July 2Jul 2 Da Vinci's Inquest, Vankuver 90tih, ispirisan bivšim gradonačelnikomhttps://www.imdb.com/title/tt0156442/ Edited July 2Jul 2 by djili
July 2Jul 2 7 hours ago, goofs said:pijem evo već drugi bensedin. jel koristio neko?Ne da koristim već ne znam kako ću živeti bez te aplikacije - živeti svoj život sa serijama. Evo gledam, trenutno gledam oko 45 serija, up to date sa 40.Aplikacija me je perfektno služila za kontrolu šta trenutno ima na lageru od onoga što pratim. Smor, jebeni smor, od svih usranih aplikacija na svetu, ova se gasi, nadrealno.Ako neko ima dobru preporuku oko zamene, pucajte.Razlog je kao neprofitabilnost, niko nikad nije ni pitao da se nešto plaća ili potraži donacija inače će biti gašenje - donirao bih 100%. Edited July 2Jul 2 by Mil@n
July 2Jul 2 +1 sve od reči do reči, vrlo rado bih plaćao sitnu pretplatu.I ja tražim alternative, ako nađeš nešto šalji. Trenutno je poplava nabrzinu sklepanih vajbkodovanih aplikacija u koje nemam poverenja jer su bagovite, a i apsolutno ništa mi ne garantuje da se isto neće ugasiti za šest meseci.
July 3Jul 3 The Day Of The Jackal - sasvim solidan uradak, Redmejn je stvarno faca baš ima tu psihopatsku notu u istoj, liči na lika koji bi bio u stanju ovako da delje + je odličan glumac. Utiska sam, though, da mu je nemesis mogao biti bolje castovan, kao i bolje izgrađen sam njen lik. Dobra dinamika, non stop akcija, ima preterivanja naravno pre svega u pogledu kako se izvukao iz baš svakog sranja u koje je upao, ali hey... Šta sve izlazi, ovo je super, ima neki svoj šmek, a muzičke podloge su odlične. Edited July 3Jul 3 by Mil@n
July 3Jul 3 On 2. 7. 2026. at 20:15, goofs said:+1 sve od reči do reči, vrlo rado bih plaćao sitnu pretplatu.I ja tražim alternative, ako nađeš nešto šalji. Trenutno je poplava nabrzinu sklepanih vajbkodovanih aplikacija u koje nemam poverenja jer su bagovite, a i apsolutno ništa mi ne garantuje da se isto neće ugasiti za šest meseci.Koliko vidim, kao naslednik se nameće serializd. Imaš istoimeni sajt i app. Već sam ga nafilovao solidno, i dok sam to radio propustio 75% filma koji sam gledao jer nisam mogao da prestanem Što se tvtime tiče nekako i dalje verujem u čudo u poslednji čas, dotle, izbacili su alatku za bekap baze na ovom linku:https://gdpr.tvtime.com/gdpr/self-serviceFun Fact: serializd app i sajt održava 1 i slovima: JEDAN lik Edited July 3Jul 3 by Mil@n
July 4Jul 4 Widow's Bay je vrlo dobra lagana zezalica. Fino balansira izmedju komedije i nazovi horora, glatko i neusiljeno. Glavni lik je faca, bas kida ulogu. Na 4. ep sam.
July 4Jul 4 58 minutes ago, kipo said:Widow's Bay je vrlo dobra lagana zezalica. Fino balansira izmedju komedije i nazovi horora, glatko i neusiljeno. Glavni lik je faca, bas kida ulogu. Na 4. ep sam.Hvala na preporuci - skinuo sam sve, ali nisam jos poceo.
July 4Jul 4 Uh, meni bas nije legao. Prva epizoda zaintrigira, no sve nadalje je bilo pre mucenje do lagana zabava. Izdrzao sam do polovine 5. epizode i odustao. Zao mi je sto nisam i ranije citajuci po netu kakav je bio rasplet sezone.
July 4Jul 4 8 hours ago, Mil@n said:Koliko vidim, kao naslednik se nameće serializd. Imaš istoimeni sajt i app. Već sam ga nafilovao solidno, i dok sam to radio propustio 75% filma koji sam gledao jer nisam mogao da prestanem Što se tvtime tiče nekako i dalje verujem u čudo u poslednji čas, dotle, izbacili su alatku za bekap baze na ovom linku:https://gdpr.tvtime.com/gdpr/self-serviceFun Fact: serializd app i sajt održava 1 i slovima: JEDAN lik Ja sam se ubacio u neki Movie Paradise App, po screenshotovima vidim da je jako sličan tom Serializedu. Za njega se ljudi žale Po Redditu da štuca, verovatno pod najezdom TvTime korisnika. Zapravo oba imaju dosta featurea koje TvTime nema, sad mi je vidno da su prestali sa razvojem pre nekog vremena (mada ga i dalje ne bih menjao da ne moram).Ovaj App je ok, isto ima import tog TvTime dumpa, ali neke statuse je zeznuo pa sam morao malo da doradim. Ima pretplatu od 90 centi mesečno, ili 24$ lifetime, što ću verovatno platiti ako mi se svidi. Elem, pošto sam morao malo da ažuriram liste pa prođoh kroz njih - krvtijbm šta sam ja sve gledao i na šta sam gubio vreme žalibože, žalibože
July 4Jul 4 On 2. 7. 2026. at 11:37, goofs said:pijem evo već drugi bensedin. jel koristio neko?On 2. 7. 2026. at 19:32, Mil@n said:Ne da koristim već ne znam kako ću živeti bez te aplikacije - živeti svoj život sa serijama. Evo gledam, trenutno gledam oko 45 serija, up to date sa 40.Aplikacija me je perfektno služila za kontrolu šta trenutno ima na lageru od onoga što pratim. Smor, jebeni smor, od svih usranih aplikacija na svetu, ova se gasi, nadrealno.Ako neko ima dobru preporuku oko zamene, pucajte.Razlog je kao neprofitabilnost, niko nikad nije ni pitao da se nešto plaća ili potraži donacija inače će biti gašenje - donirao bih 100%.On 2. 7. 2026. at 20:15, goofs said:+1 sve od reči do reči, vrlo rado bih plaćao sitnu pretplatu.I ja tražim alternative, ako nađeš nešto šalji. Trenutno je poplava nabrzinu sklepanih vajbkodovanih aplikacija u koje nemam poverenja jer su bagovite, a i apsolutno ništa mi ne garantuje da se isto neće ugasiti za šest meseci.Smem li da pitam što ne koristite Striming platforme? Piratske, naravno.
July 4Jul 4 1 hour ago, Kako god ... said:Smem li da pitam što ne koristite Striming platforme? Piratske, naravno.Zato što je to ilegalno.Ja imam kućni media server, to mi je hobi, zabavno je, pa stoga nemam potrebe za tim servisima. Ali imam za tracking aplikacijama kako bih video dokle sam stigao i kad izlazi nešto novo, uz to i super korisno ako neko (kao ja) ne gleda sezone redovno čim izađu.
July 7Jul 7 On 4. 7. 2026. at 17:39, Kako god ... said:Smem li da pitam što ne koristite Striming platforme? Piratske, naravno.Ja pre svega zbog kvaliteta, šta god mi se gleda a da nema na striming platformama koje imam trenutno, skinem u najboljem kvalitetu. Max i showtime imam preko supernove i yettela, netflix uplatim na svakih par meseci i odgledam šta mi se nakupilo, po ostalo na kiosk.@goofs Izbacio i serializd neki tool za import ali vidim da ljudi kažu da štuca... Meni naravno đavo nije dao mira pa sam iz par puta sve ručno načukao. Da budem iskren, nemam tu ne znam šta da mi je žao što sam bacio vreme, možda max 2, 3 serije. A odgledao sam tipa 250 završenih.
July 7Jul 7 On 4. 7. 2026. at 7:17, kipo said:Widow's Bay je vrlo dobra lagana zezalica. Fino balansira izmedju komedije i nazovi horora, glatko i neusiljeno. Glavni lik je faca, bas kida ulogu. Na 4. ep sam.nazovi horora? serija mi je subjektivno a verujem i da je objektivno tj. količinski više horor nego što je komedija, bez obzira što bi gledajući na kratko 95% serije neko lako pomislio da je posredi otkačena zajebancija.