February 14Feb 14 Miki je imao i glavnu u onom italijanskom, ako se dobro sećam, kada plodi neku ribu a nakon toga iz frižidera vadi hladnu vodu i popije čitav litar. Tu je jebeno bio miskastovan jer Miki kao prcač? Ma idi u kurac.Dosta više, poštujemo ove pokojnike na topiku, ne budimo govna.
February 14Feb 14 Sad već odosmo u oftopik oftopika, saučešće svima do prethodne dve strane a laku noć ostalima
February 14Feb 14 8 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:on je snimao po francuskojBaba mu je bila iz Nansija.Edit: ne videh prethodno. Dobro, baba je pokojna. Završavam sa off-om. Edited February 14Feb 14 by Boksi
February 14Feb 14 5 minutes ago, ultra plasticni said:hteo sam da kazem da je meni miki bolji glumac od radetaza klasu
February 15Feb 15 15 hours ago, kralj said:Možeš naravno, ali od Šerbedžije očekuješ više u tom smislu od neobrazovanog košarkaša.Sećam se da sam gledao projekat njegove kuće kod Briona, nije izdrkavanje, ali sumnjam da mora da i danas prihoduje.Stara kamena kuća u Barbarigi, ništa specijalno, adje da ste pisali o kući u LA. 60 godina snimanja filmova i serija, od čega pola vremena u saradnji sa nekim najvećim imenima Holivuda. Samo za scene seksa sa Djinom Geršon u prajmu bi trebalo da vam začepi usta
February 16Feb 16 Popular Post TMZLegendary Actor Robert Duvall Dead at 95Robert Duvall died at his home Sunday.
February 16Feb 16 48 minutes ago, Midžeta said:TMZLegendary Actor Robert Duvall Dead at 95Robert Duvall died at his home Sunday.Thank you for the dinner and a very pleasant evening. If your car could take me to the airport, Mr. Corleone is a man who insists on hearing bad news immediately,