova? da. mikkeller inače radi po tom "gipsy" principu. nemaju svoju pivaru, nego prave piva sarađujući sa drugim pivarama. baš mi drago što će i kabinet napraviti mikkelleru jedno pivo. mikkeller vista, ipa.
Frank Pembleton Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 da. mikkeller inače radi po tom "gipsy" principu. nemaju svoju pivaru, nego prave piva sarađujući sa drugim pivarama. baš mi drago što će i kabinet napraviti mikkelleru jedno pivo. mikkeller vista, ipa. Znam da bih to mogao izguglati ali mi ovako lakše:Jel oni onda imaju svoje "kuvare" pa oni naprave recepturu ili...
scab Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Znam da bih to mogao izguglati ali mi ovako lakše: Jel oni onda imaju svoje "kuvare" pa oni naprave recepturu ili... nisam siguran kako je to urađeno u kabinetovom slučaju, ali najčešće se radi po Mikkellerovom receptu/sirovinama, a ređe u saradnji sa brewmasterima drugih pivara (npr. brewdogovim), a po svemu sudeći ovde je ono prvo u pitanju.
paculla Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 popih odlicno pivo. porucila sam vise da probam, bez velikog ocekivanja, ali ovo je bilo sjajno. miris jako burbonast -- karamela i vanila a ukus... slatkast, ali mnogo manje nego sto sam ocekivala od 8.2% piva. definitivno u klasi piva da se pijucka, a ne pije.
Прслин Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Пре дефинитивног преласка на ракије сам прилично редовно пио Грантс који је сазревао у бурадима за ејл. Могао је да се купи у продавници пића на Каленићу, у самој пијаци. Сада чешљам нет у потрази за сличним бурбоном јер могу да се закунем да сам једном и на то налетео, али ми је потрага неуспешна.
ljakse Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Pio juče redom tamni pšenični Erdinger, koji mi se dopao, onda onaj Chimay, pa onda ono koje sam zaboravio kako se zove, a ima onaj dojajni mehanizam zatvaranja kao za tegle i flaše sa paradajz sokom. Uglavnom, piva i dalje nisu za mene, zvekne to brzo a onda omlitavim.
Krampa Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 da. mikkeller inače radi po tom "gipsy" principu. mikkeller je odlican koncept. jebo hipster japija. fora hipsterska a cijene japijevske.
Zecken Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Vista je dobro pivo, oseti se Mikkeller-ova "ruka" ali je pitkije od njegovih nekih klasika. Gorčina je veoma izražena ali opet onome ko voli će biti taman, meni npr. Sve u svemu baš dobar iskorak za "naše" pivo!
Frank Pembleton Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 (edited) Ajde ako neko proba ovo pivo da mi kaze utiske.... http://www.pivaramilenkovic.rs/Pivara_Milenkovic/Naslovna.html Edited October 21, 2014 by Frank Pembleton
Zverilla Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 ne ocekuj previse. kölsch je po definiciji sranje: nedovoljno gaziran, nedovoljno hmelja, preblag ukus koji najvise vuce na vodu.
Frank Pembleton Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 Šta znam, znam vlasnika "prezimena" , ali mi čudno da je počeo time da se bavi.Zato i pitam. Poslato sa WC šolje by BVK
Singer Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 Relativno skoro otvoreno u Bežanijskokj ulici u Zemunu. Izvinjavam se ako je već bilo postavljano. Drži ili radi slovenac a piva ima koje oćeš i koje nećeš (i biće još kako mi reče).
Recommended Posts