17 hours ago17 hr Da Vinci's Inquest, Vankuver 90tih, ispirisan bivšim gradonačelnikomhttps://www.imdb.com/title/tt0156442/ Edited 17 hours ago17 hr by djili
1 hour ago1 hr 7 hours ago, goofs said:pijem evo već drugi bensedin. jel koristio neko?Ne da koristim već ne znam kako ću živeti bez te aplikacije - živeti svoj život sa serijama. Evo gledam, trenutno gledam oko 45 serija, up to date sa 40.Aplikacija me je perfektno služila za kontrolu šta trenutno ima na lageru od onoga što pratim. Smor, jebeni smor, od svih usranih aplikacija na svetu, ova se gasi, nadrealno.Ako neko ima dobru preporuku oko zamene, pucajte.Razlog je kao neprofitabilnost, niko nikad nije ni pitao da se nešto plaća ili potraži donacija inače će biti gašenje - donirao bih 100%. Edited 1 hour ago1 hr by Mil@n
51 minutes ago51 min +1 sve od reči do reči, vrlo rado bih plaćao sitnu pretplatu.I ja tražim alternative, ako nađeš nešto šalji. Trenutno je poplava nabrzinu sklepanih vajbkodovanih aplikacija u koje nemam poverenja jer su bagovite, a i apsolutno ništa mi ne garantuje da se isto neće ugasiti za šest meseci.