čekmeže Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 Bio u pivari. Vodio nas tehnolog, čuli par fazona, pokazali nam kako se toči pivo, fino utrošeno nedeljno prepodne.
Willow Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Ako nekog zanima, u Arominoj prodavnici u Katanićevoj ulici ima da se kupe ona ruska Baltika piva, razne jačine. Zaboravio sam cenu, mislim da je nešto jače od 100 dinara. P.S. Imaju i one gigantske limenke od litar.
Ravanelli Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 (edited) uzo u mikseru sikspek kabineta. za sada mi najbolje belgijsko plavo. 6.2% blond ovo skroz levo. btw - fotka nije moja, sa sajta im Edited September 22, 2014 by Ravanelli
*edited by mod Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 Nego sad mi pade na pamet jel ima neki evropski beer of the month klub ili je to eksluzivna USA izmisljotina?Citao sam da je onaj novinar iz slovenije nesto pokrenuo ali je ponuda prilicno siromasna za tu vrstu price.
Dr Arslanagić Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 Vrlo dobro, više vuče na trapist nego na portere, koji su standard za domaće crno pivo. Flašica 0,33 po popularnoj ceni od 80 dinara. Preporučam.
Аврам Гојић Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 a u kojim se maloprodajnim ustanovama to kupuje?
Dr Arslanagić Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 Ja našao u jednom malom dragstoru kod mene u bloku 45, odmah do pekare Miloš (ako ti nešto znači). Ne znam gde još ima u gradu.
*edited by mod Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 Bilo ga na Beer Festu, sta znam meni bilo nekako suvise flat pogotovu za tamno pivo. Bese iz Banja Luke
čekmeže Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 Kakav je banjalučki nektar, video sam limenke u univeru?
Frank Pembleton Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 Ja našao u jednom malom dragstoru kod mene u bloku 45, odmah do pekare Miloš (ako ti nešto znači). Ne znam gde još ima u gradu.E jbga kod njega ne ulazim od kad je držao plakat odbora sns na izlogu.Radije idem kod onog što ima i društvo na gajbicama ...
wall Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 Kakav je banjalučki nektar, video sam limenke u univeru?Ne znam za limenke, no letos konzumirao veću količinu u flašama i bio odličan.I pivo i ja. :) Ja bih probao.
čekmeže Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 Kako su me naučili u pivari -_-, isto pivo izlazi i u staklu i u limenci i u krmači, razlika je dalje u manipulaciji, tako da probaćemo...ima još neka limenka iz BL na kojoj piše povoljna cena, tu se neću zajebati.
Sir Oliver Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Iako to verovatno ne bismo rekli za ljude koji se opijaju, nova studija je pokazala da je pivo zapravo dobro za mozak. Kako prenose britanski mediji, studija sprovedena na mladim miševima pokazala je da hmelj i drugi sastojci piva poboljšavaju njihove kognitivne sposobnosti. Tako su naučnici zaključili da ispijanje piva može pozitivno uticati na mlađe ljude. Loša vest je da se potpuni pozitivni učinak može osetiti tek nakon popijenih stotina litara piva. Šta je potpuni pozitivan učinak? Neimanje mamurluka i gubitak pivskoga stomačeta? ^_^
Dr Arslanagić Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Zanimljivo pivo, piše da se pravi i od ječma i pšenice, hmelj je jak i veoma vuče na IPA, opet vrlo svež, oseća se na citruse. Nije loše, zapravo vrlo dobro.
Recommended Posts