May 28May 28 ... uvek sam više voleo one starije opskurne Simonsove radove "Pesma boginje Kali"; "Hollow Man" - pa i onu zbbirku priča što je izašla na Polarisovom disku od Hiperiona ... Hvala za ovo 18 hours ago, Jimmy Kowalski said:The North WaterSvakako ću pogledati.Inače, "izašao" je Spider Noir ....Super, za sad.
May 28May 28 The North Water je baš krv, znoj, sperma i suze.Kad malo razmislim, meni možda i najbolja mini serija, rame uz rame sa TD S01.
May 29May 29 21 hours ago, Milošica said:The North Water je baš krv, znoj, sperma i suze.Kad malo razmislim, meni možda i najbolja mini serija, rame uz rame sa TD S01.Wini pu mode on: nije realno da se onoliki međed ubije jednim hicem. :wini pu mode off
May 29May 29 Ne gledam nešto serije, baš sporadično, ali Responder s2 je odlična. Ću pustim sad, ionako nisam ni za šta drugo
May 31May 31 Ponavljam se ali Widow's Bay mi pritiska sve moguće prave dugmiće. Ovu genijalnu ep o istoriji ostrva je potpisao Ti West a gledajući sedmu ep- uhvatio sam sebe par puta kako se naglas smejem. Šteta što nisu sve odjedanput izašle.
May 31May 31 2 hours ago, pariah said:Šteta što nisu sve odjedanput izašle.Ja ih lagerujem, pa cu da gledam kad sve izadju.
June 2Jun 2 Hrvatska radiotelevizijaSo Long, MarianneSerija So Long, Marianne priča priču o legendarnoj ljubavi kanadskog pjevača i pjesnika Leonarda Cohena i izuzetne Norvežanke, Marianne Ihlen.
June 2Jun 2 On 28. 5. 2026. at 12:57, Milošica said:The North Water je baš krv, znoj, sperma i suze.Kad malo razmislim, meni možda i najbolja mini serija, rame uz rame sa TD S01.zbog ove preporuke sam pročitao 288 str knjige u cugu, tako da hvala 🙂 nadam se da je serija makar upola dobra.On 29. 5. 2026. at 10:35, pariah said:Wini pu mode on: nije realno da se onoliki međed ubije jednim hicem. :wini pu mode offu knjizi ako se dobro sećam ima precizni pogodak u srce 🤷♂️
June 2Jun 2 1 minute ago, garcia said:u knjizi ako se dobro sećam ima precizni pogodak u srce 🤷♂️Bez obzira- to je veliki Dodik, ovaj...meÐed. Edited June 2Jun 2 by pariah
June 2Jun 2 8 minutes ago, nautilus said:Mr InbetweenPrva sezona je totalno ludilo. Obavezno pogledati.Sve 3 su ludilo. udavih ljude
June 2Jun 2 On 28. 5. 2026. at 12:57, Milošica said:The North Water je baš krv, znoj, sperma i suze.Kad malo razmislim, meni možda i najbolja mini serija, rame uz rame sa TD S01.Zbog ove preporuke sam skinuo seriju iznenađen da do sada nisam ni čuo za nju.TD inače nije mini serija... A ako ti je to najbolja mini serija/serija ikad, onda možda bolje da odustanem od TNW... Edited June 2Jun 2 by Mil@n