December 30, 2025Dec 30 e, ako je nad humkom bb ovo jedino o cemu ima da se prica...my cup je uvek vise bila zana moro, ali bb na filmu jeste lepota i simbol slobodne zene, razvezane od kalupa, one koja nesputano zivi svoju licnost i zelje.sve ostalo pripada gradjanki brizit bardo i nema veze sa filmskim rip-om, pa dajem glas da se stane sa ovim pravcem diskusije.ako se ne usvoji, pitala bih da li ste tim mm ili bb?poz
December 31, 2025Dec 31 13 hours ago, Svemir Zeka said:Znam za to, jasno. Dehumanizacija onda kad je i sama preživljena. Samo mislim da nije nužno takvo iskustvo, tj da nije to neophodno uzrok.To mi se i uklapa u viđenje.Meni je emotivna zestina njihovih reakcija, koje su komotno mogle da izostanu (mogle su da se jednostavno ne oglasavaju na tu temu), zazvucala skoro kao priznanje. Ne neke traume u detinjstvu, vec toga da je sistem tako funkcionisao i u njihovo vreme, da su one istrpele nesto/svasta da se probiju, ali se o tome posle ne prica, svesno ulazis u tu transakciju i od nje profitiras, to je cena. Taj stav je definitivno proizvod njihovog vremena, ali sumnjam da bi bile toliko ogorcene u svojim nastupima da ih licno ne kači.
December 31, 2025Dec 31 31 minutes ago, Hubris said:Meni je emotivna zestina njihovih reakcija, koje su komotno mogle da izostanu (mogle su da se jednostavno ne oglasavaju na tu temu), zazvucala skoro kao priznanje. Ne neke traume u detinjstvu, vec toga da je sistem tako funkcionisao i u njihovo vreme, da su one istrpele nesto/svasta da se probiju, ali se o tome posle ne prica, svesno ulazis u tu transakciju i od nje profitiras, to je cena. Taj stav je definitivno proizvod njihovog vremena, ali sumnjam da bi bile toliko ogorcene u svojim nastupima da ih licno ne kači.Moguće da je i tako, ali i dalje dajem mogućnost da je prosto stav kao stav, iz slične pozicije. Jer, sa svim pozadinskim objašnjenjima kao da se implicira da se ne može imati svesno negativan stav prema metoo pokretu, da je to jednostavno nemoguće, a da nije neka anomalija u podsvesnom.
December 31, 2025Dec 31 1 hour ago, Svemir Zeka said:Moguće da je i tako, ali i dalje dajem mogućnost da je prosto stav kao stav, iz slične pozicije. Jer, sa svim pozadinskim objašnjenjima kao da se implicira da se ne može imati svesno negativan stav prema metoo pokretu, da je to jednostavno nemoguće, a da nije neka anomalija u podsvesnom.Sad razmišljam šta bi bio "zdrav" razlog za stav protiv metoo. I ne znam.
December 31, 2025Dec 31 Just now, Pixie said:Sad razmišljam šta bi bio "zdrav" razlog za stav protiv metoo. I ne znam. Apsolutno dozvoljavam da se cela ta priča (metoo, glumice itd) posmatra kao deo šireg spektra cancel kulture. I skroz mi je neprihvatljivo da se tabuizira svaki drugačiji pogled ili kritika na bilo šta što je društveni fenomen. Bilo šta, sem nacizma. A pogotovo mi je neprihvatljivo da se uz to i patologizuje.
December 31, 2025Dec 31 Stalno pomislim umro neko bitan..pa udjem..a ono vi i dalje o naslednom pravu i zgebetu BB.
December 31, 2025Dec 31 21 minutes ago, Pixie said:Sad razmišljam šta bi bio "zdrav" razlog za stav protiv metoo. I ne znam. Ima dosta protiv onog u sta se izvitoperilo - lov na vestice i sredstvo za ucene i lazne optuzbi nekih losih ljudi. Bilo je nekoliko bas high profile slucajeva plus cela atmosfera je postala previse elektricna. Medjutim cini se da je to proslo i da se vratilo u normalne okvire. Kao i celo woke ludilo.
December 31, 2025Dec 31 10 minutes ago, SNARC said:Stalno pomislim umro neko bitan..pa udjem..a ono vi i dalje o naslednom pravu i zgebetu BB.Interesantan način da se razočaraš.
December 31, 2025Dec 31 Just now, kralj said:Interesantan način da se razočaraš.Klint Istvud..Dejvid Dzejson..ko sve ne jos..Strahujem za njih.
December 31, 2025Dec 31 26 minutes ago, Svemir Zeka said:Apsolutno dozvoljavam da se cela ta priča (metoo, glumice itd) posmatra kao deo šireg spektra cancel kulture. I skroz mi je neprihvatljivo da se tabuizira svaki drugačiji pogled ili kritika na bilo šta što je društveni fenomen. Bilo šta, sem nacizma.A pogotovo mi je neprihvatljivo da se uz to i patologizuje.U redu je i ako ti ne znaš. Evo i Milošica i ja tako živimo. @SNARC Sorry, niko nov još nije umro.
December 31, 2025Dec 31 Da..ajde da pravimo od mene zluradu babu kad ste vi dokoni i drndate ovde rahmetli Brizitku i sina joj bez nasledstva