February 14Feb 14 Nisam ni rekao da ne zarađuje, i to ne neku kintu već popriličnu, bar sudeći po ceni ulaznica za koncerte.
February 14Feb 14 9 minutes ago, pariah said:Nisam ni rekao da ne zarađuje, i to ne neku kintu već popriličnu, bar sudeći po ceni ulaznica za koncerte.Koliko? Cena ulaznice. Edited February 14Feb 14 by Boksi
February 14Feb 14 2 minutes ago, Boksi said:Koliko? Cena ulaznica.Ne znam tačno, sećam da mi je drugarica pričala da je bila, blago rečeno, iznenađena i cenom i ponudom.Oko 40 jevreja, čini mi se.
February 14Feb 14 3 hours ago, pariah said:Igrao je mlitavi kurac čitav svoj holivudski život. Kaže da vrti jagnje kod sebe i da Šarliz i Anđa bivaju oduševljene. Budala.Jimmy zna najbolje koliko Rade malo zarađuje kroz tantijeme pa mora da radi reklame da bi preživeo.Srećom po Radeta, svojevremeno je izjavio i da Pariz broji cirka 2 miliona stanovnika
February 14Feb 14 TMZJames Van Der Beek Bought $4.7M Texas Ranch 1 Month Prior...James Van Der Beek helped his family lay down some serious roots in Texas before his death ... he bought the ranch they'd been renting for years and sealed the deal just one month before he died amidUm
February 14Feb 14 3 hours ago, Jimmy Kowalski said:Nije budala, ali se nije ni opario nesto posebno. Svake godine snimi po nekoliko filmova i gostuje u nekim serijama. Sve su to uglavnom manje sporedne uloge. Pa opet dolazi ovamo da pravi koncerte i tu uzme neku kintu. Pa odigra i neku predstavu zbog kinte. Pa snimi i reklame za kladionicu. Nije bas lezeran penzionerski zivot, gde mu samo kaplju tantijeme..Logikom da je primoran da snimi reklamu za kladionicu možeš i Nikolu Jokića dovesti do života na ivici minimalca. Jesi imao priliku da uživo gledaš Šerbedžiju u nekoj predstavi ?
February 14Feb 14 Možeš naravno, ali od Šerbedžije očekuješ više u tom smislu od neobrazovanog košarkaša.Sećam se da sam gledao projekat njegove kuće kod Briona, nije izdrkavanje, ali sumnjam da mora da i danas prihoduje.
February 14Feb 14 glede serbedzije on sad vise radi jer to voli, voli da je voljen diljem ex jugoslavije.jedan moj rodjo je igrao u nekom superheroj filmu i dan danas uzima solidnu kintu od toga. mogu misliti rade serbedzija koliko dobija. ipak je igrao i u nekim high budget produkcijama.
February 14Feb 14 Ali čovek ladno pita koje je to serije šerbedžija radio u kojima je imao zapaženu ulogu da bi mogao da živi od tantijema. Lik je imao zapažene uloge u nekoliko holivudskih blokbastera koji će se reprizirati u nedogled dok sa druge strane možeš da snimiš bezbroj serija koje će se u moru ponude zaboraviti dok kažeš tantijema.I još nastupa kao da sa sigurnošću zna koliki su procenti za npr. Nemoguću misiju u odnosu na neke prosečne serije od pre 30 godina.Čist Daning Krugerov efekat što onomad reče @harper leeUči se, uči
February 14Feb 14 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said:evo i ja da se pridružim džejmsu, gde je to rade igrao glavnu ulogu?Niko ni ne reče da je u filmovima u zemlji snova bio glavni baja. Ex Yu filmovi i pozorište su druga priča. I tu je, moram priznati, bio odličan.
February 14Feb 14 7 minutes ago, pariah said:Niko ni ne reče da je u filmovima u zemlji snova bio glavni baja. Ex Yu filmovi i pozorište su druga priča. I tu je, moram priznati, bio odličan.ako smem priznati nisam fan glume gospodina radeta, i uopšte cele te njegove “zabavljačke” priče utemeljene na silovanju ne daj se inesmada, kad sam ga gledao u slow horses imao je jednu dužu scenu sa geri oldmanom gde ga je rastavio na proste činioce