December 31, 2025Dec 31 5 minutes ago, SNARC said:Da..ajde da pravimo od mene zluradu babu kad ste vi dokoni i drndate ovde rahmetli Brizitku i sina joj bez nasledstva Ma ništa loše, u pravu si.
December 31, 2025Dec 31 I ja se potpuno slažem. Naročito zato što su činjenice da je BB unfit mother i far-right wife potpuno irelevantne kada je se sagledava u totalu.
December 31, 2025Dec 31 1 hour ago, SNARC said:Klint Istvud..Dejvid Dzejson..ko sve ne jos..Strahujem za njih.Nek riknu što pre da ne brinemo više
December 31, 2025Dec 31 1 hour ago, Pixie said:U redu je i ako ti ne znaš. Evo i Milošica i ja tako živimo. @SNARC Sorry, niko nov još nije umro.Dobro 🤷Imam problem s woke dogmama, baš jer dolazim iz duboko woukovskog miljea, i videla sam svega i svačega. A evo rekao je i Šanjan.
December 31, 2025Dec 31 Diskusija o nasledstvu dobila poseban topik na Pravu. Ovde nastavljamo da komentarišemo nedavno preminule iz sveta sedme umetnosti...
January 3Jan 3 Ne znam gde drugo, pa imajuci u vidu da je bio i glumac evo ovde.Glumac i dugogodišnji voditelj Dejan Đurović umro je u 88. godini.Vest o njegovoj smrti pojavila se na društvenim mrežama, gde su se brojne kolege, saradnici i poštovaoci njegovog rada oprostili od umetnika čiji je glas obeležio decenije domaćih medija.Otišao je jedan dragi lik iz detinjstva koji je pomogao da budem radoznaliji i da uživam u obrazovnom programu.
January 3Jan 3 Već kačeno na muzički RIP zbog Dragstora ozbiljne muzike Radio Beograda 202, koji je više decenija uređivao i vodio. Edited January 3Jan 3 by vememah
January 6Jan 6 Béla Tarr https://variety.com/2026/film/global/bela-tarr-dead-hungarian-director-damnation-satantango-1236624289/
January 6Jan 6 56 minutes ago, palfoot said:Béla Tarr https://variety.com/2026/film/global/bela-tarr-dead-hungarian-director-damnation-satantango-1236624289/Baš sam tužan. Nije delovao dobro na poslednjim slikama, ali nisam znao da je smrt ovako blizu.
January 6Jan 6 krenuo 2011. u arenu da odgledam Torinskog konja, poslednji film iz njegovog opusa - te godine one je bio autor u fokusu ili kako se vec zvala ta selekcija, a on ispred stoji i pusi cigaru, neprimetan. Da nije bilo druga mozda ga ni ja ne bih skontao. Posle mi bi krivo sto mu mozda nismo prisli, al mozda i nije, ne znam... inace nismo upali na projekciju, nismo znali da je moralo da se rezervise mesto a odgledali sve do tada.