Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

O serijama

Featured Replies

Industry,sjajno

• Replies 23.4k
  • Views 2.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ultra plasticni
    ultra plasticni

najebo si

• Search mi ne pomaže pa ne znam jel su bile spominjane dve švedske serije, alska mig i love and anarchy. Dajte mi znak ako nisu da krenem sa hajpom.   https://www.imdb.com/title/tt9325320/

• copkillah
    copkillah

Posted Images

SAS: Rogue heroes

Volim ratne serije pa baš i nisam objektivan. Ovo mi je prošlo ispod radara jer sam mislio da je u pitanju još jedan treš o supervojnicima. U stvari nije, prikazuju se i heroizmi ali i promašaji. Poprilično je dobro ali samo zato što su događaji toliko ludi da je nemoguće napraviti lošu seriju uprkos tome što režija dobrano zaostaje za realnošću.

Jedini stvarni wtf momenat je priča po kojoj se britanska tajna služba u Kairu svodi na jednog lika a u stvarnosti je to bila najozbiljnija stanica nakon Londona čiji će pripadnici kasnije biti srce britanskih službi sve, tamo negde, do sedamdesetih godina.

Vredi pogledati.

Pisali smo o toj seriji kad se pojavila. Ima i druga sezona u Italiji.

To je Steven Knight napravio, ne moze da omane..

Stigao Cage i na TV ekrane..

On 5. 5. 2026. at 10:45, nautilus said:

SAS: Rogue heroes

Volim ratne serije pa baš i nisam objektivan. Ovo mi je prošlo ispod radara jer sam mislio da je u pitanju još jedan treš o supervojnicima. U stvari nije, prikazuju se i heroizmi ali i promašaji. Poprilično je dobro ali samo zato što su događaji toliko ludi da je nemoguće napraviti lošu seriju uprkos tome što režija dobrano zaostaje za realnošću.

Jedini stvarni wtf momenat je priča po kojoj se britanska tajna služba u Kairu svodi na jednog lika a u stvarnosti je to bila najozbiljnija stanica nakon Londona čiji će pripadnici kasnije biti srce britanskih službi sve, tamo negde, do sedamdesetih godina.

Vredi pogledati.

U pojedinim trenutcima malo se zanesu i krenu ka Gaj Riči estetici, ali zabavno jeste ako se ne obraća pažnja na faktografiju...

Zabava kao takva...

juče smo na SBB klubu odgledali norvešku seriju "laka meta". po meni je vrlo dobra, daleko iznad IMDB 6,1. možda je ta ocena zbog očekivanja akcija, akcija i samo akcija, bez mnogo smarnja/razmišljanja. dobro mi je što su ubistva samo naznačena/konstatovana bez onog uobičajenog uživo. dodatno, dopao mi se i ambijent, krajnji sever norveške, granično područje sa švedskom i finskom. pogledajte.

dešava se nestanak devojke koji završava njenim ubistvom, lakonski odnos policije prema nestanku (nešto mi poznato ) da bi se kasnije ispostavilo kao delo serijskog ubice.

• 2 weeks later...

Počela druga sezona one camp zajebancije od "Rivals" ... ekipa je ista, ništa se nije desilo Tenantu iako je to bio klifhenger posle prve sezone.

Krajem osamdesetih, u Kotsvoldu dva zaraćena tabora TV producenata (target ove zabavne soap satire jeste nastanak popularnih komercijalnih televizija kao što su ITV i Chanel 4). Bogati investitori, UK politički cirkus tačerkine ere obeležene skandalima političara iz njene torijevske vlade, zajednički pokušaji investiranja u trash TV programe u kombinaciji new i old money, prvi počeci reality TV, tabloidna štampa.... naglašeni kičeraj sredine osamdesetih, seksa ima poprilično... i ekipa koja razbija: Dejvid Tenant, Aidan Turner, Deni Dajer, Ketrin Parkinson ...

Zabavna sapunica sa mnogo naramenica, minivala i golotinje i međusobnog čerupanja za kosu od strane oba pola.

Preporuka ako vam ne treba ništa ozbiljno.

Edited by hansolo

Samo da izjavim za dnevnik da sam konačno krenuo da ogledam kultnu seriju kako bog nalaže- natenane i bez prekida.

P. S. Kupujem muški sako sa naramenicama, pitanja na pm.

@pariah

ja ne bih išao dalje od Carrera naočara za sunce 😎

Veceras u kafani cuh da The Terror ima i drugu i trecu sezonu piggy Vidim da nema veze sa prvom, ali kakve su ocjene, zasto niko ne pominje na forumu??

Kakva je to kafana brt

5 hours ago, Milošica said:

Kakva je to kafana brt

"Poslednja Šansa"

17 hours ago, kipo said:

Veceras u kafani cuh da The Terror ima i drugu i trecu sezonu piggy Vidim da nema veze sa prvom, ali kakve su ocjene, zasto niko ne pominje na forumu??

Ma ne može se to porediti sa S01 jer nema veze S02 sa Simonsom plus je bila užasno spora i dosadna porodična misterija koju sam batalio nakon 3-4 epizode. Za treću nemam pojma ali ne mislim joj davati šansu.

Meni The North Water >>> The Terror..

20 minutes ago, pariah said:

Ma ne može se to porediti sa S01 jer nema veze S02 sa Simonsom plus je bila užasno spora i dosadna porodična misterija koju sam batalio nakon 3-4 epizode. Za treću nemam pojma ali ne mislim joj davati šansu.

Pretpostavljam da je bilo price o tom i da je toliko lose da sam to potisnuo kao da se nije ni desilo.

The North Water ako nije bolji, rame uz rame sa The Terror.