February 16Feb 16 Bio je sjajan u mnogim filmovima, ali mislim da mi je ovo licno ubedljivo najomiljenija uloga:
February 16Feb 16 Prvo cega se sjetih je "If I say something, you pretend it's coming from the burning bush!" Jedna od onih koje ti se urezu u glavu za sva vremena. Cesce je se sjetim kako je klinci zagazili u tinejdzerstinu. Svaki film je oplemenio, ne mozes reci da je los samo zbog njega, cak i da jeste. RIP faco.
February 16Feb 16 Jedan od najvećih svakako. Meni jedna od najdražih njegovih uloga u Days of Thunder, o Kumu i Apokalipsi je izlišno pričati.I dalje ništa ne miriše kao napalm
February 16Feb 16 2 minutes ago, Tinman said:Film koji po meni nismo pomenuli, a jako me asocira na njega je Colorsdobri su ovde bili u tandemu, posle se doduse podsmevao penu sto je isao u irak, kao sta mu je to trebalo
February 16Feb 16 IMDbUskottomasti sinun (1995) ⭐ 5.8 | Comedy, Drama, Romance1h 46m | SOvde je skorz izdominirao sve ostale i ako je vise sporedna uloga
February 16Feb 16 Sinonim za dobar film. Ja kad vidim da glumi Dival, ja taj film gledam.Samo nikad neću razumeti zašto nije glumio u LA Confidential, kao stvoren za ulogu kapetana Dadlija.
February 17Feb 17 8 hours ago, Tsai said:Umro je Frederick Wiseman, jedan od najvecih dokumentarista svih vremena:(Div. Od Titicut Follies-a kao prvog pa preko sledećih 50(!) dokumentaraca. RIP ko kuća.