Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

O serijama

Featured Replies

valja li cemu taj Firefly? nisam pogledao, mnogo hvale, kontam prosao voz, omatorilo se

• Replies 23.4k
  • Views 2.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ultra plasticni
    ultra plasticni

najebo si

• Search mi ne pomaže pa ne znam jel su bile spominjane dve švedske serije, alska mig i love and anarchy. Dajte mi znak ako nisu da krenem sa hajpom.   https://www.imdb.com/title/tt9325320/

• copkillah
    copkillah

Posted Images

meni su neprežaljene te serije iz ranih 2000. firefly i freaks and geeks, što ih posle jedne-dve sezone ugasiše. ne mogu da sagledam objektivno kvalitet firefly, meni je bilo baš uživanje da gledam. kako kaže donald glover u community - izvršićemo masovno samoubistvo da misle da protestujemo što su ukinuli firefly.

Odgledao drugu sezonu Rigeta.

Malkice je tečnija od prve, dinamičnija, ima više gegova, neki über genijalni, moram priznati da sam se par puta naglas nasmejao. Zatim malo čeprkajući po wiki naletim na nešto što nisam znao. "He received his surname from Høst's husband, Ulf Trier, whom he beleived to be his biological father until 1989."

Što je u suštini otprilike ono o čemu se ovde u seriji i radi. Ko je otac a ko nije, ko je polutan, koja majka je s kim i kada, izgubljena polubraća i psihoterapija na sve strane.

Sad mi cela serija deluje prilično tužno, kao i sve potonje Trirovo podjebavanje.

Ću se bacim na treću da i to obavim.

Odgledala 3 epizode Scarpetta. Na imbd-u ima velikodušnu ocenu od 5,8. Za sada, spada u kategoriju onih serija koje odgledaš i izbrišeš sa kompa i zaboraviš da si ikad gledao, jer ne verujem da će se popraviti do kraja. Na tom istom imdb-u piše da će biti i druge sezone, što navodi na zaključak da nekome i ovo valja.

Simpatično je ovo sa Bobijem Kanavaleom i njegovim sinom, baš liče, samo što je sin niži. Džejmi Li tj. starija sestra,je toliko iritantna, da ne razumem kako neko uopšte može da živi sa njom. Ja da mi je sestra takva, nikada ne bismo govorile i testerom bi podelile imovinu.

U Sheridan svetu još jedna serija The Madison. Uglavnom, Michelle Pfeiffer a.k.a that white Gold, stvarno je zlata vredna. Tek sam na prvoj epizodi

On 18. 3. 2026. at 20:51, Krampa said:

valja li cemu taj Firefly? nisam pogledao, mnogo hvale, kontam prosao voz, omatorilo se

Jedna od najboljih SF serija. Ima malo smek westerna ali meni nije smetalo iako ne volim taj zanr. Glumci su vrhunski, prica dobra, efekti za to vreme nebeski. Posto su je naprasno ubili napravili su i film koji kao treba da zaokruzi, koji je sustinski jedna duza epizoda. Sve u svemu ako volis SF sigurno vredi pogledati.

On 18. 3. 2026. at 17:10, Amos said:

Ukratko, Fillion dobio dozvolu od 20th Century Foxa, Netflixa i Josha Whedona da nastavi seriju, samo što im je jasno da imaju po 100 godina pa će raditi animiranu verziju sa njima koji će davati glasove. Neće biti ničega nakon filma (Serenity) već će raditi priče izmedju kraja serije i početka filma. Praktično sve ono što je trebalo da bude serija da nije rano prekinuta.

E hvala na ovome. Kad sam video okupljanje gde su svi postali babe i dede bas sam pomislio kako ce ovo biti jos jedno sranje za izvlacenje para. Animirana serija ima sanse za uspeh )

Pogledao treću sezonu Rigeta i ujedno poslednje od velikog Trira jer ga je Parkinson sažvakao.

Šta znam, ako se očekuje neko razrešenje stvari iz prve dve sezone, to se ne dešava. Humor je i dalje dosta dobar dok su horor elementi poprilično retardirani. Iako ovo sve u celini nije prismrdilo Tvin Piksu ipak je vrlo kvalitetno ali kultni status, po meni, ipak ne zaslužuje. Najzabavniji mi je bio Helmer Junior koji je ovde u stvari Trirov alter ego.

https://m.imdb.com/title/tt38504111/

Prvorazredna majstorija u najboljem BBC maniru. Jedina mana je što ima malo epizoda. Ima na trafikama sve kao i na BBC playeru ako živite na podlom Albionu.

On 18. 3. 2026. at 20:51, Krampa said:

Radioactive Emergency

Brazilski odgovor na Černobilj.

Radjeno prema istinitom dogadjaju.

Gledljivo, ako imate na umu da se radi o Latinoameričkoj seriji.

pratim "frosta". i džejson je tačno prebacio luftiguza del boja u inspektora. isto podjebavanje džordža i ostalih kao što je prcao rodnija. onaj njegov kez na kraju špice.ziga. baš dobra serija koja prikazuje običan svet kojima se desi sranje u životu. naravno tu je paralelno i pravi kriminal.

Jel vredi potrosnje dragocenog vremena gledanje "The Madison"?

tako tako - meni, na osnovu prvih par epizoda deluje najbledje od poslednjih nekoliko sheridana, no kako je lestvica tu prilicno iznad proseka, a posebno u odnosu na gomilu drugog djubreta po nf npr - sasvim gledljivo.

inace, najpozitivnije iznenadjenje u poslednjih par meseci mi je druga sezona paradise-a. malo me odbijao (nezasluzeni) hajp oko iste tokom prve sezone, no ova druga je baas storytelling masterpiece.