January 30Jan 30 E do...Moira Rouz je takva legendarna uloga. Kod Kristofera Gesta je isto bila genijalna u ansamblu. Baš me rastužila ova vest.
January 30Jan 30 Uvek sam mislio da je Biljana kreirala like Cakane Andjelic po uzoru na Deliu Deetz. Super je kao ekscentricna producentkinja u The Studio, bas joj legla uloga, steta sto je vise necemo gledati..
February 2Feb 2 Umro Gerardo Taracena, glumac iz filma Apokalipto. Između ostalog glumio je i Pabla Akostu u Narcos Mexico. 55 godina 😢 Edited February 2Feb 2 by arheolog1981
February 11Feb 11 Popular Post https://www.theguardian.com/tv-and-radio/2026/feb/11/james-van-der-beek-dies
February 11Feb 11 Čitao sam skorašnji intervju gde priča o tome kako mu je najstarija ćerka slala njegov uplakani meme. Imao je šestoro dece.
February 12Feb 12 Ode Doson Baš sam nedavno čitao da se bori sa kancerom, i kadsam video da organizuju humanitarnu akciju kako bi mu pomogli u lečenju, bilo mi je jasno da je u teškoj situaciji.Baš me neka tuga obuzela, nije mi bila omiljena serija niti on od omiljenih glumaca, ali se gledanje serije poklopilo sa nekim bitnim trenucima u mojoj adolescenciji. Kao da se okrunio još jedan deo mladosti i bespovratno nestao.RIP James.
February 12Feb 12 Ja ga se secam iz Don't Trust the B---- in Apartment 23, gde je igrao samog sebe. Smor.Tek sada vidim godiste, mladji od mene.