April 15Apr 15 13 minutes ago, Lancia said:Euphoria ima nastavak?¿ @3opge ne prijavljujes.Valjali to cemu? Citam radnju, droga, anksioznost tinejdzera, rehab, problemi......wtf
April 15Apr 15 2 minutes ago, Lo Zingaro said:Valjali to cemu? Citam radnju, droga, anksioznost tinejdzera, rehab, problemi......wtfKoliko vidim ljudi pljuju treću sezonu, valjda je treća posle nekog vremenskog razdoblja, Svini je only fans zvezda pa će barem biti golotinje.Meni su prve dve sezone apsolutno vrhunske, ali sumnjam da će treća da isprati. Edited April 15Apr 15 by Mil@n
April 15Apr 15 2 minutes ago, Lo Zingaro said:Valjali to cemu? Citam radnju, droga, anksioznost tinejdzera, rehab, problemi......wtfPrve dve sezone meni super, mislio sam da je gotovo, bas da vidim o cemu ce sad, valjda nece glupavo.
April 15Apr 15 2 minutes ago, Mil@n said:Koliko vidim ljudi pljuju treću sezonu, valjda je treća posle nekog vremenskog razdoblja, Svini je only fans zvezda pa će barem biti golotinje.Meni su prve dve sezone apsolutno vrhunske, ali sumnjam da će treća da isprati.Radnja problemi tinejdzera? Osim seksa, sta ima tu za nas matore voajere? Ozbiljno pitam jer vidim da seriju prati neki vajb a mislio sam da je prate samo vrsnjaci likova iz serije?
April 15Apr 15 2 minutes ago, Lo Zingaro said:Radnja problemi tinejdzera? Osim seksa, sta ima tu za nas matore voajere? Ozbiljno pitam jer vidim da seriju prati neki vajb a mislio sam da je prate samo vrsnjaci likova iz serije?Pa sve se vrti oko toga, droge, zavisnosti, soc mreže, promiskuitet, mentalne bolesti i sl. Tužan osvrt na današnju (ne)kulturu mladih i njihove izazove.Dobro, uverljivo i realno je snimljeno, produkcija odlična (u partnerstvu sa A24).Zendaya dobila 2 emija, rekao bih zasluženo.
April 15Apr 15 Druga sezona je manje-više razrešenje prve, glavna scena ispade catfight oko Elordija Treću su snimali na silu. Neki glumci umrli, neki napustili, Zendeja morala da ostane, ni sami nisu baš zadovoljni...
April 17Apr 17 On 15. 4. 2026. at 15:36, 3opge said:tko ne voli Svinche ne mora da gledaA kome je dosadilo Svinche može da pogleda slatku bledunjavu Ellu Fanning,u novoj seriji glumi samohranu mamu koja takođe otvara onlyfans ...Ne deluje loše ,možda čak zapratim i radnju
April 19Apr 19 Posle 7 epizoda, osvrnuo bi se malo na Pluribus (ostalo još dve).Prvo, "slowburn" je drugo ime za dosadno. Ne vidim zabavu da gledam 15 minuta kako se scena odvija dok se ne dešava apsolutno ništa. Scene koje nemaju apsolutno nikakvu ulogu u razvoju radnje, osim naravno da dočaraju samoću ali nekad ni to nije slučaj. Mogao bih da navedem X primera za to, ali ne bih duljio post. Dovoljno je videti dva kadra i prepoznati Gilingemov rad, prelepi, odlično kompozicionirani kadrovi, simetrični. Način naracije je "ubojit". Ako bih se osvrnuo na to šta smo saznali u prošlih 7 epizoda to bi se moglo nabrojati u 3 rečenice.Da budem iskren, prazan hod je nekad toliki da me nervira ta pretencioznost pisaca i režisera kojiu misli da mi u tome treba da pronađemo nešto važno, smisleno, korisno. Takođe, pilot mi je neubedljiv. Premisa je dobra ali nije dobro realizovana, pogotovu od momenta kada je krenuo problem sa njenom devojkom, ženom, šta li je, i mislim da je od starta propuštena prilika da priču razrade bolje i uvuku nas dublje u celokupnu misteriju. Seriju ne bih okarakterisao kao totalni nezanimljivi promašaj, više kao propuštenu priliku da se ovaj budžet i dobra premisa bolje izvedu. Nije negledljivo, koliko toliko radnja se razvija, ali je na momente zaista iritantno dosadno.
April 20Apr 20 uh, kad pomenu dosadu - the audacity redefinise pojam iste at a whole new level - za zaobici u najsirem mogucem luku. prevario me sastav ekipe, te potpis producenta bad sisters, succession i better call saul - prva epizoda je jedna od najgorih stvari koje sam pogledao u poslednjih par godina...
April 20Apr 20 16 hours ago, Mil@n said:Ne vidim zabavu da gledam 15 minuta kako se scena odvija dok se ne dešava apsolutno ništa.Ti gledaš serije zbog zabave Dude WTF?
April 21Apr 21 juče sam na topiku o islandu/putovanja pomenuo da sam odgledao islandsku seriju "Vidgis/Prva Predsednica" na SBB video klubu. pikbox - novo dodato. vredi pogledati, čisto da se vidi kako se neke stvari drugde rešavaju
April 22Apr 22 On 15. 4. 2026. at 18:39, msv said:Treću su snimali na silu. Neki glumci umrli, neki napustili, Zendeja morala da ostane, ni sami nisu baš zadovoljni...Neko na Tviteru napisao za 3 sezonu:Avengers endgame for whores
April 23Apr 23 The TestamentsNastavak Sluškinjine priče na Disney+, pet epizoda izašlo do sada, meni vrhunsko
April 24Apr 24 Odgledao sam DTF St. Louis... Biće SPOILER-a...Hm, hmm, pre svega zanimljiv flow radnje i naracija, dosta timeline-ova, ali atmosfera i muzika, kamera dobri, sve 5...Nekako bih svašta rekao, ali da skratim... Serija nije neka preterana misterija iako na to "puca", jako mali broj osoba je u igri koji bi mogli biti umešani a ubaciti nekog novog je besmisleno. Da moram da istaknem neku manu to je malo naivnosti u priči u nekim momentima ali na kraju krajeva to nije ni bitno...Ovo je u svojoj suštini jedna teška priča o usamljenosti, nesigurnosti, beznadežnim i komplikovanim brakovima, nepresušnoj želji za afirmacijom, pažnjom i ljubavi svih nas. Obojica su se toliko dali da bi pomogli drugima, da bi na kraju završili kako jesu... Mislim da bi - kada bih odgledao ponovo znajući sve što se desilo na kraju - to bilo baš bolno iskustvo. Svakako originalna serija koja se treba da ne kažem mora pogledati sa zanimljivim osvrtima na seksualnost, i psihologiju braka a i pojedinca u njemu.