Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

O serijama

Featured Replies

1 hour ago, Nebojsa said:

inace, najpozitivnije iznenadjenje u poslednjih par meseci mi je druga sezona paradise-a. malo me odbijao (nezasluzeni) hajp oko iste tokom prve sezone, no ova druga je baas storytelling masterpiece.

Hoces reci da je druga bolja od prve? Ja sam posle prve rekao da nema sanse da gledam drugu.

• Replies 23.4k
  • Views 2.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ultra plasticni
    ultra plasticni

najebo si

• Search mi ne pomaže pa ne znam jel su bile spominjane dve švedske serije, alska mig i love and anarchy. Dajte mi znak ako nisu da krenem sa hajpom.   https://www.imdb.com/title/tt9325320/

• copkillah
    copkillah

Posted Images

On 3. 4. 2026. at 22:23, Lo Zingaro said:

Hoces reci da je druga bolja od prve? Ja sam posle prve rekao da nema sanse da gledam drugu.

da, druga sezona paradise-a mi je za bar klasu iznad prve.

btw, zbindzovah the madison prvu sezonu do kraja - nije lose, no nekako prosto nedovrseno (samo 6 epizoda, dok imdb kaze da su vec spremne 3 za drugu sezonu).

lik misel pfajfer tacno oslikava seridanov mindset na jakim dozama estrogena, dok sam pojavu vila arneta u ulozi kalisteniks psihijatra protumacio kao metaforu ozbiljnosti kompletnog projekta.

u svakom slucaju, i pored mase krindz segmenata, od mene - sveukupno prelazna ocena - do sledece sezone...

On 3. 4. 2026. at 22:23, Lo Zingaro said:

Odlična druga sezona Paradisea. Sve je u drugoj sezoni neverovatno dobro. Svako ko se pojavio na ekranu je tu bio s razlogom, smisleno. Svakom je posvećeno vremena taman koliko treba. Čak i kada sam pomislila da je jedna epizoda filer, nije to bila.

Priča je dobila neverovatan obrt na kraju, recimo da to uopšte nisam očekivala.

E sad dolazimo do buduće treće sezone, tj treba završiti priču sa tim novim momentom, koji je u svakoj drugoj seriji bio kamen oko vrata. Jako težak zadatak su sebi postavili autori, baš.

Kakav Hall of fame u jednom kadru:

Ray Luca, Tuco Salamanca & Lt. Harris!

20260410_161001.jpg

40 minutes ago, Heyter said:

Kakav Hall of fame u jednom kadru:

Ray Luca, Tuco Salamanca & Lt. Harris!

20260410_161001.jpg

Ovde samo fali Dennis Farina.

Nego, pogledao prvu sezonu Industry. Slabo, baš slabo. Nijedan lik da te povuče u gledanje dalje, Amy Winehouse je kjutać ali harizme u svih njih zajedno nula. Sad u naletu Euforije, The Boys i nakupljenog Pitt-a teško da će se gledati dalje.

58 minutes ago, Amos said:

Nego, pogledao prvu sezonu Industry. Slabo, baš slabo. Nijedan lik da te povuče u gledanje dalje, Amy Winehouse je kjutać ali harizme u svih njih zajedno nula. Sad u naletu Euforije, The Boys i nakupljenog Pitt-a teško da će se gledati dalje.

Nastavi.

Pokušavam da gledam Scarpettu, tj. odgledala sam prvu episodu.

Džejmi Li Kertis toliko preglumljuje i nervira da molim boga da je do kraja sezone pregazi neki kamion.

Ova sa bambi očima što glumi njenu ćerku podjednako nepodnošljiva, ali na drugačiji način, u principu i nju da zgazi nešto manje gabaritno od kamiona i da završi sa lakim telesnim povredama.

Perika Nikol Kidman izbija oči.

Za priču ne znam ni šta da kažem, za sada i nema priče, neke žene ubijene, Nikol se nešto beči, a Džejmi Li krešti na svakoga ko joj se obrati.

Zabrinjavajuće.

Ako ce ti pomoci, ja sam odustao nakon polovine druge epizode.

20 hours ago, Sludge Factory said:

Nastavi.

Nije mi problem da gledam nakaze ljudske, ali bar nešto da me privlači njihovim dogadjanjima. Zato mi je Billions bio ok za gledanje, iako je serija kako mali djokica zamišlja da se vodi biznis/advokatska komora, Djamati se cedio sa ekrana svaku epizodu.

Kada evil asian guy izgovori Harpischord treći put u dve scene idem po šilo za led da nabijem sebi u oko.

Edited by Amos

1 minute ago, Amos said:

Nije mi problem da gledam nakaze ljudske, ali bar nešto da me privlači njihovim dogadjanjima. Zato mi je Billions bio ok za gledanje, iako je serija kako mali djokica zamišlja da se vodi biznis/advokatska komora, Djamati se cedio sa ekrana svaku epizodu.

Kada evil asian guy izgovori Harpischord treći put u dve scene idem po šilo za led da nabijem sebi u oko.

Steta, treca sezona je nesto najbolje od poooodavno na tv ekranima. A treba bildap do trece sezone.

Edited by Sludge Factory

1 minute ago, Sludge Factory said:

Steta, treca sezona je nesto najbolje od poooodavno na tv ekranima. A treba bildap do trece sezone.

Ako je neka uteha, isto tako mi je bilo i sa Succession i sa onom Kostnerovom rančerijadom. Umro bih da sam morao gledati Kierana Culkina i Jeremy Stronga 5. sezona.

Da li je bar 2. sezona bolja od prve dok ne dobacim do 3.?

5 minutes ago, Amos said:

Ako je neka uteha, isto tako mi je bilo i sa Succession i sa onom Kostnerovom rančerijadom. Umro bih da sam morao gledati Kierana Culkina i Jeremy Stronga 5. sezona.

Da li je bar 2. sezona bolja od prve dok ne dobacim do 3.?

Jeste. Kako odmice, tenzija raste, a seksa sve manje, gotovo da ga i nema do kraja.

Jel ima neki topik o simpsonovima ?

The Newsreader - Wikipedia

3x6 epizoda (australijska, ABC, 2021-2025), sve odlicno: scenario, dijalozi, likovi, casting, rezija, dinamika
smestena u burne 1986-89, bonus: down memory lane za nas matore
gledala sam na Pickbox on demand, kazu da ima na Netflix (nisam sigurna za S3)

Euphoria ima nastavak?¿ @3opge ne prijavljujes.