February 14Feb 14 Just now, kud u maglu Simoviću said:ako smem priznati nisam fan glume gospodina radeta, i uopšte cele te njegove “zabavljačke” priče utemeljene na silovanju ne daj se inesmada, kad sam ga gledao u slow horses imao je jednu dužu scenu sa geri oldmanom gde ga je rastavio na proste činioceTvrdnja o nedaj se ines je mos def istinita. Nikako da se nakanim pogledam Slow Horses.
February 14Feb 14 Just now, pariah said:Tvrdnja o nedaj se ines je mos def istinita. Nikako da se nakanim pogledam Slow Horses.Gledaj. Odma’
February 14Feb 14 1 minute ago, Boksi said:Gledaj. Odma’Čuo sam da u seriji Oldman puno prdi,ima šuplje čarape i masnu kosu. Zvuči neodoljivo.
February 14Feb 14 4 minutes ago, Boksi said:Gledaj. Odma’Mi koji smo iz tog sveta znamo da ne funkcioniše tako, ali serija je super zabavna. Topla preporuka.
February 14Feb 14 4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:❓Jebe me internet pa zato dupli.Ma znaš za ovaj sigurno. https://m.imdb.com/title/tt0067185/
February 14Feb 14 Drugar moj dobar je otišao u LA u ne baš idealnom tajmingu neposredno pre one nesrećne korone a zatim i štrajka holivudskih radnika, srećom je u međuvremenu dobio ulogu u jednoj od sezona trenutno popularne serije i videćemo tek kako će se to odraziti na dalji tok karijere tamo.Jedan od jačih motiva da uđe u taj rizik u svojim srednjim godinama je i taj vezan za tantijeme.Btw, nekolicina srpskih glumačkih velikana je umrlo u popriličnoj bedi, jednim delom što su bekrijali dok su bili u prajmu a drugim, većim delom, što u poznim godinama nisu bili adekvatno nagrađeni za svoj doprinos domaćoj filmskoj industriji
February 14Feb 14 12 minutes ago, pariah said:Jebe me internet pa zato dupli.Ma znaš za ovaj sigurno. https://m.imdb.com/title/tt0067185/ne da znamjoš se mislim gde je to rade š. glumio glavnu ulogu
February 14Feb 14 49 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:evo i ja da se pridružim džejmsu, gde je to rade igrao glavnu ulogu?a miki manojlovic?
February 14Feb 14 od stranih filmova?miki nije dobacio do holivuda, on je snimao po francuskoj. njegov pik je bio sa kusturicom podzemlje i otacdve glavne uloge u dva kanska pobednika