February 18Feb 18 Popular Post Ovo sam danas dobio od više prijatelja: Edited February 18Feb 18 by colonelo
February 19Feb 19 "Ubiti pticu rugalicu"Mislim da je ovo prvi film u kojem sam video Divala, prikazan u zimskom (ili možda letnjem) bioskopu RTB-a pre trideset i kusur godina.Kuma sam gledao kasnije, tek kad sam malo stasao i počeo da kapiram svet oko sebe.Veliki glumac, veliki.
February 19Feb 19 1 minute ago, garcia said:moje omiljeno Frankenštajnovo čudovišteGenijalno šta si iskopao.
February 19Feb 19 14 hours ago, garcia said:moje omiljeno Frankenštajnovo čudovišteNajomiljeniji film mog ranijeg detinjstva <3
February 20Feb 20 6 hours ago, mustang said:Ja sahranih duvalla pre par godina, ne znam kako je opet umrEo.... Weird.od vakcine se umire dvaput...
February 20Feb 20 Eric Dane iz Grace anatomy 😔53 godine... i moj najbolji drug umro od iste bolesti, isto u 53. Jos jedan drug iz srednje, umro u 50., nekoliko meseci nakon postavljanja dijagnoze. Uzasna bolest, ALS. Moj drug je imao bukvalno intenzivnu negu namsstenu u kuci, poziveo s dijagnozom 9 godina...poslednjih 5 se ne bi mogle ni nazvati zivotom: respirator, sonda, kateter, prsluk za "protresanje" pluca, Tobi za komunikaciju (pisanje ocima)... Eric je umro za 2 godine od dijagnoze...i bolje tako.
February 20Feb 20 UzasBio je skoro kod nas s nekim malim filmom, zima 23/24, snimano po cg (ko, tv, hn) i bg, vidim da je jos u postprodukciji
February 21Feb 21 Da Erc Dane...Evo njegovo poslednje obraćanje najbližima...Nije lako odgledati...https://www.instagram.com/reel/DU_XCj-Cq_H/?igsh=cWU0bjEzdjRrdnl3